sunnuntai 19. elokuuta 2007

Nukkumaan, ettei sit huomenna *ZzZ* koulussa


Joo-o. -Huomenna ku pitää mennä niin pirun aikaseen -klo 08:00, niin nyt sitten eiku nukkumaan. Nyt sitten vaan in0<--(HUOM. nolla)<--(varalta, jos ei tajuu) odottamaan seuraavaa viikonloppua. -Nyt ei sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Aikainen herätys, joten... -No, erillinen blogaus :/...:D


Huomenna on aikainen herätys, joten... -Ai niin juu. Siitähän tuli erillinen blogaus :/...:D. -No kerääntyypä vaan tällätavoin paljon blogauksia, kun blogailee tälleen kahdessa osassa asiat. -Hetkinen, toistanko itseäni :o...:/. Missäs aikaisemmin olen... -Joop. Antaa olla.
...


Mutta huomen aikanen herätys, niin siks nyt sit... -Joop.

Hupipiirros


Aivan. -Taas tollanen aivan huvikseen piirretty kuva, ilman mitään tiettyä tarkoitusta varten tehty. Niitä on ollut muutama blogissa, tollasia aivan vain huvikseen piirrettyjä kuvia. Siis kunhan taiteilin. Jotta blogauksia kertyisiä ja olisi hienoja kuvia blogissa on ehkä ainoa tarkoitus, mutta muuten aivan huvikseen piirsin. -Hankalinta näihin huvikseen piirrettyihin on tekstin keksiminen. Aina sama sepitys, että "ihan huvikseni joo piirsin. Ei mitään tarkoitusta". -Enpä itse kuvasta osaa sepittää mitään. Se on vaan ihailtavaksi pistetty kuva, ei muuta.

Jet Li ja Michelle Yeoh kolmanteen Muumio-elokuvaan


Kung Fu tähti Jet Li ja Bond tyttö Michelle Yeoh (Tomorrow Never Dies) ovat mukana kolmannessa muumio elokuvassa, joka kulkee nimellä -The Mummy: The Tomb of the Dragon Emperor. Ensi vuoden puolella tilmestyvässä elokuvassa ovat mukana ensimmäisistä muumio leffoista tutut Brendan Fraser ja John Hannah. Oscar voittaja Rachel Feiziä ei nähdä vanhassa roolissaan, vaan tälläkertaa roolissa nähdään mm. World Trade Center leffassa nähty Maria Bello. Ensimmäiset leffat ohjannut Stephen Sommers ei ole enää kolmannen leffan ohjaajan pallilla, vaan tälläkertaa ohjauksesta vastaa mm. Hurjapäät ja xXx elokuvien ohjaaja Rob Cohen. Odotan innolla tätä kolmatta muumioseikkailua.

Sunnuntain typy!


Jahas, typyhän haluaa "sitä" (:p... :D) ja kovaa =), jopa niin kovaa että se kerjää jo polvillaan lattialla :x?!?!? No multa ei tartte kun kysyä niin jo saa B)... :ashamed:... :'(... :p... :D! No mutta polvillaan kun jo ollaan niin voidaankin aloittaa "alakerran imuroimisesta" =), FUCK YEAH B), EHEHHEHEEEeeeeeee :D!


Vai että oikein kerjää :x, just ask ;), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHHEEEEeeeeee :D!

Lapsuuteni luuserissa tänään!


Joo tämmöistä on tänään luvassa =)...


Kaikki vihaavat parityöskentelyä. Uusi rehtori uskoo, että parityöskentely saa Caruson lopettamaan Chrisin kiusaamisen. Tonya ottaa äidin korvarenkaat kiellosta huolimatta. Vierailevana tähtenä Jason Alexander (mm. Seinfeld).


...joten ei sitten unohdeta kattoa :), Seinfeldin tähtikin kun on mukana kuvioissa B), joka voisi sekin sarja TOD jatkua =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Eihän nää nyt turhia ole :), eihän :saint:, no ei =), FUCK YEAH B)/noH :x, no kun taitaa "vähän" olla :/... :'(, mutta kuhan kertyy blogauksia B), joopS :p... :D!

Päivän kuva (sekä mies- ja typymuistutus)!


Joku mies toikkaroi sukset olalla laskettelupuku päällä tommosessa helteessä rannalla :x... :D! Samalla hän muistuttaa Tontsaa panemaan (:x... :D) päivän miestä (itseäänkö :x... :D), jota ei viikko- ellei kuukausikausiin ole näkynyt ja tuskin tulee nytkään näkymään :P.

Taustalla näkyvät typyt muistuttavat Tontsaa panemaan myös päivän typyä =)... :D! Että sellasta tällä kertaa :P.