tiistai 15. toukokuuta 2007

Pitää nyt tännekkin hyvänyönblogaus

Joops. -Pitäähän tänne MatoApina toiseen yhteiseen blogiin kans blogata hyvänyönblogaus. -Blogasin tuon nimittäin omaan privateblogiini koska se oli Hulk aiheinen, mutta pitäähän tässäkin blogissa olla joten tässä tää nyt olis. -Elikkäh hyvää yötä ja MO!

Päivän pilanimi


Nyt meni miettimiseen niin kauan, että taidan pistää pilanimen vain silloin kun oikeasti keksin jonkun hyvän enkä väkisten mieti. -Nytkin oli suuria vaikeuksia keksiä ja päädyin lopulta Martin Scorsesen Oscar voittaja leffaan The Departed, josta sain väännettyä hätäisesti...

...

The Departed............................The Retarded

Tiistain megatypy!

No nyt (tai siis jo eilen :D) alkoi toimimaan uusi 24 megan meganopea netti =), joten luvattu HD kokoinen megatypykuva on täällä B)... tai siis vain täällä uudessa blogissa ;)... eikä ihan Full HD kokoisena (1920x1080) :ashamed:... :D, mutta melkein. Pääasia on kuitenkin meganiukka asuste ja megaseksikäs typy :P, FUCK YEAH =)!

Kuinka monta megaa löydät tekstistä :D?

Päivän automuistutus

Tontsalta kaivattaisiin myös päivän aut... -WTF :o?? -Mitäs tollanen mopo änkee automuistutukseen? -Onko se vihjaamassa, että päivän autoa ei ole tulossa lainkaan, että vain skootteri tulisi? -Kyllä sitä autoakin nyt kaivattaisiin.

Päivän skootterimuistutus

Kolmipyöräinen skootteri. Varmasti on turvallinen, mutta coolista se on kaukana. -Mikäli haluaa mennä sit kaverien kaa roadtripille ja niillä on kunnon prätkät allaan ja itsellään moottorilla kulkeva kolmipyöräinen. -Joops, mutta Tontsalta kaivattaisiin sitä päivän skootteria.

(24)

02:00 - 03:00. Jackin saamat tiedot ovat vieneet hänet salamatkustajana diplomaatteja kuljettavalle lennolle. Tärkeä todistusaineisto on koneessa tuntemattoman matkustajan hallussa.
...
Oon nukkumassa ku toi alkaa :ashamed:...:D.

Päivän miesmuistutus

WOOT :o?? -Onko tuo joku vihjaus että miehet on sikoja?? -No eih. -Wagner possu päätti paeta Viivin nalkutuksia ja eksyi vahingossa tänne. -Samalla sitten päätti muistuttaa Tontsaa päivän miehestä.

Typymuistutus


Muumeista tuttu Pikku Myy poikkesi muistuttamaan, että olis Matskun vuoro jälleen pistää päivän typy. -Joops. Eipä sen kummempaa muuta.

Music and lyrics


Tomorrow Nerver Dies

Darling I'm kill
I'm in puddle on the floor
Waiting for you to return
Oh what a trill
Vacillations good lord
How to tease
How you leave me to burn
It's so deadly my dear
The power of wanting you near

[CHORUS]
Until the day
Until the world falls away
Until you say there will no more good-byes
I see it in your eyes
Tomorrow never dies

Darling you won
It's no fun
Martinis, girls, and guns
It's murder on our love affair
You bet your life
Every night
While you chase every morning die
You're not the only spy out there
It's so deadly my dear
The power of wanting you near

Chorus

Until the day..
...