keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Päivän pilanimi

Aina ei jaksa muokata julisteesta pilakuvaa -ja varsinkin tämän leffan kohdalla se olisi ollut vieläpä mahdoton tehtävä -jotenka päädyin tollaseen ratkaisuun. -Tekaisin feikki Mad-lehden kansilehden jossa mainostetaan pilanimen kohteena olevaa leffaa. -Ja vitsin voi lukea jo kannesta..., mutta siteerataanpa se tähän oheen.
...

If you gonna watch Willow, you've gotta need a pillow

Tai kuten vanhaan tyyliin

Willow.........................................................................Pillow

Blogattu jo 8. helmikuuta 2010

South Park jaksojen blogaus tyssäsi sitten tähän sillä tämän iltainen jakso on jo blogattu tämän vuoden helmikuussa..., 8. päivä maanantaina. -Kuten myös jaksot siitä eteen päin -kaikki jo blogattu vuoden alkupäässä.

C.S.I.: New York

Mitäs illan CSI Nycissä tänään olisi luvassa...?
...
Pakotie. Rikostutkijat saavat kuvan miehen ruumiista tuntemattomalta lähettäjältä, joka johdattaa heidät monivaiheisiin tutkimuksiin. Pian huomataan, että todistusaineistoa murhapaikalla on selvästi peitelty ammattimaisin ottein. Kuka lähetti kuvan heille ja miksi? Entä miten erään nuoren naisen itsemurha liittyy tapaukseen? Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan New Yorkin rikospaikkatutkijoiden työtä. Viides tuotantokausi.
...
Kuulostaapa jännältä. -Hetkinen..., ei illan muita TV-ohjelmia...?? -Mitä ihmettä...??? -No -South Parkille on ainakin selitys..., mutta sille ihan oma blogauksensa.

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: 13. alkulohkopäivä

Tänään pelataan kaksi C-lohkon ottelua:


ENGLANTI

Sekä kaksi D-lohkon ottelua:


SAKSA

Sitten vaan kaikki kipin kapin äänestämään tätä tai joukkueiden nimissä olevaa linkkiä klikkamalla! Yhdysvallat, Slovenia, Australia ja Saksa saavat minun ääneni :p! Aikaa on 26. päivään saakka eli vain kolme vuorokautta!