perjantai 10. marraskuuta 2023

Päivän elokuva + poster + trailer (+video)

Hulk tämän(kin) jo blogasi... Ihan hyvä leffa oli, eikä nyt pahemmin ollut pihalla - vaikka ei ollut yhtään katsonut tähän liittyviä TV-sarjoja... Toki, jotain sattui menemään ohi 😵 Matsku lähetti videon mikä kertasi kyseistä/kyseisiä TV-sarjoja, sen voisi linkittää tähän...

Enpä ole vielä kyseistä video(i)ta (traileri on alempana) katsonut, kumpaakaan - ja nyt en jaksa/ehdi... 😖😕😓😋😁

The Marvels (2023)

🌟🌟🌟½

Ihan ok pisteet sai, ei parhaimmat - mutta... Hulk antoi vähän paremmat pisteet (). tykkäsi siis enemmän tästä...


Olihan tämä siis hyvä, ei siinä mitään... :) Vähän harmittaa, ettei ole aikaa käyttänyt ja katsonut niitä TV-sarjoja katsonut =/ itQ :'( Tai ehkä enemmän(kin) "vaivaa", ei ole "jotain kautta" (mitäköhän? :P :D) hommannut niitä. Rahalla toki olisi saanut striimipalvelun josta ne olisi nähnyt, mutta... Mulla on ihan tarpeeksi katsottavaa Elisa Viihteessä, en tarvi enään yhtään mitään muita palveluita =( Tai, khyllähän ne kelpaisi - mutta penniäkään en tietenkään(!!) halua maksaa :| Voihan niitä kokeilla ilmaiseksi, mutta en jaksa ruveta perumaan niitä (ottamaan siis selvää, miten se peruminen tehdään...)! Ja siihenhän ne luottaa, että ihmiset "unohtaa" perua?! |O Toki, jos tykkää siitä - niin... Mutta pomminvarmasti(?) on semmosia ihmisiä, jotka tän/sen (striimipalvelun) tilaa - ja "unohtaa" sen eikä täten katso sieltä yhtään mitään... Noh, se ei ole niiden (striimipalvelujen) syy - mutta siitä ne tykkää, ei mene kaistaa jos/kun olisi miljoonia käyttäjiä yhtä aikaa... Olisi kiva tietää jotain lukuja, esim. että paljon on ollut yhtä aikaa eniten ihmisiä striimipalvelussa (niin katsomassa sarjaa/leffaa, ei vaan selaamassa - loputonta suota :|...) Mä en tykkäisi, että olisi "liikaa" vaihtoehtoja =( NiinQ yhdessä ryhmässä oli; "mummolasssa oli kivaa, kun oli vaan 10 kpl VHS mistä valita", ihan älytöntä että nykyään on yli tuhat (tai enemmän, tai vähemmän - en tiedä lukuja...)?! Päähän menee sekaisin, pitää jo etukäteen tietää mitä katsoo - ainakin mun kohdalla... Toki, voi sitä löytää jonku helmen - ihan vaan selaamalla... :)

Päivän jälkiruoka [+makee(t) kuva(t)]

Ehkä aloittaa tosta hiAnosta mukista, jonka Hulk blogasi(kin) jo 😇 On khyllä TODellakin hiAno muki, ehdottomasti tulee vakio käyttöön 😍😎 Tämä kuva melkein riittäisi, mutta otetaan nyt pari nyt pari lisäkuvaa (en ole siis vielä ottanut...)!

Siinäpä se lepää. tosiaan varsin TOD hiAnon näköinen 😍😎

Tossa varsin kätevä kierrekorkki, eipä ainakaan pitäisi (kovin helposti) irrota 😇

Tosta/näistä kuvista sitä (kierrekorkkia) ei ehkä erota, mutta siellä se on - pitää vaan luottaa mun sanaan 😈


Hintaa khyllä vaan oli, kun popcorn mausteineen oli vielä lisänä :) =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEeeeeee :D Noh, välillä pitää sijoittaa - ei sitä pelkkää "vettä" aina kannata juoda rahan säästön takia..?! =X Toki, yritän tässä säästää rahaa "isoihin" ostoksiin, mutta... No ei tämmöinen vähän yli kympin ostos missään tunnu - mutta... No tottakai jos/kun niitä on kokoajan, niin... "Pennissä on miljoonan alku", yli kymmenessä (10+) eurossa varsinkin on... Noh, se on mun oma asia - mihin "puupennosia" (:P :D) tuhlaan, tuskimpa kellään on valittamista... Toki, joku voi ihmetellä että pistää rahaa haisemaan tommoseen scheisseen, mutta....................

Päivän leffa + poster

Tänään tuli siis käytyä katsomassa MatoApina tiimin kanssa Marvel supersankarileffa - The Marvels - missä kyllä riitti toimintaa - upeita tehosteita - huumoria -ja kissoja. Kissat oli kyllä leffan parasta antia. Mutta kaiken kaikkiaan oli kyllä erittäin viihdyttävä elokuva ja ehdottomasti ansaitsee ⭐️⭐️⭐️⭐️ ja puol.

Extra jälkiruoka + juoma + makee(t) kuva(t)

Siinä mun leffaeväät: limppari sika hienossa The Marvels mukissa - juomana toimi perus Coca-Cola. Perus mässyt Suffeli Puffi Snacks ja Pätkis Bites. Hulk pehmolelusta lisää alempana👇.
Juomasta oli tottakai otettava PAKOllinen hörppykuva. 
Siinä mässyt lajiteltuna irtokarkkirasiaan. 
Ja nyt päästään siihen Hulk pehmoleluun. Olihan se MatoApinan Hulkkina ostettava.
Sitten oli otettava kuva ikkunassa olevasta Finnkino logosta. Makeen siitä tekee se että siinä on koottu kuvia eri elokuvista ja extra makeen että yksi kuvista on Iso-Arskan Terminator elokuvasta T-2. Eli tähän tulee myös -ARNOLD FOREVER - labeli.

Music & Lyrics

Cruel Summer

Hot summer streets and the pavements are burning, I sit around
Trying to smile but the air is so heavy and dry

Strange voices are saying
(What did they say)
Things I can't understand
It's too close for comfort
This heat has got right out of hand

It's a cruel, (cruel), cruel summer
Leaving me here on my own
It's a cruel, (it's a cruel), cruel summer
Now you're gone

The city is crowded my friends are away and I'm on my own
It's too hot to handle so I got to get up and go

It's a cruel, (cruel), cruel summer
Leaving me here on my own
It's a cruel, (it's a cruel), cruel summer
Now you're gone
You're not the only one

It's a cruel, (cruel), cruel summer
(Leaving me), leaving me here on my own
It's a cruel, (it's a cruel), cruel summer
Now you're gone

It's a cruel, cruel summer
Leaving me here on my own
It's a cruel, cruel summer
Now you're gone
You're not the only one

It's a cruel, (cruel), cruel summer
(Leaving me) leaving me here on my own
It's a cruel, (it's a cruel), cruel summer
Now you're gone
You're not the only one

It's a cruel, (cruel), cruel summer
(Leaving me), leaving me here on my own
It's a cruel, (it's a cruel), cruel summer
Now you're gone

...

Päivän makee(t) kuva(t)

Redissä tuli ikuistettua pari aika makeeta dinosaurusta - siinä tollanen jäätti Led-valo T-Rex...

...-ja siinä T-Rex pomppulinna. Dinofani arvostaa🥰.

Päivän jälkiruoka + extra juoma

Jälkiruoan kävin nauttimassa Redin Cafe Cakehousessa.
Tuli otettua tollanen Sacherkakku pala.
Sitten tuli myös otettua tollanen Suklaa Cacio minkä olen tainnut aikaisemminkin esitellä täällä.
Siinä vielä kakkupala ja Cacio kahvin kera tarjottimella.
Siinä vielä lähikuva kahvista missä aika tyylikäs kuvio tehty suklaasta. 

Päivän juoma(t)

Ruokajuomaksi siellä Kalasataman Pizza & Burger ravintolassa otin ihan perus Coca-Colan.
Ja PAKOllinen hörppykuva oli tietysti otettava.
Koska tilasin kaksi ateriaa niin siihen kuului sitten myös kaksi juomaa ja toisena juomana toimi sokeriton Jaffa.
Ja olihan siitäkin otettava tollanen hörppykuva. Näihin ei kyllä kyllästy. Tai ainakaan minä (Hulk) en kyllästy. En sitten tiedä mahdollisista blogin lukijoista mitä ne ajattelee kun viljelen näitä.

Päivän ruoka

Tänään tuli käytyä syömässä Kalasataman Pizza & Burger ravintolassa viimeiset tuotteet listalta. Otin tosiaan molemmat ateriat kerran olivat listan viimeiset. 
Ekana otin listalta tuon Superpatonki aterian joka oli kyllä ihan maukas. Tonta taisi kerran ottaa samaisen aterian ja sillä kerralla se oli aika pettymys kun leipä oli siinä kuiva kuin korppu. Nyt sentään oli varsin hyvänmakuinen tämä minun patonki. Tontsalla vaan kävi huono tuuri omansa kanssa.
Sitten otin listalta myös tollasen Makkaraperunat aterian. Hyvin mahtui molemmat ateriat. Tämäkin oli varsin maukas setti.

Päivän ruoka


Jahas, pizzaa - ja vielä kesken työpäivän..?! 😳😳 Noh, ei kai siinä mitään ihmeellistä - khyllähän monet käy ravintolassa syömässä työlounaan... Mutta, no mä harvemmin käyn - niin ainakaan edellisessä työpaikassa, ehkä tässä uudessa alkaa useammin 😊😋 Olenhan mä jo "kotiruokaa" tehnyt, eli iso parannus sen suhteen 😇 Itse työstä (verrattuna edelliseen) en ala mielipidettä sen tarkemmin purkamaan, molemmissa on/oli/"miten sen nyt sanoisi" - toinen "oli" ja toinen "on" - niin molemmissa "on" hyvät puolensa (ja tietenkin huonot) 😈


Mutta joo, erinomainen pizza oli - ja kun se oli vielä työajan puitteissa (ilman "lounas miinustusta"), niin khyllä kelpas =) TOD..!! B)

Sittenkin tänään

Jaa-ha -olin katsonut WhatsApp keskusteluissa ajankohdan väärin. Se on sittenkin tänään. Eli ei muuta kuin odottelemaan iltaa.

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Cinéma Laika

Sitten vielä yksi -"ei kiitos" -elokuva ja ensi-ilta esittelyt olikin sitten tässä.

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Lonely Castle in the Mirror 

No tätä voi kyllä harkita. Anime-leffat kyllä aina kiinnostaa vaikka ei olisi minkäänlaista tietoa elokuvasta. En ole traileria tästä nähnyt..., mutta jo elokuvan juliste sai vakuuttuneeksi että kiinnostava leffa kyseessä.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Kuka olet, Mimmi Lehmä?

Juu - eipä tämäkään paljoa kiinnosta joten lyödäänpä Mimmi Lehmälle -"ei kiitos" -leima kylkeen.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Mummola

No eipä kyllä nyt kamalasti houkuttele tämä elokuva. Itse asiassa jopa niin vähän että ansaitsee kylkeen -"ei kiitos" -leiman.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

The Marvels

Tässä on se joka kiinnostaa ja tätä onkin tarkoitus mennä katsomaan koko MatoApina tiimin voimin. Ei tosin vielä tänään..., mutta ajankohdasta on jo sovittu MatoApina WhatsAppissa. 


 

Perjantain ensi-illat

Tänään näkyisi olevan ainakin yksi kiinnostava elokuva ensi-illassa. Mikä - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista The Monuments Men ja Paddington tuttu Hugh Bonneville täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvista Red Dawn ja Oppenheimer tuttu Josh Peck täyttää tänään 37-vuotta. Elokuvista The Disaster Artist..., Richard Says Goodbye ja Zombieland: Double Tap tuttu Zoey Deutch täyttää tänään 29-vuotta. Elokuvista Predators..., Django Unchained ja The Hateful Eight tuttu Walton Goggins täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista Kingsman: The Secret Service..., Robin Hood ja Tetris tuttu Taron Egerton täyttää tänään 34-vuotta. Sitten vielä elokuvista Carriers..., Totally Killer ja Twisters tuttu Kiernan Shipka täyttää tänään 24-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors and one director