torstai 4. marraskuuta 2010

Kuin kaksi marjaa

Hehän ovat kuin kaksi marjaa -edesmennyt Hollywood legenda David Carradine ja näyttelijä Scott Glenn. -Ainakin sen pikku seikan jälkeen kun satuin sekoittamaan näyttelijät katsoessani Sucker Punch elokuvan traileria. -Tuli vain David jotenkin ekana mieleen kun kyseinen hahmo omasi aasialaisen taistelulajin kuten herra David kaikissa leffoissaan. -Ja älkää väittäkö etteikö olisi pientä yhdennäköisyyttä ulkonäössä. -Silleen nopeesti katsottuna.  

Päivän puujalka

Päivän puujaloissa taas Fingerporia. -Tämän päiväisen Hesarin Fingerpori oli taas vaihteeksi sen verran hauska että oli otettava talteen. -Menee näin...
...

Heimo Vesan ääni: -"Haloo, onko Asko Vilenius?"
Asko: -"Puhelimessa"
Heimo: -"Soitinpa vain, kun tulit juuri mieleen"
Asko: -"Mistä tiesit?"

Haha :D.. -Aluksi kesti hieman tajuta vitsi..., mutta sitten huomasin että pölynimurin merkki on -"miele". -"Tulit juuri mieleen"... -haha. -Just hyvä :D...

Miehen puolikkaat

Mitäs hauskaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Salainen mielitietty. Alanin salamyhkäinen deittailu askarruttaa Charlieta ja Jakea. Mikseivät he saa tavata Alanin mielitiettyä? Amerikkalainen komediasarja.
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Odotan suurella innolla =)...:)...

Päivän makee kuva

 Kuten jo Facebookissa kerkesin jo mainostaa -tulipa ostettua tollanen makee pääkallopullo Itäkeskuksen -"Soul" nimisestä liikkeestä. -Nyt sitten sain aikaseksi blogaista asiasta tänne MatoApinaankin. -Miksi vasta nytten -en jaksa lähteä selostamaan. -Ei niin tärkeää tietoa.

Mutta siinä on upea pääkallopulloni täytettynä vadelmamehutiivisteellä. -On kyllä aika hemmetin makee. Tolla sitten seuraaviin halloweenbileisiin hieman väkevämmän juoman kera.

Halloween typy jo kerran blogattu by Tontsa

Oh my. -Selasin vuoden 2008 blogihistoriaa ja silmiini osui varsin tutun näköinen päivän typy. -Sehän on sama teräsmiespaitainen typy mitä minä (Hulk) käytin halloween päivän typynä. -Heh :D..., 2008 oli Tontsan vuoro -ja tänä vuonna minun. -Onko sitten 2012 Matskun vuoro hoitaa typy omalla tavallaan :D...:p...?