perjantai 17. maaliskuuta 2023

R.I.P. Lance Reddick (1962-2023)

Suru-uutisia Hollywoodista: - John Wick elokuvissa nähty näyttelijä Lance Reddick on kuollut vain 60-vuoden ikäisenä. Reddick nähdään vielä tänä vuonna ilmestyvässä neljännessä John Wick elokuvassa. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Lance Reddick🌺.

Päivän toinen leffa

Heti perään sitten jatko-osaa - U.S. Marshals - Takaa-ajajat. Tässä on ainakin tyylikäs alkuvalikko.

Päivän ruoka (by Tontsa)

Tulipa sitten haettua pizza, ihan kahdelle - yksin en tommoista jaksaisi millään vetää 😵 Vaikka kuinka olisi nälkä... Saman vedin 14.3 tiistaina, mutta kerran se on tarjouksessa, niin... 😇 Sillon vedin pienen pizzan, mikä riitää vallan mainiosti yhdelle - tämä iso onkin ilmeisesti(?) kaksi kertaa isompi, joten...


Ihan hyvä pizza khyllä :) Ei ole valittamista! =) Suosittelen hakemaan, varsinkin kun tarjous on vielä voimassa... Tuleehan sieltä varmaan(?) uusia tarjouksia, mutta... No tämä on uutuus pizza, joten jos sitä haluaa maistaa - niin nyt on tilaisuus saada se halvalla :saint:

Päivän leffa

Tämä on melkein St. Patrick's Day leffa koska tässä on kohtaus missä Harrison Ford piiloutuu St. Patrick's Day paraatiin. Pitkästä aikaa katseluun siis mainio - The Fugitive - Takaa ajettu.

Päivän ruoka

Siitä toisesta puolesta ostamistani HK Popsi iso viitonen paketista tein tollasen nakkimukin. Mukin pohjalla on sekoitus majoneesia..., sinappia..., ketsuppia ja jotain muita pikaruokalan dippejä. Vieressä on hyvältä ystävältäni🥰 saatua hapankaalaia. Kelpo pikku herkut pikkunälkään.

900. blogaus

Ja se oli siinä🤩 ~ 900. blogaus saavutettu😎. Ei muuta kuin nokka kohti 1000 blogausta mikä saavutetaankin mikä saavutetaankin sitten varhainen koko MatoApina blogi historiassa. Varhaisin tällähetkellä on 13. huhtikuuta, 2008 kun ollaan saavutettu 1000 blogausta. Eiköhän tänä vuonna sitten rikota ennätys.

St. Patrick's Day typy

Saattaisi mennä Guinnessit väärään kurkkuun jos tämmönen kuuma pakkaus istuisi samaan pöytään. Ei muuta kuin ~ Happy St. Patrick's Day🍀🌈🎩🍻.

St. Patrick's Day (päivän) kuva

St. Patrick's Day (päivän) kuvana toimii tollanen oranssipartainen Patrick Stewart Star Trek hahmossaan nostamassa jättiläismäistä tuoppia.

St. Patrick's Day makee kuva

St. Patrick's Day makeena kuvana toimii tollanen upee Patrick's Day pääkallo. Tuossahan on tatuointi ainesta - sellaiselle siis joka harrastaa tatuointeja. Ite en moisia harrasta. 

St. Patrick's Day liikkuva kuva

St. Patrick's Day liikkuvana kuvana toimii tollanen hupaisa gif animaatio.

Happy St. Patrick's Day

Kohta lähestytään 900 blogausta ja siihen päästäänkin juuri täydellisesti näiden St. Patrick's Day blogausten myötä. Alla👇 otsikot blogauksiin.

  • St. Patrick's Day liikkuva kuva 
  • St. Patrick's Day makee kuva 
  • St. Patrick's Day (päivän) kuva 
  • St. Patrick's Day typy

Päivän puujalka

Eräs hyvä ystäväni🥰 pisti minulle tämän Facebook Messengerissä ja onhan tuo ihan hauska läppä😁. Pitkästä aikaa tällainen yksittäinen -ei samalla päivän KKSA-kuva - päivän puujalka blogaus.

"Ei kiitos" - label

Noita -"ei kiitos" -leffoja tulee kuitenkin niin usein niin miten olisi oma -"ei kiitos" -label jonka lisätä niiden leffojen kohdalla🤔...? Voisinkin pistää noihin tämänpäiväisiin kahteen..., mutta mitään vanhoja blogauksia en nyt rupee enää käymään läpi. Tän labelin voisi ottaa tästä päivästä lähtien käyttöön.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Tyttäreni laulu

Eipä nyt kamalasti houkuttele tämäkään leffa joten eiköhän tällekkin vaan se -"ei kiitos". Tässä olikin tämän viikon ensi-illat. Sitten siihen saamaani ideaan liittyen näihin -"ei kiitos" -leffoihin.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Hassisen kone 40 vuotta myöhemmin

Sitten onkin taas tällänen -"ei kiitos" -leffa. Näitä kyllä tulee lähes joka viikko. Itseasiassa sainkin idean..., mutta teen siitä ehkä oman blogauksen. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

65

Tätä olinkin jo hehkuttanut jo viime vuoden puolella omassa Jurassic Mania blogissani. Kyllähän tämä TODellakin kiinnostaisi nähdä. Adam Driver ja Dinosauruksia - mitä muita perusteluita vielä tarvitaan miksi leffa kiinnostaa. 
 

15.3. ensi-iltaleffa

Shazam! Fury of the Gods 

Tämä tuli tosiaan eilen käytyä katsomassa MatoApina tiimin voimin ja oli kyllä hyvä leffa - tai kuten eilen totesin -"oli kyllä vauhdikas pätkä". Valitsin uudennäköisen julisteen tätä blogausta varten niin nyt on kolme eri julistetta - mun eilen käyttämä ja Tontsan eilen käyttämä. Sitten ei muuta kuin etiä päin esittelyissä. 
 

Perjantain ensi-illat

Yksi ensi-iltaleffoista tulikin jo käytyä eilen katsomassa..., mutta siitä sitten lisää esittelyblogauksissa. Näkyisi olevan toinenkin TOD kiinnostava elokuva..., mutta mikä - sekin selviää sitten itse esittelyissä. 

  • 15.3. ensi-iltaleffa 
  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa Memento..., 2 Fast 2 Furious ja Batman Begins elokuvista tuttu Mark Boone Junior täyttää tänään 68-vuotta. Sarjasta CSI: New York ja elokuvista Forrest Gump..., Apollo 13 ja Ransom - Lunnaat tuttu Gary Sinise täyttää myöskin tänään 68-vuotta. Star Wars elokuvista ja Pacific Rim: Uprisin sekä The Woman King elokuvista tuttu John Boyega täyttää tänään 31-vuotta. Sarjasta The West Wing ja Wayne's World elokuvissa nähty Rob Lowe täyttää tänään 59-vuotta. Sitten vielä elokuvista The Thing..., Tombstone..., Backdraft - Tulimyrsky ja The Hateful Eight tuttu Kurt Russell täyttää tänään 72-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.