perjantai 24. joulukuuta 2010

Joulupöytä

Kirkon jälkeen -myöskään aivan heti..., mutta seuraavaksi kuitenkin on sitten vuorossa joulupöytä. -Aloitamme aina kalaruoalla ja tänä vuonna onkin tiedossa minun ostamiani kaloja Hakaniemen Kiinakaupasta. -Joulupöydän jälkeen on sitten tiedossa lepoa ja sulattelua kunnes isin on aika lähteä etsimään pukkia.

Joulukirkko

Joulupuuron jälkeen -ei aivan heti tosin..., mutta seuraavaksi on sitten ollut ohjelmassa joulukirkkoon meno -johon siis nykyään vaan vanhemmat ovat menneet. -Sisarusten kanssa otan kirkon keston mittaisen kaupunkikävelyn -eli noin tunnin mittaisen kävelyn siinä kerkiää tehdä.

Joulupuuro

Kopioin tähän liitteeksi vuoden 2007 kirjoitukseni samaisesta blogauksesta kun se niin sopivasti kelpaa tähänkin: -"Joulurauhan julistuksen jälkeen syömme yhdessä joulupuuron ja aina heti saatuamme puuron eteemme, setvimme eka puuroa lusikalla tunnustellen onko mantelia. -Ja monta joulua peräkkäin minä olen saanut mantelin B)." -Ja kenellekkähän mahtaa tänä vuonna rysähtää...?

Joulurauhan julistus

Heti Lumiukon jälkeen perinteisesti on katsottu seuraavaksi joulurauhan julistus -ja sen jälkeen... -No -säästetään se omaan blogaukseensa.

Lumiukko

Nyt sitten on vuorossa Lumiukko jonka katsomme jok'ikisellä kerralla. -Hassu tunnustus; -ekaa kertaa kun katsoin Lumiukon ja kuulin sen tunnuslaulun -olin aivan ihmeissäni kun luulin kappaleen olevan alunperin Nightwishin biisi. -Mahtaa johtua siitä että ensimmäistä kertaa kun kuulin kappaleen se oli Nightwishin tulkitsemana.

Joulusauna

Tämä pääsi vuoden 2007 vastaavista blogauksista puuttumaan kokonaan. -Joulusauna. Ennen mitään Lumiukko ohjelmia ja joulurauhan julistuksia menemme aina ekana joulusaunaan.

Hulkin joulumenot

Vuonna 2007 blogasin ensimmäistä kertaa jouluohjelmani -ja vuosina 2008 -ja 2009 jätin blogaamatta..., mutta nyt voisi taas blogaista. -Pistetäänpä blogausten otsikot vaan tohon alas...
...
  • Joulusauna
  • Lumiukko
  • Joulurauhan julistus
  • Joulupuuro. -Kuka saa mantelin =)...?
  • Joulukirkko
  • Joulupöytä

Typyjoulukalenterin 24. luukku

Jouluaatto on vihdoin tykönämme, joten on aika repäistä typyjoulukalenterin 24. luukku auki, ja katsoa mitä kaikkea kivaa sieltä paljastuu =)!

No sieltähän paljastui vaikka minkälaista kivaa =)! Eiköhän siirrytä lähemmäksi katsomaan.

No siellähän on mikäs muukaan kuin jouluinen hotti typy =)! Hänellä lienee tarjota meille monenlaisia "lahjoja" :p, kuten...

...esimerkiksi erilaisia suullisia taitoja =)! Tässä esittelyssä viattomimmasta päästä oleva taito eli lentopusujen anto :p.

Eihän suu tietenkään ole typy ainoa "lahjakas" osa :p, vaan takapuoleltakin löytyy jotain...

...joka vaatii lähempää tarkastelua =)! Kyllä on tosiaan lahjakas tapaus :D!

Etupuolellakin lahjoja tietysti riittää =)! Ne tosin ovat vielä paketoituna :/...

...mutta eivät kauaa =)! Kyllä noissa lahjoissa silmä, kädet ja eräs muukin ruumiinosa lepää ;D!

Tottahan toki kokonaisuudessakin silmä ja muut mainitut ruuminosat lepäävät :p. Eihän tässä muita lahjoja enää tarvitakaan :saint:...

...vai tarvitaanko :x? Yksi "lahjakas" suuhun liittyvät taito nimittäin olisi sopiva kirsikka tälle jouluiselle kakulle =).

No siinähän se taito onkin =)! Typy ymmärsi heti vihjeen :D. Tosin vähän kapea ja pienehkö on tuo taidon kohde :/.

Now THAT'S what I'm talking about B)! Nyt löytyy kokoa ja näköä :D! Eiköhän näillä "lahjoilla" pärjätä ensi vuoden typyjoulukalenteriin asti!

7 days left

7 days left

Joulukalenterin 24. luukku avattu

Joulukalenterin 24. luukku avattu -Hyvää joulua...!!!!!!!1111111