perjantai 26. helmikuuta 2010

Suomi-USA 1-6

USA meni sitten raiskaamaan Suomileijonat loppupisteiden ollen 1-6. -Nyt on mulle (Hulk) vähän paha paikka sillä satun olemaan melko paha USA:n ystävä. -Elikkä kumpaa sitä kannustaa, omaa kotimaata vaiko ykkös suosikki maata, eli USA:ta? -Nyt kerran suosikkimaani voitti niin -USA, USA, USA...!!!!!!!!111

Päivän "lapsuuden lelut" makee(t) kuva(t)

Italiassa kun asuin pienempänä -yksiin suosikkileluihini kuului -Ninja Kombattini sotamuurahaiset. -Muistan ton pakkauksen (Kuva 1.) missä niitä myytiin -tollanen makee pyramidin muotoinen pakkaus.

Ja kuvista 2-ja 3 näkee sitten minkälaisia ne oli. -Noitakin löytyy sieltä lelulaatikostani..., mutta niitä en taida kuitenkaan pöllätä sieltä mukaan.

Niitä sai kerättyä myös tollasissa purkeissa..., mutta ite muistan pelkästään ton kolmiopakkauksen -en kyllä muista hankkineeni niitä tollasessa purkissa.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Sukunsa viimeinen

Joo-o. No tartteeko tähän sanoa muuta kuin sen perinteisen mikä tulee kaikkiin tällasiin leffoihin..., eli -"ei kiitos". -Ehkä jos nukkuisin huonosti ja haluisin unen päästä kiinni -sitten voisin harkita tätä --nukahtaisin hetkessä. -Mutta ongelmia nukahtamisen suhteen ei ole -niin pysytellään siinä -"ei kiitos" -kannalla.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Prinsessa Mononoke

Tän ohjaajan leffoja on kyllä tullut nähtyä..., mutta se näkeminen saa jäädä niihin nähtyihin leffoihin. -Kaikkia en kyllä halua nähdä -vaikka voivatkin olla ihan hyviä.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Men Who Stare at Goats

Toinen leffa missä Ewan McGregor ja sekin kyllä kiinnostaa nähdä -jälleen kerran kiitos trailerin. -Kattoo miten edes ehtii kaikkia näitä kun näitä pukkaa niin paljon näitä kiinnostavia. -Ehkä joitain voisi uhrata jättää suoraan DVD:ltä nähtäväksi.

Perjantain ensi-illat Nro 1

I Love You Phillip Morris

Jim Carreyn uutuusfilmi -TODellakin nähtävä. -Ilman mitään epäröintejä. Taas traileri antoi parhaan ensivaikutelman..., mutta kyllä varmaan jo pelkän julisteenkin perusteella olisin mennyt tämän katsomaan. -Jo pelkästään Jim Carreyn takia.