lauantai 31. lokakuuta 2009

Halloween hyvänyön blogaus

Aika vetäytyä kreivi Draculan tavoin nukkumaan -tosin ihan normi sänkyyn eikä puiseen arkkuun. -Eipä kait sitten muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

Halloween päivän makeet kuvat..., sekä ällöttävät kuvat varaus

Huomenna kun on Halloween päivä -tänään ollessa aatto..., niin varaisin huomisen päivän makeet kuvat -ja päivän ällöttävät kuvat. -Siinä kuvassa -käänteisissä väreissä pystyykin jo näkemään minkälaisia kuvia olisi luvassa.

Päivän "sininen Marianne" taidekuva :saint:... :p... :D!


No käydään tämä nyt kolmatta kertaakin sitten läpi :p, neljäs kerta olis khyllä jo ihan liikaa :x, vai olisko =)... :o, jaa-a, joopS :p, EHHEHEEEeeeeee :D! Asia on tosiaan jo puitu mun omassa blogissa sekä Jack Shirazissa :), mutta annetaan palaa vielä =)...


Eli tosiaan sininen Marianne sitten teki comebackin =)! Ja sitä kun on odotettu kun kuuta nousevaa *SYDÄN*...


...niin onhan taidekuva siitä tapahtumasta välttämätön :saint:, TOD =), ou yeah :D!


Joo pistetään tää älytön teoskin sitten kaupan päälle :)... :/... :'(... *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*... :p... :D, sen ollen...


...viimeinen piste tälle blogaukselle :|... :'(, joka ei muuten liity mitenkään Halloweeniin :(, ellei nyt väkisin ala kaivamaan yhdenne tekijöitä :saint:... :p... :D, mutta, no taide on tullakseen koska se tulee, se ei kato mitään kelloa mitä se ei edes tunne, joten..., joopS :p, EHEHEEEEeeeeee :D!

Päivän "Halloween" kuva

Siinäpä vasta hauska Halloweenpuku -pistoke ja jakorasia. -Nainen puettuna jakorasiaksi on hänen miehensä vihje muille..., että hän tietää vaimonsa syrjähypyistä. -Kuitenkin itse pukeutuneena pistokkeeksi haluaa hän vihjailla..., että edelleen on halukas tunkea oman pistokkeensa tähän rasiaan.

Halloweenpäivän typyt!

Kuten päivän makee kuva blogauksen viheejstä saattoi arvata, ovat päivän typyt sonnustautuneet maalattuihin naamiaisasuihin =)... :p!

Miksi tuhlata joka vuosi rahaa ja aikaa naamiaisvaatteeseen, jota luultavasti tulee käyttäneeksi vaan pari kertaa elämänsa aikana :/, kun maalaamalla saa kätsästi ja halvalla kertakäyttösen naamiaisasun B)... =)... :p!

Ja maalattu asu myös taakaa sen, että tulee aivan varmasti olemaan kaikissa Halloween yms. naamiaisbileissä huomion keskipisteenä B)... =)... :p!

Varsinkin miesten ;)... :D!

Eikä varmasti oo vaikeuksia saada kyseisiltä miehiltä kyytiä......... kotiin :saint:... :whistle:... ;)... :D... :p!

Päivän video!



Edellisen blogauksen vihjeestä saattoi päätellä, että päivän video on mikäs muukaan kuin kovasti odotetun Avatar -leffan juuri ilmestynyt uusi upea traileri, joka sai odotukset nousemaan uusiin sfääreihin :p! Youtubesta traileri ehittiin jo poistaa :x, joten jos ei halua heittää HD:ta hukkaan niin menkäähän katsomaan se tonne Trailer Addict sivulle :p! Eihän kukaan edes noita widescreen -videoita täällä blogin kapeudesta johtuen katokaan :D!


►►►James Cameron's Avatar Trailer 2 ◄◄◄

Joo tiedetään... vanhentunut juliste tossa kuvassa :D!

Päivän "Halloween" makee kuva!

Tai no ei toi jonkun makeesti piirtämä Avatar -hahmo muuten Halloweeniin liity ku että olis upeeta nähdä joku typy tollasessa päälle maalatussa naamiaisasussa =)... :p! Tosin noin massiivista häntää ei oikein vartaloon maalamalla pysty tekemään :p. Kuva entteilee myös kohta tulevien päivän video ja typy blogausten aiheita ;).. .:p.