perjantai 25. syyskuuta 2009

Päivän kuva + typy

Eihän Hulkin luonnollisessa koossa ole mitään iloa typyjen kaa hauskanpidossa kun pitäisi ihan pikkurillillä -ja silloinkin tosi varoen -hölskytellä uhkeita palleroita. -Täten päätinkin kutistaa itseni -vieläpä ihan lelufiguurikokoon..., niin palleroiden hölskyttelystä tuli kahta hauskempaa.

Hulkin typyputki senku jatkuu

Nyt on taas kolme edellistä typyä minun pistämiä -ja putki senku jatkuu -ainakin vielä tänään pistän seuraavaksi päivän typyn kun yksi on tässä mielessäni -hieman hauskakin sellainen.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Kuulustelu

No minulta ei tarvitse ainakaan kuulustella mikä on minun mielipiteeni leffasta -sehän on niin selvä -"ei kiitos". -Tartteeko muuta enää sanoa...?

Perjantain ensi-illat Nro 2

9

Tätä voisi jopa harkita. -Tim Burttonin tuottama animaatiopätkä missä paljon nimekkäitä tähtiä äänirooleissa..., mm. John C. Reilly, Jennifer Connelly ja itse nimikkohahmona..., nro 9 -Elijah Wood. -Traileri antoi ainakin hyvän kuvan leffasta..., että paljon vauhtia ainakin on luvassa.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Ponyo

Ohjaaja Hayoa Miyazakilta olen nähnyt yhden elokuvan teattereissa ja se oli -Sen to Chichiro no kamikakushi -Henkien kätkemä vuodelta 2001 -ja se oli kyllä mielestäni ihan hyväkin pätkä -muistan käyneeni sen siskon kanssa katsomassa. -Ja ohjaajan vanhemman elokuvan..., Totoron'kin olen pariin otteeseen telkkarista nähnyt -siitäkin tykäten. Mutta nyt en ehkä enää niin suurella innolla tätä miehen uusinta halua nähdä -ellei sitten taas siskon kanssa tule mentyä..., mutta oletan ettei hänkään ole enää niin innoissaan.