tiistai 6. joulukuuta 2022

Päivän toinen leffa - Kirstie Alleyn muistolle

Illan toisena elokuvana voisin katsoa edesmenneen Kirstie Alleyn muistoa kunnioittaen jännityselokuvan Kirottu kaupunki missä hänet nähdään yhdessä Christopher Reeven kanssa ketä myös olemme jääneet kaipaamaan.
Koska elokuvan kannessa ei näkynyt Kirstie Alleytä niin tässä vielä kuva takakannesta missä hänet on rajattu (❤️) sydämellä. Vielä kerran kepeät mullat ja lepää rauhassa 🌺 Kirstie Alley. 

Päivän "itsenäisyyspäivä" leffa

Se on itsenäisyyspäivän kunniaksi katsottava taas Tuntematon sotilas ja ajattelin katsoa Edvin Laineen 1955 version. Eräs kaveri kysyi Facebook Messengerissä että meinaanko katsoa kaikki kolme Tuntematonta sotilasta. Juu -en khyl TOD - mähän kattoisin niitä vielä huomenna aamulla😵. 

Päivän ruoka

Teinpä sitten tollasta niistä kanasuikaleista. Riisin sijaan käytin couscousin jämät mitä löyty kaapista sitten toi neste tossa on yhdistelmä vettä ja chilikastikkeen jämät. Sitten heitin vielä sekaan jotain Cocovi Carob-jauhetta jonka pitäisi hieman makeuttaa kuulemma. Tää näyttää kyllä nyt aika meh😒 aterialta..., mutta huomenna takaan että on luvassa vähän laadukkaammat mätöt😎...😇...🤗...🙂... Tää nyt on tämmönen pullonpalautusraha ruoka.

Ruoka ostosten esittely

Tulipa käytyä lähi Alepassa palauttamassa pulloja ja kuten pullonpalautuskuitista näkee sain pulloista 3,45€ - ei mitenkään paljon..., mutta luulisi yhden kanasuikalepaketin saavan.
Ja kyllähän sai nimittäin kanasuikalepaketin hinta oli juuri sopivasti se 3,45€. Mainitaan nyt vielä paketin nimi -eli se oli -Kariniemen maustamaton paistisuikale. Eiköhän siitä riisin kanssa saa ihan maittavan pikku aterian.

Päivän "itsenäisyyspäivä" KKSA-kuva

KKSA-ryhmään oli tullut paljon linnanjuhla teemaisia pilakuvia joten muokkasinpa oman.

R.I.P. Kirstie Alley

Suru-uutisia Hollywoodista nimittäin Look Who's Talking - Hei, kuka puhuu? elokuvista tuttu Kirstie Alley on kuollut😔. Kepeät mullat ja lepää rauhassa 🌺 Kirstie Alley.

Päivän kuva

Ehhehee😁. Törmäsin tähän Facebookissa ja olihan se MatoApinan Hulkkina heti otettava talteen. Siellä oli muitakin lihavia supersankareita..., mutta en nyt jaksanut poimia jokaista tänne - oli niitä kuitenkin aika paljon. Mutta tää lihava Hulk on kyllä hauska😆 ja kelpaa enemmän kuin täydellisesti tänne MatoApinaan päivän kuvaksi.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Ekana on Cliffhanger elokuvassa nähty Janine Turner joka täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Sitten on Resident Evil ja AvP elokuvissa nähty Colin Salmon joka täyttää tänään myös tasavuosia eli 60-vuotta. Seuraavaksi on Amadeus ja Mary Shelleyn Frankenstein elokuvista tuttu Tom Hulce joka täyttää tänään 69-vuotta. Ja sitten vielä Poltergeist elokuvasta tuttu JoBeth Williams joka täyttää tänää 74-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Hyvää itsenäisyyspäivää

Tänään on sitten itsenäisyyspäivä joten ei kait sitten muuta kuin koko MatoApinan tiimin puolesta -Hyvää itsenäisyyspäivää🇫🇮

Typyjoulukalenterin 6. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 6. luukku.
Eilen tuli käytyä taloyhtiön lenkkisaunassa ja harmi ettei saunaseura ollut tätä tasoa. Sen sijaan sain löylytellä eriskummallisen naapurin kanssa. Mutta tämmöisessä seurassa olisin heittänyt vähän muutakin kuin löylyt💦😜.

Joulukalenteri luukku 6.

Rukous
rauhasta on
voimakkaampi
kuin
yksikään ase.

Aika makee (kuva) toi googlen logo

Joo, tyylikäs toi googlen logo (tai mikä lie...) - Suomen lippu heiluu (se ei näy tossa kuvassa), ja värit on Suomen - eli sini-valkoinen 😍😎 Niin, onhan nyt Itsenäisyyspäivä 😊 Hyvä panostus khyllä googlelta, mä tykkään 😇 Linkitän nyt Googlen tähän, vaikka eiköhän jokainen löydä sen. Jos ei, niin...


...KVG:sta :saint., joopS :P EHEHEHHEeeeeeee :D Mutta joo, on khyl tyylikäs =)

Lista eilisistä blogauksista

Joo, piti vähän puhtaaksi kirjoittaa tekstejä, kun olin ne keskeneräisinä julkaissut... 😫 Tungin ehkä vähän liikaa blogauksia (makeita kuviakin kolme blogausta 😱😳😋😁), mutta... No nyt ne on tehty, mutta koska tämän blogauksen myötä päivä vaihtuu, ja eiliset vähän niinQ hukkuu - niin linkitän ne tähän, että pääsee tämän päivän kautta lukemaan, mitä runoilin... 😇😆 Ei muuta kun listaamaan:

Päivän extra - EXTRA :D - makeet kuvat (+ällöttävät)

Päivän extra makee(t) kuva(t)

Päivän hyvä asia - uusi labeliKO/KÖ?!

Joulukalenteri luukku 5.

Päivän extra jälkiruoka

Blogaus nro. 900!! :celeb: B) :P :D

Päivän jälkiruoka

Päivän makee(t) kuva(t)

Päivän juoma

Päivän ruoka

Ruoka ostosten esittely


Että sellaista, varsinaista mainostamista - ihan kun ihmiset ei jaksaisi edellistä päivää selata?! =X :/ :'( :P :D Mutta voi olla semmoisia lukijoita, jotka lukee vaan juuri siltä kyseiseltä päivältä kirjoitetut blogaukset :thinking: Noh, nyt on lista tehty - ei pidä 'valittaa' :P Jos nyt edes valitin... =X :D