keskiviikko 16. elokuuta 2023

Onko Hulkilla alkuperäistä kuvaa?

Voisin laittaa Hulkin laittaman "likaisen" (😋😁) kuvan yhteen ryhmään, niin...


No eiköhän se otsikosta aika hyvin selviä :) Voin ottaa sen vaikka WhatsAppilla, jos se nyt on vielä tallessa. Googlella en löytänyt sitä =(

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se ruoka seisoo TV:n äärellä 😊😋 Eilen jouduin tyytymään piskuiseen läppäriin, mutta khyllä sekin meni - vaikka onhan jätti-TV paljon kivempi 😎 Mitä itse ruokaan?


Noh, ihan hyvää oli - vaikka... No ehkä vähän kuivaa, joku kastike olisi voinut olla ihan kiva lisä. Khyllähän toi siis meni alas, helposti - mutta vähän kuivahkoa =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEeeeee :D Mutta erittäin hyvä ruoka oli, ei valittamista (vaikka)... :'( Joo, ei (valittamista)! :) :P :D

Ruoka ostosten esittely

Siinäpä ne seisoo, ihan hyvältä näyttää - paitsi perunat?! 😵 No miten ne voisi hyvältä näyttää, kun... no ei normaalistikaan kovin hyviltä näytä, mutta jos niitä ei ole kuvassa ollenkaan, niin... 😓😁 Ahneuksissani unohdin ottaa kuvan, ja varmaan kun vähän aikaan en ole näitä (ruoka) kuvia ottanut (kun olin kaksi viikkoa tauolla...)! Mutta ei kait muuta, kun esittelemään; tuore porsaan kyljys Suomi (345g) ja kesäperuna pesty Suomi 3 kpl (452g), sekä juomana Kotimaista Laktoositon kevyt maito juoma (1L).


Ihan hyvä setti pitäisi tulla :) Tai siis tuli, sen voin jo etukäteen kertoa :saint:

"Hulkin likainen kuva"

Ehkä vähän tyhmä otsikko, mutta... Jos se ajaa asiansa, niin... 😇😋😁


Ei kait sitten muuta, kuva puhuu puolestaan... :) Heti pisti silmään toi, mulla taitaa olla aika pervo mieli :x itQ :'( joopS :P EHEHEHEEEEeeeeee :D

Päivän leffa

Jees - tosiaan Piranha II - The Spawning elokuvaa haettiin Mikä elokuva? blogauksessa ja siinä ekassa blogauksessa mainitsin vihjeenä että elokuvan ohjaaja on ohjannut elokuvan jälkeen pelkkää laatua ja tosiaan tämä on tänään syntymäpäiviään viettävän James Cameronin ehkä heikoin teos..., mutta tämän jälkeen sitten tosiaan ilmestyi pelkkää laatua. Mutta eiköhän mennä leffan pariin.

Vastauksen paljastus

Aika paljastaa vastaus: Piranha 2: The Spawning elokuvaa haettiin ja Tontsan toinen arvaus -sinisellä alleviivattu kohta - osui lähelle joten siitä puolikas piste.

Päivän jälkiruoka

Avasinpa viimeisen ostamistani Kingsize suklaalevyistä. Tämä oli se Neo niminen suklaalevy. Eipä kait muuta lisättävää. 

Mikä elokuva?: Vihje 2

Oli liian hankala tuo edellinen vihje niin tässä toiset kuvat elokuvasta.
Toivottavasti nyt aukenisi. Ainakin typyn kurkku aukee siinä aika nätisti. Btw ylempänä👆 alleviivattu sana -"kala" -on myös vihje😉.

Mikä elokuva?

Jos kuvat ei kerro mitään niin vihjeenä annettakoon että leffan ohjaaja on tämän kyseisen leffan jälkeen ohjannut pelkkää laatua.

Apple Bon Bons + Leijona viina

Aika sekoittaa seuraavat Lontoosta ostamani karkit Leijona viinaan. Nyt on vuorossa Apple Bon Bons pussi.
Siellä ne sinne pikku hiljaa liukenee viinaan. Kauniin väriseksi värjääntyi viina. 
 

Päivän juoma(t)

Kampin Alepasta tuli ostettua tollanen pullo tuorepuristettua appelsiinimehua.JJa tottakai oli sitten myös otettava tollanen hörppykuva. Pullolla on kyllä toinen tarkoitus..., mutta siitä sitten lisää myöhemmin omassa blogauksessaan.
Toisaalla tuli myöhemmin ostettua tollanen Dah Boba juoma. Makuna toimi Choco Mint ja hyytelöpalloina otin Brown Sugar ja Green Apple makuja.

Pizzan jälkeen tuli haettua eräästä kioskista tollanen Matcha Einspanner juoma.

Siinä vielä ite juoma. Oli ihan hyvän makuinen. 
Kotimatkan varrella tuli vielä Kaisaniemen Candy Townista ostettua tollanen Qdol niminen limppari.

Ja olihan siitäkin sitten otettava tollanen hörppykuva. Tulipa tänään paljon juotua kaikkea.

Päivän ruoka

Tulipa käytyä pizzalla Kampissa sijaitsevassa Sivukaide pizzeriassa ja otinpa siellä tollasen Mexicana pizzan. Taustalla näkyvän juoman esittelen omassa Hulkin blogissani.

Päivän makee kuva

Tällainen löytö tuli tehtyä Suomalaisesta kirjakaupasta - Ghostbusters teemainen muistiinpanokirja. Varmaan kuitenkin pidän muoveissa ja koriste-esineenä. En raaski uhrata sivuja rumalle käsialalleni.

Happy Birthday following actors and two directors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja kaksi ohjaajaa. Elokuvista 40v. ja neitsyt..., Even Almighty ja Get Smart tuttu Steve Carell täyttää tänään 61-vuotta. Tappajahai elokuvista tuttu Lorainne Gary täyttää tänään 86-vuotta. Sarjasta ER - Teho-osasto ja elokuvasta Deep Impact tuttu Laura Innes täyttää tänään 66-vuotta. Elokuvista Panttivanki..., The House Bunny ja Once Upon A Time In... Hollywood tuttu Rumer Willis täyttää tänään 35-vuotta. Elokuvista Kolmannen asteen yhteys..., The Grand Budapest Hotel ja The Monuments Men tuttu Bob Balaban täyttää tänään 78-vuotta. Predator elokuvasta tuttu Elpidia Carillo täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista Dick Tracy..., Omaa luokkaansa..., Evita ja The Next Best Thing tuttu Madonna täyttää tänään 65-vuotta. Elokuvista Kenraalin tytär..., The Secret Window ja The Good Shepherd tuttu Timothy Hutton täyttää tänään 63-vuotta. Sarjasta Batman - Lepakkomies tuttu Julie Newmar täyttää tänään tasavuosia eli 90-vuotta. Sarjoista Will & Grace ja Desperate Housewives tuttu Lesley Ann Warren täyttää tänään 77-vuotta. Elokuvista Contact..., Olypus Has Fallen ja Black Panther tuttu Angela Bassett täyttää tänään 65-vuotta. Elokuvista Burlesque..., Trespass ja The Magnificent Seven tuttu Gam Gigandet täyttää tänään 41-vuotta. Elokuvien The Terminator..., True Lies..., Titanic ja Avatar ohjaaja James Cameron täyttää tänään 69-vuotta. Ja sitten vielä elokuvien Jojo Rabbit ja Thor: Love and Thunder ohjaaja Taika Waititi täyttää tänään 48-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.