sunnuntai 4. kesäkuuta 2023

Päivän jälkiruoka (by Hulk)

Jälkiruokana oli sitten tarjolla hedelmäsalaattia. Myöskin sellainen mitä ei kotona tule ikinä tehtyä.

Extra ruoka

Sunnuntaisaunat taas ja olen varmaan jonain aikaisempana kertana todennut että vanhempien luona saa sitten syödäkseen sitä salaattia mitä omassa kotona ei pahemmin tule syötyä. Tuoretta ainakaan - ehkä kaupan valmissalaatteja pihvin kanssa.
Coleslawta tulee sentään syötyä kotonakin - se oli juuri se pihvin kanssa syötävä valmissalaatti mistä mainitsin ylempänä👆.

Tämän salaatin voisi kyllä ottaa kotiinkin ja ihan itse tehtynä. Ei vaadi kuin tomaattia..., mozzarellaa ja basilikaa. Ja tietty vielä öljyä..., suolaa ja pippuria. 
Tää on hieman Coleslawn kaltainen kaalisalaatti mitä vois myös ostaa valmiina. Myöskin hyvää pihvin kanssa. Tzatziki nimeltään tämä.
Tässä oli jotain isoveljelle tarkoitettua vegeruokaa mihin en ite koskenut.
Ja sitten oli herkku lihat - paahtopaistia - sitä puolestaan tuli ahmittua oikein kunnolla.
Ja siinä vielä lautasella tarjottuna yllä esitellyt. Kyllä kelpas😋.

Päivän jälkiruoka

Siinäpä ne lepää, varsin herkulliset namuset 😊😋 Eli Cloetta Malaco TVmix (340g) ja M&M's Chocolate (165g).


Oli varsin hyvää, nyt vaan napa piukeana nuQmaan :) No ehkä kuitenkaan ei?! =X Eiköhän Urban Chaos lähde taas pyörimään, kuvia (lue: screenshotteja) tuskin nyt tänään enään blogaan - mutta joku päivä taas :) Eiköhän se ole kohta jo pelattu läpi :saint: Driver oli vaan vähän 'kanan-lento', ehkä tosiaan uudestaan pelata läpi - eri tehtävillä (siitä khyllä puuttui yksi 'päätehtävä', ellei se mennyt multa ihan ohi...)?!

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se seisoo, tämän päivän ruoka 🍕😋 Oli khyllä varsin herkullinen sellainen - viime kerrasta onkin jo vähän aikaa (jos ei lasketa viime Pizza Hut käyntiä...)!


Ei kait sitten muuta, juomasta kun ei ole sanottavaa - ja jälkiruuan blogaan erikseen... Eli, ei muuta :) =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEeee :D

Päivän makee kuva + uusi label idea

Nyt on kyllä makee paita😎..., mutta nyt en mainosta paitaa vaan esitän uuden label idean. Miten olisi -"ARNOLD FOREVER" -label? Fraasia on tullut kuitenkin viljeltyä sen verran paljon niin eiköhän olisi label paikallaan.

Päivän juoma

Kaksi ateriaa - kaksi juomaa. Toinen on normi Coca-Cola ja toinen Dietti Coca-Cola ja yhdessä niistä tulee Arnold Schwarzenegger. Tämän olen tainnut aikaisemminkin esitellä tällä MatoApinassa..., mutta kertaus onopintojen äiti - vai miten se menikään. Tähän vielä loppuun ~ ARNOLD FOREVER...!!!!!!

Päivän ruoka

Tänään on kyllä perinteiset sunnuntaisaunat porukoilla..., mutta tulipa silti poikettua Ruoholahden Burger Kingissa vetämässä tupla-ateria.
Ekana vedin huiviin Crispy Chicken hampurilaisen.
Sitten sai kyytiä Whopper Jr. joka meinasi saada kyytiä jo ennen kuvan ottamista..., mutta älysin sitten hyvissä ajoin ottaa siitäkin kuvan ennen kuin tuhosin sen kokonaan.

Päivän peli

Ja Urban Chaos senkun jatkuu... 😎 Enpä ole vielä päässyt sitä läpi - 'vielä' 😊😓😋😁 Driverin khyllä vedin jo läpi 😳😳 Siinä khyllä haiskahtaa piratismi 😖😖 Mun mielestä se oli pidempi, ja jotain tehtäviä tuntui puuttuvan (vaikka siinä voi välillä valita, minkä tehtävän pelaa...)! Noh, ei pidä valittaa - sen verta TOD LOiSTava peli on khyllä kyseessä! 😍 Vetää sen vaikka sitten kolme (3) kertaa läpi, tjs shittiä... 😇😋😂 Mutta nyt keskitytään tähän kyseiseeen peliin (tuttuun tapaan läjä kuvia tiedossa...)!

Nyt vihollinen on khyllä valinnut 'väärän' kohteen 😳😳

Tai ainahan mä olen 'väärä' kohde 😎😋😆 Mutta katsokaa mitkä apuvoimat mulla on 😇 Ne khyllä vaan katsoo, niin kauan kunnes jotain rikollista tapahtuu... 😖

Ja vihollinen teki sen virheen, ja...

...turpiin tuli 😎 itQ 😓 joopS 😋 EHEHEHEEEEeeeeee 😃

Tommoisia ne tietokoneet oli ennen, oli khyllä 'hupaisia' 😨😋😀


Sillon ne ei khyllä ollut kivoja, varsinkin jos niitä (tai näyttöä, keskusyksiköt nyt on nykyäänki aika saman kokoisia - ellei jopa isompia?! =X Jos on esim. joku hirvee pelihirviö B) :'( :P :D) siirsi... =/ itQ :'( No, onneksi ei pahemmin tarvinnut siirrellä :) Mutta, no tommosella mä aikoinaan tätä pelasin - nyt on vähän 'eripelit' - mutta, samaa silti pelaan... =O :'( :saint: yeah..!! B) :P :D

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Arthur..., Rock of Ages ja Army of One tuttu Russell Brand täyttää tänään 48-vuotta. Elokuvista 007 - GoldenEye..., Vertical Limit..., Reign of Fire ja Manaaja: alku tuttu Izabella Scorupco täyttää tänään 53-vuotta. Sarjasta ER - Teho-osasto tuttu Noah Wyle täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista Cloverfield ja Deadpool 2 tuttu T.J. Miller täyttää tänään 42-vuotta. Transformers elokuvista tuttu Julie White täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista The Haunting - Paholaistalo ja The Hateful Eight tuttu Bruce Dern täyttää tänään 87-vuotta. Elokuvista The Thing..., Armageddon ja Nope tuttu Keith David täyttää tänään 67-vuotta. Sitten vielä elokuvista Vuosi nuoruudestani..., Lara Croft: Tomb Raider ja Puhallettu 60 sekunnissa tuttu Angelina Jolie täyttää tänään 48-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.