sunnuntai 10. lokakuuta 2010

BB talosta lähti...

...-asukas Satu. -Aika yllätyksenä tuli hänen häätönsä -en kyllä aivan odottanut että hän lähtisi. -Yllätyksenä tuli myös se että vain hän joutui lähtemään. -Häätöäännestyksessä oli kuitenkin kaikki asukkaat ja odotin että pääsen blogaamaan useamman henkilön lähdöstä..., mutta vain yhden -jo on kumma. -No mutta -tässä oli taas kaikki BB höpinät tältä erää --ensi sunnuntaina sit taas. -Hulk kiittää.

Big Brother Talk Show

Vai että kaikki asukkaat tänään häätöäänestyksessä. -Kuinkahan moni sitten on lähdössä...? -No jännityksellä sitten vain odottelemaan tulosta -ja illempana sitten blogaisen tippuneet.

Illan leffa TV:stä: -National Treasure: Book of Secrets

Illan leffana nähdään tänään kelpo jatko-osa vuonna 2004 ilmestyneelle toimintaseikkailulle -National Treasure. -Molemmat elokuvat löytyvät DVD-kokoelmista -joten jos uudelleen näkemisen tarvetta niin mieluummin sitten DVD:ltä. -Pistetään alas vielä kuitenkin leffan selostukset.
...
National Treasure: Book of Secrets


Nicolas Cage uusii pääroolinsa aarteenmetsästäjä Ben Gatesina huimassa toimintaseikkailussa, jonka on tuottanut lajityypin mestari Jerry Bruckheimer. Tarina käynnistyy, kun Gatesin esi-isää epäillään osalliseksi Abraham Lincolnin salamurhaan. Gates päättää puhdistaa sukunsa maineen ja lähtee seikkailulle, joka kuljettaa hänet Pariisiin, Lontooseen ja jälleen takaisin Yhdysvaltoihin. Tutkimuksissa paljastuu joukko maailman tarkimmin varjeltuja salaisuuksia. Pääosissa: Nicolas Cage, Jon Voight, Justin Bartha, Harvey Keitel, Diane Kruger, Ed Harris, Helen Mirren. Ohjaus: Jon Turteltaub. (119')
...
Kyllä vois lähipäivinä harkita uudestaan näiden kattomista.