sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Nyt selvisi miksi Hulk "halus" eroon netistä!


No se jäi pahemman kerran koukkuun BB:hen ja kun sen, kuten monen muunkin, itsenikin, suosikki Einari joutu vaaraan niin ei auttanut kun "katkaista" netti, koska muuten siitä olisi ollut PAkKO itkeä blogissa :'(... Eli ei muuta kun takas muuttamaan kotiin :), totuus on selvillä :saint:, FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEeeeee :D!

Einari tippu, VIT... :| :| :|?!?!? -kuva!


Mitein MatoApinan (:D) tiimin selviää tästä :x... :'(, terapiaanko koko porukka :ashamed:, EHHEHEEEEEeeee :D

Miteis tehään "hot chick nice pussy:jen" (:D) kanssa!


Hulk kun ei kerran pääse netin ääreen kun vain silloin tällöin :'(, niin sehän merkkais että mun ja Matskun pitäis "panna" (:p... :D) typyjä lähes kokoajan vuorotellen :/... En mä khyllä nyt joka toinen päivä jaksais "panna" :/, panna khyllä TOD jaksaisin =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeeee :D! Eli miteis tehään, jääkö typyt "jotenkin" (:p... :D) satunnaisiksi :(, vai..., no laitetaampa nää (niin mun keksimät, tekin voitte keksiä) vahtoehdot ihan numeroilla B)... :p... :D!


1) Hulkin vuorolla se jää tyhjäksi!

2) Typyä "pannaan" (:p... :D) sillon kun huvittaa!

3) Matsku "panee" (:p... :D) kaks kertaa peräkanaan :saint:, mun laiskotellessa :ashamed:... :'(... :p... :D!

4) Typyt jää väliin siksi aikaa kunnes Hulk saa netin!


Ite kallistuisin ygösen tai kagosen puoleen, tai khyllä kolkkikin mulle käy :), mutta tuskimpa Matskulle :/... No mutta joka toinen päivä ei khyllä oikein jaksais :/... :ashamed:... :'(... :p... :D! Eli...

Hot chick with nice pussy -kuva!


...mitein on/mitä mieltä olette...?

Raphael sanoi... Farewell Tilt/Blogger


Noniin. Nyt on aika hyvästellä Tilt ja bloggerii, sillä nyt muutan sit pysyvästi sinne uuteen kämppään. Vanhasta kodista on nyt kaikki romppeet pakattu mukaan, eli en ole tulossa enää ainakaan niiden perässä käymään kotona. -Ehkä viikonloppuisin joilekin pikkukäynneille. Mutta eiköhän se nettiyhteys sit saada sinne uuteenkin kämppään sit jossain vaiheessa. Siihen asti täällä tulee olemaan aika hiljaista.

Stephanien ollaan taas tänään :)...


Joo eli eipä tartte piirrosmuokkailla (:p... :D) tänään :)... :'(... :p... :D, mutta huomenna ollaan sitten taas joku hahmo joka "pitää" muokata B)... Mutta jos Hul... Raphael (:p... :D) ei ole paikalla tai pitää kiirehtiä uuteen asuntoon, niin sitten pitää olla joku vanha taas :'(, koska ite ainakaan jaksa arkisin muokata :ashamed:, joopS :p... :D!

Stephanie ollaan taas -kuva!


Eli isoäidin kokemuksella mennään =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEeeeeee :D!