tiistai 7. huhtikuuta 2009

Hyvänyön blogaus

Eiköhän sitä sitten mennä vain nukkumaan kun kerran noin väsyttää -torkkuilee vaan istualtaan. -Sänkyyn siitä, mokom. Eiköhän sitten vain noudateta käskyä ja mennä kiltisti ihan sinne sänkyyn asti nukkumaan..? -Joops, eli ei sitten muuta kuin -pitkästä aikaan muuten -hyvää yötä ja MO!

Tiistain typy!


Oola-laa =)! No eipä jää epäselväksi mitä typy haluaa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Jos jollekkin jäi epäselväksi :x... :|... :p... :D, niin typy selvästi haluaa yhtäaikaa sekä takaapäin että ylhäältä "patukkaa" (:D) itsensä sisään *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeee :D!

Päivän kuva

Uudella kameralla tuli räpsittyä kuvia ja tottahan toki oli otettava myös tollanen älytön irvistelykuva -ikään kuin muut kuvani ei olisi älyttömiä irvistelykuvia.

Tulipa sitten hyödynnettyä tuota irvistelykuvaa muokkaamalla siitä zombieleffa juliste. -Eipä tarvinnut muuta kuin avata kaksi paint-ikkunaa, kopioida toiseen -Land of the Dead elokuvan juliste, ja toiseen toi irvistelykuvani -leikata ja kopioida se -ja liittää lopuksi leikattu zombieminä keskelle kuvaa. -Ja kuten lopputuloksesta näkyy -hyvin onnistui muokkaus. No kauan siinä menikin. Aluksi kokeilin muita zombieaiheisia kuvia, mutta sitten päädyin tohon Land of the Dead julisteeseen.

Päivän ällöttävä kuva :|... :/... :'(... :p... :D!


Jahas, pääsi sitten ensimmäiset leivät pilaantumaan :(, TSII-SUS H. CHRIST :|?!?!? Eipä tossa mitään "outoa" ole :), vanhassa kodissa kun toi oli aika yleistä :/, mutta, no "lupasin" että täällä ei leivät sitten vanhene :saint:, toivottavasti ei koskaan :)! Mutta, no meni sitten heti ensimmäiset samantien vanhenemaan |O, tsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiish :|... No mutta onneksi sille on selitys =), eihän tommosia "turhukkeita" (:p... :D) nyt leffaillassa mene :|... :/... :'(... :p... :D, joten... Joo ajattelin pistää pakkaseen noi leffaillan ajaksi :saint:, mutta, no ajattelin että niitä nyt menee muutama, mitä menikin :p, joten... Eli olisi pitänyt pistää osa pakkaseen ja jättää osa esille :), mutta, no enpä jaksanut :/... :'(, tuloksen ollessa nyt sitten tässä :(, yhyyyyyyy :'(... :p... :D! No mutta :p...

Ensimmäiset leivät meni vanhaksi :/... :|... :'( -kuva!


...ens kerralla parempi tuuri =), ehkä :/, yhyyy :'(, kattoo :saint:, joopS :p, EHEHHEEEEeeeeeee :D!

Päivän makee(t) kuvat B) B) B)... :p... :D!


No yllätys YLLÄTYS mun, Tontsan :p, uus matto pääs tän päivän makeeks kuvaks *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo on khyllä aika hemmetin makean komea toi =), ou yeah :D!


Hulkkikin rakastui siihen heti ensisilmäyksellä *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Eipä kait muuta sitten kun ottamaan ne nokoset tohon *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEeeeee :D!

Hostel -elokuvat putkeen <3, blogaus tauon kera :saint:... :p... :D!


Joo päätettiinpä sitten mun, Tontsan :p, uuden maton kunniaksi (kunniaksi ja kunniaksi :D, ihan ku muuten ei oltais katottu :p...) kattoa Hostel -elokuvat putkeen (tai no ei ihan putkeen ku tää blogaus tauko tuli tähän väliin :/... :'(... :p... :D) *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Sai khyllä Hulk räjähtää housuihinsa (:D) ton elokuvan LOiSTavuudesta *SYDÄN*, jos ei juonen ja näyttelijöiden hyvyyden =), niin raakuuden (molempien; tissi ja veri :p...) takia ainakin *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Khyllä tää ois pitäny leffaillassa kattoa kolmisteen =), tai noh, tiedä oisko Matsku jaksanu :/, ite TOD jaksoin vaikka 2 kertaa oon tän aika lähiaikoina nähnyt :saint:... Khyllä tää jyräsi 100-0 House of Waxin uudelleen katsominen =), varsinkin kun :|... |O... :x, no jätetään se myöhemmin kerrottavaksi kuvien kera :saint:... :/... :'(... :x, no saa nähä jaksanko blogata siitä jos sen blogaus venyy kovin pitkälle :/, kattoo :p... Paitsi muut jäsenet ei ollu tota nähnyt :/, mutta, no khyllä tästä ois enemmän iloa saanut =), ainakin minä (kuten Hulkkikin joka ei ollut nähny tätä) :p! Eli todellakin suosittelen 5,99€:llä (jolla tää siis löytyy) ostettavaksi =), TOD *SYDÄN*! No mutta :p...

Hulk Hostel -elokuvien kanssa mun uudella matolla *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -kuva!


...nyt blogaamaan vielä pari muuta asiaa pois edestä että pääsee kattomaan kagos osan =), joka ei khyllä liian samankaltaisuuden takia ole kovin hyvä :/, mutta, no "iloa" siitä ainakin saa irti *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!