lauantai 28. heinäkuuta 2007

Hyviä peli kansia vaan listaamaan <3...


Joo eli tonne vaan listaamaan hyviä pelikansia B), eli lähinnä niitä omien pelien kansia vaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo kuvassa näkyy yksi parhammista ellei se paras =), Matskunkin mielestä varmaan :), tai tiedä sitten onko pelin TOD LOiSTavuus päässyt aivopesemään (:D) Matskua :'(... :p... :D, mut ainakin on :saint:, paras peli I-K-I-N-Ä =), TOD B)!


Best game ever, System Shock, cover =) -kuva!


On toi vaan niin LOiSTava =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

D'oh!


Kävipä sitten niin että kun käytiin kattomassa LOiSTava The Simpsons Movie, niin menetettiin (ellei jompi kumpi teistä tiennyt tästä) toinen Simpsonit nimittäin Suomessa ennen esittämättömän 18. kauden ensimmäinen jakso :o! Jota ei niinku oo mainostettu MISSÄÄN (tai mä en ainakaan oo nähny :'(), TSII-SUS CHRIST :|?!? Hoh-hoijaa mitä piratismiin pakottamista (:D) |O! Ja mistäkö tiedän että se oli uus jakso kun ei sitä edes telkussa mainita? No koska nauhotin sitä ennen tulleen Näin tehtiin The Simpsons Movie ja sitä ennen juontaja kertoi että sen jälkeen tulee 18. kauden eka ennen esittämätön jakso. Ei sitten voitu niinku aiemmin/enempää mainostaa |O!

Ei #&%£$!* mitä markkinoitia?! Tai siis sen puutetta |O!

Kaljakelluntaan olis tullu kutsu, mutta...


Tässäpä pieni sitaatti kyseisen tapahtuman sivuilta. -Tai ei nyt niin pieni -koko tekstipätkä tässä on. -Joops.
...

Whaaaat? Mikä kellunta?

Kaljakellunta on kaikille avoin tapahtuma, jolla ei ole virallista järjestäjää. Ideana on, että joka vuosi satunnainen määrä ihmisiä kelluu halvoissa kumiveneissä (tai muissa kelluvissa välineissä) pitkin Keravanjokea.

Jokainen tuo itse omat kellukkeensa. Veneitä saa noin 15 eurolla useimmista marketeista ja sekatavaraliikkeista. Fiilis on tärkeintä samoin kuin oikea asenne. Säällä ei ole niin väliä.

Jos olet tulossa mukaan ensimmäistä kertaa, lue vinkit Info-sivulta!

...
Jeps. Tollaseen tapahtumaan oli tullut kaverilta kutsu, itse asiassa jo ajat sitten, oli päässyt vain unohtumaan, kunnes sit tänään kaveri soitti ja kysyi olenko vielä lähdössä. Mutta saatiin sit sovittua, että nähdään muissa merkeissä illempana, so no worry about nothing. -Joop.
...
Tässä tapahtuman sivusto

Lähdön paikka -GO!!


Tai, no vielä ei ole mikään hälyyttävä kiire, mutta kohtapuolin kyllä vois valmistautua siihen lähtöön, ettei sit tule hälyyttävää kiirettä. -Kerkiän blogata vielä yhden jutun, joka tuli tässä nyt mieleen. -Joop, eli next vaan.

Lauantain typy

Selvästi odottaa, well ya know what kind of action :p...:D. -Tollaseen ku törmäis tänään Suomenlinnassa, niin khyl TOD kelpais se ya know what kind of action.

Jotain unohtui yhä


Kameran lisäksi listalta unohtui jotain vähintään yhtä tärkeää, nimittäin The Simpsons Movie -liput! No eiköhän ne ole Tontsalla jo valmiiksi lompsassa tms... parasta olla tai :|... :D! Vaikka eipä Tontsa tätä välttämättä tule ennen lähtöä näkemään :/. No blogasimpa silti.

You don't have a ticket? Go outside! (<--quote mistä loistavasta leffasta? :D)