sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Hyvänyön liikkuva kuva

*YAWN* -Sitä voisi mennä nukkumaan että huomenna taas jaksaa arjen askareita. -Eipä kait sitten muuta kuin siihen perinteiseen MatoApina tyyliin -hyvää yötä ja MO!

Päivän TV-tunnari

Päivän TV-tunnareissa kuullaan tänään MTV3 kanavan tunnusmusiikkia joskus vuodelta '90. -Wikipediasta löytyi kyllä juttua kyseisestä tunnarista..., mutta ei mainintaakaan kuka sen on säveltänyt. -Mutta tässä sitten video -olkaa hyvät...
...

Ghostbusters III vaikuttaa lupaavalta, Osa 7

 Whohoo =)...!! -Enpä odottanut pääseväni blogaamaan näin äkkiä uutta infoa kolmannesta Ghostbusters leffasta. -Leffaan on näet lisätty yksi alkuperäisistä näyttelijöistä.
David Margulies

Herra Margulies muistetaan edellisistä leffoista Mayor Lennyn roolista. -Tässä kolmannessa hänellä onkin jo korkeampi titteli -nimittäin nyt herra onkin presidenttinä. -Nyt vielä alkuperäisistä takaisin Sigourney Weaverin nörttinaapuri Louis Tully -eli näyttelijä Rick Moranis -niin olisin tosi mielissäni. -Ja niin varmaan moni muukin Ghostbusters fani.

The Expendables 2 juttua, Osa 5

Ou yeah 8)...!!!111 -Kurkkasin juuri The Expendables 2 Imdb tietoja ja huomasin ilokseni että kerran jo poistuneiksi ilmoittamani näyttelijät Nicolas Cage -ja John Travolta ovat palanneet mukaan nimekkääseen näyttelijäkaartiin. -Vieläkin tosin vasta huhupuheina..., mutta voisin kuvitella että tälläkertaa huhu kääntyy todeksi. -Miksi nyt lisätä uudestaan -ja vielä uudemman kerran poistaa...? -Palaavatkohan myös Diesel -ja Johnson takas kuvioihin...? -Siinäkin olisi kyllä kovat tähdet lisukkeeksi mukaan.