keskiviikko 25. tammikuuta 2023

Extra jälkiruoka

Aika pistää kokeiluun Anna Nanna makeiskaupasta ostamani Salmiakkibanaani makeiset ja se suklaalevy. Salmiakkibanaanilta odotan ainakin mielenkiintoista makuelämystä.

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä sitä pizzaa on taas kerrakseen 🍕😎 Vai onko? Vedinkö taas vaan puolet? No ei, koko pizza meni 😇😋 Ei vaan oikein lautaselle mahdu enempää 😖😕😓😋😁 Miksen sitten syö (pizza)laatikosta? No kotimatkalla (pizzeriasta) toi ehtii jäähtymään, joten pitää mikron kautta laittaa. Ihan hyvää se on lämmitettynäkin, vaikka parempaa tietenkin paikanpäällä juuri tuoreena. Mutta seuraavana päivänä toi ei ole enään kovin hyvää, jota koitan välttää (että syö loput seuraavana päivänä). Mutta kotona tämä on sen takia parempi, että... noh, pitääkö edes sanoa; TV tietenkin 😍 Khyllä mä mielummin katson 82" tv:tä, kun selaan jotain piskuista kännyä...

No, mikäs siellä tv:ssä pyöri pizzan kera? No Scrubs -ohjelmahan se siellä 😊 On toi khyllä hupaisa sarja, ehdottomasti suosittelen katsomaan - tai/ja ostamaan koko boxin 😍 Se on vaan aika tyyris (mitä olen välillä katsonut, niin melkein 100e 😖)!

Niin, viimeksi vähän pelkäsin - että en jaksa syödä koko pizzaa, kun ostin sen jättipizzan 😲🍕 Mutta, hyvinhän se uppos - oikein vähän yllätyin 😱😖😋😂


No mutta, ihan hyvät setit oli taas - jos noiden voimalla jaksaisi loppupäivän :) Tai eipä tässä mitään jaksamista tarvita kun kotona oleilee, mutta nälkäisenä se ei ole kivaa =/ Mutta, varmaan vielä sämpylöitä syön illemmalla, kahvin tai teen kera - en tiedä kummanko?! :'( :P :D Jaksanko blogata sitä, se on eriasia...

Ruoka ostosten esittely

Jahas, innostuin sitten pizzan hakemaan keskiviikkona... keskellä 😁 viikkoa 🍕😋 No mikäs siinä, jos mieli tekee - niin antaa palaa vaan 😊 Kuhan nyt ei joka päivä 😖 Ei ole nimittäin kait(?) kovin terveellistä, ja tuskin maistuu enään niin hyvälle jos samaa vaan syö. Ja tili ei tykkää 😨😖😕😓😋😂 Khyllähän se joku kokeili pelkkää mäkkiruokaa, oliko se nyt vuoden ajan?! Mä en khyllä pystyis, paitsi tietenkin jos maksettaisiin. Niin itse ruuat, kuten palkka niiden syömisestä 😎 Tai khyllä pelkkä palkka(kin) kelpaisi, jos se olisi tarpeeksi suuri 😇


Mutta takaisin pizzaan, niin seuraavassa blogauksessa :P :D - eipä toista oikein ole sanottavaa =/ :'( :P :D Juomasta nyt voisi ehkä jotain..?! Enpä ole koskaan tölkistä vetänyt tota omena limua, aina vaan isosta pullosta. Noh, ihan samaahan se oli :) Tai ehkä vähän parempaa, tölkistä juotuna maistuu jotenkin paremmalta =) Mutta, paras on khyllä lasipullo B) Jääkylmä Cocis lasipullosta, aijai... *SYDÄN*

Päivän leffa

Tänään voisin pistää uusintakatseluun tämän elokuvan - viimeksi teattereissa näkemäni Little Women. Omistan myös elokuvan ysäriversion vuodelta 1994 ja joku kerta voisikin katsoa molemmat putkeen vertailun vuoksi. Nyt kuitenkin katson vain tämän.

Extra ruoka

Melkein sama setti kuin viimeksi..., mutta nyt ankankaulan sijaan on aasialaisia naudanlihapullia. Siinä porisemassa vielä pannulla.
Ja siinä tarjoiltuna kulhosta. Ostin muuten tuon kulhon vartavasten tämmösiä ramenaterioita varten ja on kyllä täydellinen sitä varten. Mahtuu jättiannos ramenia just eikä melkein.

Extra jälkiruoka ostosten esittely

Kotiin tuli hankittua jälkiruoaksi myöskin Helsinginkadulta sijaitsevalta Anna Nanna makeiskaupasta tollaset herkut: - Choco Samnia maitosuklaa Rocky Road syklaalevy ja Käärmemummon Salmiakkibanaani hedelmäkarkkeja. Tai siis ihan ehtoja kuivattuja hedelmiä päällystettynä salmiakilla.

Päivän jälkiruoka

Samaisesta Mimin Herkut kahvilasta otin jälkiruoaksi tollasen Dallaspullan. Otin myös kahvin..., mutta siitä nyt unohtui ottaa kuva. 

Päivän juoma

Juomaksi otin patongin kanssa tollasen Foco Toasted Coconut Juice juoman. Nyt oon tainnut hurahtaa näihin Aasian makuihin kun kotonakin vielä luvassa extra ruokana toinen setti ramenia.

Päivän "alkupala" ruoka

Tuli käytyä syömässä Helsinginkadulla sijaitsevassa Mimin Herkut kahvilassa ja tuli jälkikäteen otettua kuva kahvilasta. Kahvilassa istuva herra taisi selkeesti huomata että otin kuvaa ja suojasi kasvonsa😁. Ihan tätä blogausta varten otin kuvan kahvilasta jotta voisin mainostaa missä kävin syömässä herkkupatongin.
Ja siinä itse herkkupatonki lepääkin. Kahvilassa oli saatavilla kahdenlaista eri patonkia - perus kinkku/-juusto/-salaatti täytteinen tai sitten hieman erikoisempi Vietnamilainen patonki. Otin totta kai sen Vietnamilaisen patongin missä oli täytteenä possua..., kasviksia ja majoneesikastiketta. Oli kyllä herkullinen patonki😋. Ehdottomasti menen joku kerta uudestaan ja testaan seuraavaksi Vietnamilaisen naudanlihapatongin. Sitten oli myös kanapatonki mikä myös pitää testata. 

Born today: Dean Jones and Tobe Hooper, R.I.P.

Tänään viettäisivät syntymäpäiviään nämä kaksi herrasmiestä: Beethoven elokuvassa pahiksena nähty Dean Jones ja Teksasin moottorisahamurhat ja Poltergeist ohjaaja Tobe Hooper. Hyvää syntymäpäivää sinne jonnekin ja kepeät mullat ja levätkää rauhassa🌺.