lauantai 26. tammikuuta 2008

Hyvänyön blogaus by Tontsa <3... :saint:... B)... :p... :D!


No viittomakieli tyyppi kaiken oleellisen tässä sanoo :saint:, joten...

Good night -kuva!


...ei muuta kun sinne nuQmaan ilman sen kummempia järjettömiä selityksiä ei sitten yhtikäs mistään järkevästä puhumattakaan oleellisesta (:p... :D) :)... :/... :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHHEEEEEeeeee :D! Niin joo, muistakaa nähdä hyviä painajaisia =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)!

Päivän kuva + pieni tekeminen ennen nuQmaanmenoa


Jälleen pyydettiin viemään koira ulos kävelylle kun ite lähdettiin ulos viihteelle. Onneksi koira ei sentään ole tollanen kuvan tuhatjalkainen. Ei sitten ole kiva pestä mutaisia tassunjälkiä matosta B)...:p.
...

EDIT. Tämä olkoot samalla hyvänyön blogaus -ellei sit jompikumpi teistä laita, mutta minun osaltani tämä on nyt MO! <--(Pelkkä "MO!" siltä varalta, jos te sitten pistättekin. Muutoin sitten editoin tähän vielä tullessani sen "hyvää yötä" perään.

Hollow Man boxi 7,99 euroa -Hmm...

Tuotahan voisi harkita listan takia ja muutenkin. Hintakin on yksi vaikuttava tekijä -noin halvalla kuin 7,99 € lähtee, niin eihän sitä voi olla ostamatta. -Mutta nyt tähtäimessä niin paljon muutakin, että kattoo nyt milloin tätä nyt viittii.

Huomisen projekti


Huomenna otan tehtäväkseni ensinnäkin Oscar-gaalan naisehdokkaiden esittelyn, että sitten lisäksi väsätä jonkun "uutisen" tolle annetulle pohjalle. -Huomenna onkin aikaa kun tyttöystävä lähtee aamusta töihin.
...

Huomisen projekti -kuva

"Minority Robot Report" (:p... :D) visa on ratkastu B)!


No selasin sitten Matskun blogin alusta loppuun läpi ettien tota Hulkin laittamaa "Minority Robot Report" (:p... :D) kuvaa :saint:, mutta eipä sitten GODDAMN löytyny semmoista :|... |O... :'(... :p... :D! Mutta löytyi kuitenkin molemmat puolet paljastettuna erikseen :), joten palasin alkulähteille (:p... :D) eli tutkimaan kuvaa tarkemmin olisiko se muokattu liittämällä ne kaksi eri kuvaa (missä ne näkyy) toisiinsa ja, noh, sepä juuri paljastu ratkaisuksi B)... :p... :D, kuvaa kun zoomaa niin näkee selvästi leikkauskohdat :saint:, alussa vaan katoin isoa kuvaa nopsasti sen kummemmin tutkimatta :/, koska ajattelin että toi kuva on julkastu jossain vaiheessa :), mutta en vaan muistanu sitä :'(, joopS :p... :D! Joo eli...


Minority Robot Report (:p... :D) väärinpäin -kuva!

PS.Joo en jaksanu paremmin noita "yhdistää" :/... :ashamed:... :'(, vaikka taitoa khyllä olis =)... :saint:... B)... :whistle:... :/... :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHEHEEEEeeee :D!


..."Minority Robot Report" on täten leimattu FEIKIKSI :|... :'(, mut taas palkattu FBI:lle töihin =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeee :D!