perjantai 21. lokakuuta 2022

Päivän makee kuva

Black Adam on nyt nähty ja oli kyllä kova leffa👍. Näyttävää toimintaa ja huumoria riitti. Leffan jälkeen huomasin että salin edessä oli jaossa tämmösiä Black Adam sarjiksia joten olihan sitä poimittava oma mukaan. Kelpaa ihan päivän makeeksi kuvaksi tyylikkään kansikuvansa puolesta.

Päivän jälkiruoka

Tää eka ei nyt ole mikään jälkiruoka kun se tuli nautittua ennen päivän ruokaa. Pasilan Triplassa tuli käytyä kahvilla hyvän ystävän kanssa ja otin tollasen Chocochinon. Hyvää oli.
Tämä puolestaan on virallinen päivän jälkiruoka. Tontsan kaa tuli poikettua rautatientorin Burger Kingissä ja otin siellä sitten tollasen Creamy Chocolate Shake. Sekin oli ihan hyvää.

Päivän ruoka

Tontsan kaa tuli käytyä syömässä Itiksen Mangal Hiiligrilli & lounas ravintolassa ja alkupalana oli tollanen aika perus salaattilautanen.
Mutta itse ruoka oli sitten hieman erikoisempi. Pizzaa muistuttava herkku nimeltä -"pide". Omani oli nimeltään Kasarli Suckulu Pide. Ihan hyvää oli. Tontsalta tulee tietty oma päivän ruoka blogauksensa ja kerran oli sama juoma niin Tontsa saa kunnian esitellä sen.

Päivän KKSA-kuva + pilanimi

Hieman vaihtoi kirjainten paikkaa -"skate" -sanassa..., tytölle hauska ilme ja tarjoilijan kädet ojentamassa pihviateriaa niin saatiin väännettyä...

...

Free Skate..................................................Free Steak

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Free Skate

Tätä en yksin menisi katsomaan..., mutta on muuan kaveri jonka kanssa olen mennyt katsomaan kotimaisia elokuvia hänen ehdotuksestaan niin ehkä  sitten jos/-kun hän sattuisi ehdottamaan tätä mitä en kyllä jää odottamaan. Mutta -"ei kiitos" -leffoihin tämä ei lukeudu - tälle voi tosiaan antaa mahiksen vain jos pyydetään. Ite en kuitenkaan tekisi aloitetta.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Dark Glasses

Kyllähän tätä voisi harkita - aina kauhuleffat kiinnostaa nähdä -ja Dario Argento lupaa laatu kauhua. Alkuperäinen Suspiria-leffa taisi ainakin olla ihan kelpo - löytyy kokoelmista - enpä ole nähnyt vähään aikaan. Sitä uusintafilmatisointia en ole puolestaan nähnyt ollenkaan. 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Black Adam

Tätä on tarkoitus mennä katsomaan tänään team MatoApinan kanssa Itiksen IMAXiin. Saas nähdä onko mistään kotoisin kun on tainnut saada vähän kritiikkiä.