perjantai 4. heinäkuuta 2008

Perjantain typy(t)!


Noniin :p, kunnon kyytiä on selvästi luvassa *SYDÄN*... Vai onkohan sittenkään :/, pallo ainakin vihjaa yhestä huonohkosta jutusta :'(... :x, mutta..., no selvittämään ihmettelemisen sijaan B), TSII-SUS :|, joopS :p... :D!


No pitihän se arvata :'(, pallon avulla tietenkin selvitetään voittaja jota pääsee jyystämään :)... :/... :'(... :o, no tosiaan voittaja eikä voittajat :|... :'(... :p... :D! No mutta aika samahan se on kenet noista saa *SYDÄN*, joten..., mennään selvittämään kuka voitti :saint:...


Noniin :p, sitä/tätä minäkin =), mitään voittajan kanssa vaan jyystellä :|, two somea vaan kehiin finalistien kanssa *SYDÄN*, FUCK YEAH B)... :/... :x, no alunperinhän oli luvassa four somea *SYDÄN*, mutta eihän siitä ois tullu ku vaan jotain söhellystä :'(... :p... :D, kaksin, tai kolmisin :p, on khyllä parempi =), ehkä :/... No noi saa nyt kelvata :|... :'(... *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


On se ihme kun ei muka taivas (:p... :D) enään kelpaa kun taivas 2.0:aan (:p... :D) on päässyt :x, TSII-SUS :|, joopS :p, EHHEHEEEeeeeee :D!

Huomenna jatkuu typykommentit :saint:... :/... :'(... :p... :D!


Joo ei tohon eiliseen kommenttiin khyllä nyt paljoa ole lisättävää :/, mutta..., no huomiselle saa jäädä ne vähäiset lisättävät :saint:, joopS :p... :D! Joo eli :p...

Huomenna typykommentti :saint:... :p... :D -kuva!


...huomenna sitten taas jatkellaan :saint:, joopS :p... :D!

Sama linja jatkuu huomenna :saint:.. :x... :p... :D!


Joo varaampa nyt sitten tässä huomisen makeen kuvan :saint:, joka jatkaa samaa linjaa kun Hulkin tän päivän makee kuva eli eipä se ole Nyc aiheinen :/... :'(... :p... :D, ellei sitten "keksi" (:p... :D) siitä sellaisen :saint:... No mutta siis :p...

"Tarttua" (:p... :D) huomiseen makeeseen kuvaan :saint:... :p... :D -kuva!


...huominen makee kuva is mine *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Päivän makee kuva

Poikkeuksellisesti ei Nyckki aiheinen makee kuva ku sattui löytymään tollanen aika makee kuva. -Kuitenkin törmätään tähän samaiseen graffitiin Nycissä. -No, mutta nyt tollanen.

Tappokuuma helle

Tälle päivälle luvattiin kovia hellelukemia, + 26 astetta -ja toden totta onkin aivan paahtavan kuuma nyt tuolla ulkona. Sehän tarkoittaa sitä, että meitsi menee nyt viileän suihkun kautta pitkälle city walkille. -Puhetta oli kans erään kaverin kaa galleriassa, että mentäisiin rantsuun, mutta vielä ainakaan ei ole tullut tekstaria enkä jää odottelemaan. -Täten voisinkin ottaa repun varmuuden vuoksi mukaan uikkarit ja pyyhe valmiiksi pakattuna. Olenpa sitten valmiiksi tien päällä kun kutsu tulee.

Perjantain ensi-iltaleffa

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Eka Narnia leffa tuli käytyä kaverin kaa katsomassa, eli mikäli tää samainen kaveri pyytää, niin tätäkin voisi vain siinä tapauksessa mennä, mutta en omasta aloitteesta. -Odotan kutsua sen sijaan että kutsuisin itse.