tiistai 27. kesäkuuta 2023

Päivän leffa(t) + jälkiruoka + extra juoma

Illan leffana toimi tosiaan Avatar: The Way of Water. Olihan se ihan vaikuttava katsoa Tontsan jättitelkkarista.
Jälkiruokana toimi ne esittelemäni Karl Fazer vaalea maitosuklaa levy ja Panda suklaa mix classic pussi. 
Sitten olikin jo aika suunnata kotia kohti ja poikkesin hakemassa Alepasta kotimatkalle juotavaa. Tuli ostettua pullo Dr. Pepperiä.
Oli edelleen mielettömän lämmin ilma niin siksi piti ostaa vielä yksi juotava.
Sitten pääsinkin jo takas kotiin missä katsoin vielä kolmannen Indiana Jones elokuvan The Last Crusade

Päivän ruoka (by Hulk)

Tontsa blogaisikin jo tästä..., mutta tässä minun (Hulk) versio ruoantekovaiheesta. Siinä paistan pannulla kanan fileesuikaleita.
Sitten seuraavaksi oli vuorossa naudan jauheliha.
Ja sitten pistettiin vuoalle juhannukseksi ostamani kanansiivet mitkä jäi sillon juhannuksena syömättä.
Siinä keitetyt pastat ja se naudan jauheliha mihin oli lisätty vielä tomaattikastike.
Ja siinä ateria lautasella tarjottuna kastikkeet sekaisin keskenään - kana fileesuikaleet ja naudan jauheliha. 
Siinä vielä niitä kanansiipiä tarjottuna lautasella.  Kyllä oli hyvät leffamätöt.

Päivän extra jälkiruoka & lef... ei sittenkään

Pitää taas valitettavasti myöntää, että nukahdin taas - kuten leffateatterissa aikoinaan, tämän leffan kohdalla... 😵😓 En tiedä, onko tämä vaan niin tylsä - vai oliko vaan niin huonot yöunet?! 😖 Pitää joskus yrittää (taas) uudestaan, 'paremmilla' silmillä. Noh, on tämä khyllä kolmen (3) tunnin leffa, joten...

Avatar: The Way of Water (2022)

Mutta siihen jälkiruokaan -tai ruokiin... Eli löytyy/löytyi Panda Suklaa Classic ja Karl Fazer Vaalea maitosuklaa, khyl kelpas 😊😋 Oli mulla jotain salmiakin jämiäkin, mutta... no ei niistä sen enempää, kerran ei kuvassakaan näy! 😈


Joo, eli arvosanaa en leffalle anna. Tyhmäähän se olisi, jos puolet - tai jotain 1/3 osaa, siitä nuQ - niin... Ja juuri kesken näyttävimmän toiminnan, niin nukahdin!? =X Hyvät unenlahjat khyllä, sen olen jo aikasemmin huomannut (että minulla on)! Mutta ihan kiva iltama, huomenna pitäisi taas olla jotain 'menoa & vilskettä', mutta siitä sitten huomenna...

Päivän juoma

Ennen ruoanlaittoa järjesteltiin Tontsan makkari uusiksi..., mutta sitä ennen oli otettava jotain kylmää juotavaa. Tontsa tarjosi tollasen Pirkka Amppari tölkin mitä en ollutkaan maistanut aikaisemmin.
Kyllä kelpasi - varsinkin sillä h3mmetin paahteella.

Päivän ruoka

Tässäpä mä olen wingsien kanssa, oli Hulkin idea ottaa 'välivaihe' kuva 😊 Ihan hyvä idea! 😎

Tässäpä ollaan sitten molemmat, se oli mun idea 😇 joopS 😋 EHEHEHEEEEeeeeeee 😁

Tässäpä on ruuat valmiina, 'three kind of meat' sellaiset 😍 Oli tossa khyllä syömistä, ja... No muutama kana jäi jääkaappiin myöhemmäksi, mutta muut lihat saatiin tuhottua 😎

Sitten ei muuta kun ruokajuoman kimppuun... 😊 Tämän olisi voinut toki blogata erikseen, ettei tämä blogaus nyt paisu ihan mahdottomuuksiin... 😵 Mutta, no tekstiä ei näköjään paljoa tule, kuvia sen sijaan piisaa 😈

Vielä yksi kuva löytyi..?! 😳 Ihan hyvältä setiltä khyllä näyttää, ja sitä tämä olikin 😋 TV näyttää vaan jotenkin oudolta 😨 Tai sen tausta, ja huonekalut näyttää olevan eri paikassa..?! Noh...


...tuli tehtyä uusi pieni järjestys B) Tai en tiedä pienestä, khyllä tossa joku 2-3 tuntia meni... Johdoissa oli isoin työ, varsinkin kajareiden. Uudestaan en ole tätä khyllä pitkään aikaan tekemässä, mutta... No olihan toi 'vanha' järjestys yli vuoden. Kivaa vaihtelua tuli, mutta kauan se pysyy "uutena & kivana", niin... No aika sen kertoo... Mutta, ei siitä sen enempää - vaikka kuvia khyllä olisi, mutta... Tämä oli tässä!

Jälkiruoka ostosten esittely

Tontsa esittelikin jo varsinaiset ruoka ostokset niin minulle (Hulk) jäi jälkiruoka ostosten esittely. Siinä näkyy ekana Karl Fazer vaalea maitosuklaa levy ja sen alla on Panda suklaa mix classic pussi. Suklaalevy oli Tontsan ostama..., mutta se jäi minun esiteltäväksi. Tosin oli siinä Tontsan ruoka ostosten esittely blogauksessa myös jotain minun ostamiani ruoka-aineita.

Ruoka ostosten esittely

Nyt on jo paketit lentänyt roskikseen, joten teen pikaisen esittelyn... 😕 Eli löytyy Barilla Basilico, Atria Nauta jauheliha, Crispy WingsKariniemen Kananpojan Valkosipuli fileesuikale ja Barilla Spaghetti N*5 sekä juomana perus Coca-Cola.


Aika paljon lihaa, täytyy sanoa - niin varsinkin vaan kahdelle?! =X Mutta, no mehän ollaan oikein kunnon vanhanaikaisia lihansyöjiä, joten... B)

Alku mehujääpuikko

Tontsa tästä blogaisikin ekana..., mutta tässä minun (Hulk) versio. Elikkä syötiin tosiaan kauppareissulla tollaset Twister Pineapple Lemon-Lime puikot.
Ja se olikin tarpeen koska ulkona oli aivan h3mmetin kuuma🔥😮‍💨😓. En nyt pistä tähän vielä mitään labelia kun lisää kuitenkin tulossa ruokateemsidia blogauksia.

Päivän jälkiruoka

Tulipa Hulkin kanssa vedettyä jäätelöt, kun lähdettiin kaupoille 😇😋 Mitä ostettiin kaupasta..?! Noh, sen kummemmin kiertelemättä, ihan vaan ruokaa 😊 Mitä ruokaa?! No sitä vitkuttelen myöhempiin blogauksiin...

Nyt keskittään kuitenkin jäätelöihin, jotka... No tottakai roope-ankkana olin ostanut halvalla monipakkauksen 😎😋😁 Mitä sitten löytyy, noh... Kannessa ei tyhmästi lue kun Pineapple - takakannessa lukee ananasjäätelö, mansikka-sitruunamehujää ja sitruuna-lime mehujää. Kappalemäärä tietoineeen on 8 x = 400ml / 8x = 312g.


Ihan hyvää settiä on, en näe pahitteeksi - että jatkossa(kin) ostaisin näitä pakkaseen =) Hinnasta vaan en tiedä, niin että tuliko nämä halvemmaksi?! =X =/ itQ :'( No ainakin nämä on kätevässä paketissa :) Ja nämä on jotain minejä, eipä tarvi hirveätä möhkälettä syödä... En khyllä edes tiedä, myydäänkö näitä (minejä) erikseen... Mutta, voin khyllä suositella B)

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvasta Superhero Movie tuttu Drake Bell täyttää tänään 37-vuotta. Sarjojen Lost ja Alias -ja elokuvien M:I III..., Star Trek ja Star Wars: The Force Awakens ohjaaja J.J. Abrams täyttää tänään 57-vuotta. Harry Potter elokuvista tuttu Matthew Lewis täyttää tänään 34-vuotta.  Spider-Man elokuvista tuttu Tobey Maguire täyttää tänään 48-vuotta. Sitten vielä elokuvista Snow White and the Huntsman ja The Hunger Games: Catching Fire tuttu Sam Claflin täyttää tänään 37-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.