perjantai 6. marraskuuta 2009

Päivän typy

Mikäli typy on uimakyvytön -on hänellä sentään kellukkeet olemassa. -Omasta takaa. -Tai pikemminkin edestä (:p...:D...)
-Jos kyllästyy rantapallon pompotteluun voi aina mennä pompottelemaan ton palleroita. Typyä ei varmaan haittaisi kun muutenkin pitää niitä noin tyrkyllä ikään kuin haluisi...., että joku karski rantaleijona tulisi vähän hytkyttämään niitä. -No täällä olisikin heti kuusi käsi paria valmiina antamaan pientä hytkytystä upeille kannuille.

Päivän kuva

Stallonea ylistettiin päivän makeissa kuvissa -vuorostaan sitten päivän kuvassa pientä vitsailua. -Tollanen löytyi selatessa "The Expendables" *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* -leffan kuvahakua. -Rocky 7 pilajuliste -Nursing Home Rumble nimellä. -Eipä nyt sen kummempaa vitsailua -paitsi että ihan hauska kuva.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Orphan

Kauhuleffat kiinnostaa aina -varsinkin Hollywood -ja nytkin tämä kauhupätkä vaikuttaa nähtävän arvoiselta -ainakin minun (Hulk) mielestä. -Traileri sai tuttuun tapaansa vakuuttumaan asiasta -kyllä se on nimenomaan leffan traileri jonka perusteella leffat kannattaa mennä katsomaan -tai jättää näkemättä. -Arvostelut -varsinkin tällasissa kauhupätkissä -on kuitenki aina samanlaisia..., että haukutaan lyttyyn -joten niihin nyt luottamista.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Coco avant Chanel

Silkkaa hulluutta jos sanoisin olevani kiinnostunut tästä leffasta. -Tämähän on niitä surullisen kuuluisia "ei kiitos"-leffoja..., joita valitettavasti pukkaa -ja joita nyt useaan otteeseen on esitelty -lähes joka perjantaina ainakin yksi -joskus jopa pelkkiä "ei kiitos"-leffoja on tullut -UNEXCEPTABLE...!!!!!!! -We want more good movies..., not some BULLSHIT drama. -Well tosin jotkut draamat on ihan OK..., mutta tällaset -ei TOD kiinnosta.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Bitch Slap

Vaikka onkin seksikkäitä typyjä (=)) -ja kovaa actionia (2x =))..., niin silti taitaa kyllä tämä leffa jäädä teattereissa näkemättä. -Ehkä sitten -tai pikemminkin TODellakin sitten mieluummin DVD:lle. -Leffailloissa sitten nauraa surkeille tehosteille..., kuolata typyjen perään ja no... -Eipä oikein muuta -siinä oli kaikki pätevät syyt DVD:n hankintaan. -Mutta ei khyl TOD teattereihin. -Liian nolo sielä nähtäväksi.

Perjantain ensi-illat Nro 1

A Christmas Carol

Voisi jopa harkitakkin -pääosassa..., ääniroolissa kuitenkin yksi megasuosikeistani -Jim Carrey. -Trailerikin sai vakuutettua että hauska leffa luvassa. -Näistä Christmas Carol leffoista olen nähnyt sen mupettiversion missä Michael Caine on äkäisä Scrooge. Se olisi ihan kiva löytää jostain DVD:nä. -Sitten samaan hyllyyn tämän kanssa jos/kun ostan tämän. -Hyvin mahdollisesti toi -"kun".

Päivän puujalka

Taas vaihteeksi Fingerporia -tälläkertaa tollanen olisi luvassa. -Siteerataanpa se tohon alassitten...
...

Trukkimies: -"Pomo hukkasi rukkasensa... Kurja homma näin kylmällä..."
Allan: -"Käyttäköön näitä, minulta loppui nyt vuoro"
(pomolle) --"Laitoin hanskat naulaan. Vedä käteen"

The Simpsons

Entäpä illan Simpsoneissa..., mitäs sielä tänään tapahtuu...?
...
Muutat vain kahdesti. Amerikkalainen piirrossarja. Cypress Creek on kaupunki jossa kaikki unelmat toteutuvat.
...
Toisin kuin Tontsa -minä (Hulk) en kyllä jaksa raiskata paljoa tekstiä näihin tällasiin blogauksiin. Minulle riittää ihan Telkku.comista poimitut sepitykset ja joku oma kommentti.

F.r.i.e.n.d.s.

Mitäs illan Frendit jaksossa -huom. jas..., -eiku sehän tuli selväksi jo viime kerralla että vain yksi jakso. -No mutta mitäs siinä illan jaksossa on sitten luvassa...?
...
Kosiakko vai ei? Rachel ja Phoebe keksivät itselleen "varasulhot". Chandler onnistuu uskottelemaan Monicalle, että pelkää avioliittoa. Monica puolestaan etsii lohtua vanhalta poikaystävältään Richardilta. - Vierailijana Tom Selleck. - 6. tuotantokauden viimeinen jakso.

Hulkin kanta The Expendables trailerista

Ainakin viisi kertaa tuli raiskattua leffan traileri -ja jokaisella kerralla tuli sellaset orkut -uuh-ooh mylvinnät -upeiden pätkien kohdalla..., että paraskin poskeen ottaja jää siinä kakkoseksi -orgasmin antamisessa. -Siis kerrassaan TOD h3lvetin upeaa actionia *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* -sanoisinko jopa LOiSTavaa tykitystä B)...=)...:saint:...*SYDÄN*...!!!! -Vielä kun olisi tosiaan näytetty Arska trailerissa..., niin sellaiset pamahdukset olis kyllä tullut housuihin että pöksyjen kuituja olisi leijaillut ilmassa sen jälkeen. -Mutta ei kyllä pilais leffaa Arskan puuttuminenkaan leffasta kokonaan. -Kuitenkin pelkkä cameorooli -mieluummin kunnon keskeinen rooli sitten mieluummin. -Ihan riittävästi kuitenkin muita LOiSTavia tähtiä..., kuten Tontsan blogauksessa jo esiteltiinkin. -Ei herran kiesus sentään kun odotan tota leffaa.

Päivän, JAA-AH :p, sanoisiko VUODEN MAHTAVUUDET <3 <3 <3... B) B) B)... :p... :D!


Jaa-ah :p, mistäköhän v*tusta sitä oikein alottaisi :x, juttua kun riittää pilvin pimein ja sitäkin enemmän yli äärettömän avaruuden :saint:... B)... *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*!!! Noh, jos sitä vaikka alottaisi siitä että EI JUMA-VITTU-JUMAUTA kun toi leffa näyttää tod TOD TOOOoood UPEALTAAAaaaH *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B) B) B)!!!111 Jaa että mikä leffa :x, noh, no senkun osais kirjottaa niin olis ihan hyvä :)... :/... :'(, joku "Exdenpables", nääääh :/, "Expendibles", not quite, "Exbenpables", sorry, "Exdemplas", not even close... No V*TTU :|... :'(... :p... :D, kai se on sitten luntattava :saint:... :/... :ashamed:... :'(, "Expendables, The Expendables", ou yeah, u got it right :), FUCK YEAAAaaah B), joopS :p, EHEHHEEeeeeeee :D! Eli kyseessä on, hyvinkin vaikeasti kirjoitettava :|... :/... :ashamed:... :'(... :p... :D, The Expendables (2010) -niminen elokuva =)! Ja jumalauta, tätä elokuvaa on jo odotettu tovi, pitkäkin sellainen :p, muna täysin erektio asteessa *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B)! Ja nyt kun traileri, vuotanut sellainen ilmeisestikkin :x... :p, tuli ilmoille, niin, no erektiota seuraava vaihe meinas tapahtua eli housut meinasi kastua mällistä =)... :/... :'(... *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B)! Mutta juuri ja juuri vältyttiin siltä ikävältä hetkeltä :)... :/... :'(... :p... :D, kiitos kun Mahti Arskaa ei näkynyt mailla halmeillakaan :| :| :|... :'(! Mutta ehkä hyvä niin :)... :x... :o, no saa nähä tuleeko ensimmäinen varoitus trailerista johtuneesta älämölystä :/... :saint:... *SYDÄN*... B)! Korkeasaaren apina tarha, olette säälittävä vastus meille ;)... :saint:... B), ihan eri luokissa liikutaan, IHAN ERI... Expendables (joo, piti luntata :'(...) vaan pyörimään apinatarhaan ja Team WormMonkey apinoiden tilalle :saint:, niin, noh, eroa tuskin huomaisi :), mitä nyt äänekkäämpää menoa ja typyjen tissejä hipelöitäisiin kun mitkäkin hornyt, Ööööh :p, no apinat tietenkin :D! Joo eiköhän sitten mennä trailerin parhaisiin kohtiin =), saa nähdä räjähtääkö housut :x... :o... :/... :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHHEEEeeeee :D!


Sly räiskii revolverilla;
EHEHHEEEeeee-AHHAAAHHAAaaaaaa-Bluhuhuhuuuuuuuuuuuuu :D, ei jumalauttaH mikä tunne tuli kun näki ton kohdan ekaa kertaa *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, sanoinkuvaamaton kuvaa jotenkin :), mutta kauas jäädään *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*!!! Pitäisi oma sanasto keksiä ja käyttää sitä tähän :saint:, hmmm :p, miltä kuulostaa semmoinen sana kun..., joo ei nyt ehkä kuitenkaan :'(, Arska jos olis näkyny niin sanasto oli automaattisesti pamahtanu jok'ikisen ihmisen päähän kun, no nyrkki pamahtaa silmään *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*!!! Käsittämättömän komea kohtaus, KÄ-SIT-TÄ-MÄT-TÖ-MÄN...


Autoshotgun (ilmeisesti) laulaa viimeistä päivää;
Ei herranlettas sentään *SYDÄN*, mitein täällä pitäis housujen muka pysyä kuivina :x, vaikeaa on :/, HYVIN vaikeaa on :'(, TSII-SYYYyyys :|... *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*!!! Ei perskule sentään kuinka sanoinkuvaamattoman kauniisti toi haulikko laulaa suloista lauluaan *SYDÄN*, toi saa kuulostamaan enkeleiden laulun jonku tunkkasen räkälän karaoke illalta mikä tappaa kaiken elävän 10 km säteellä :|... *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B)!


Räjähdyksiä riittää enemmän kun Maailmojen sodissa, YHTEENSÄ;
Ei kiesus sentään noita räjähdyksiä *SYDÄN*, nehän kaikuu vieläkin perseen syvyyksissä tuhoten perseen kyvyn piereskellä, paskomisenkin ollessa ihan tuskaa :'(... *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, HELL's FUCKING YEAAAaaaH B) B) B)!!!


Jason kilahtaa Slylle;
Joo eiköhän siirrytä pois toiminnasta että perse jäisi edes jotenkuten toimintakykyiseksi :)... :/... .'(, joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D! Ei juma-vittu-lauta kun perse repes tolle kohdalle :D :D :D, käsittämättömän UPEAAAaaaH *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*!!! Mutta se ei khyllä ole upeaa että perse on menossa toimintakyvyttömäksi kun se tämänkin myötä rikkoontui :/... :'(, mutta, no who gives a flying fuck :|, tämmöisen elokuvan takia voi uhrata perseensä :saint:, kaksikin jos niitä sen verran olisi :), kolme olisi ehkä jo liikaa :/, nääääh, kaikki mahdolliset perseet vaan uhrattavaksi tälle elokuvalle *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B)!


Jet Li vs. Ivan Dra... Dolph;
Nätin näköistä mättöä khyllä *SYDÄN*, sanoisiko jopa *pliiiis, älä sano mitään perseeseen liittyvää :/, jooko pookos kookos :)?*, Ööööh :p, perseen räjäyttävää sellaista =) =) =)!!! No eiH :x, no säästetään nyt tota persettä ettei sitä nyt ihan pers'raiskata :/... :'(, nätin näköistä mättöä siis =), mutta ei ihan perseen räjäyttävää kuitenkaan :/, mutta, no hyvä niin :|?!? Ei kun siis :x, Öööööh :p, jaa-ah :D...


Muutamia nättejä kohtauksia;
Hemmetin komeita kohtia nämäkin =) =) =), mutta ei ihan, ei kun khyllä, valitan perse :/, mutta sinä räjähdit nyt totaalisesti ollen yhtä turha kun pieru Saharassa :(, ei voi mitään :'(, tää nyt vaan on niin v*tun perseen räjäyttävää toimintaa että paremmaksi ei helpolla vedetä *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B)!!!

Sylvester "Rambo" Stallone;
Joo eiköhän siirrytä näyttelijöihin että perseellä nyt tekis edes jotakin :/, kuten, Öööööh :p, no pieremiseen ja paskomiseen siitä ei enään ole :(, syömökelpoinen se on jotenkuten :), eli toivottavasti näyttelijät ei anna mitään räjäyttävää toimintaa ettei toi perse nyt räjähdä syömäkelvottomaksikaan :x... :'(, vaikka en koskis siihen pitkällä tikullakaan syömisen merkeissä :|, mutta..., joopS :p, EHHEHEEEeeeeee :D! Sly Rocky (1976) Rambo (1982) siis =), ehdotonta kärkeä tässä elokuvassa *SYDÄN*, ollen itseassa se terävin jolla on kätevä puhkaista perseitä taivaan tuuliin :saint:, mutta, no eiköhän nyt jätetä ne perseet rauhaan :)... :/... :'(, Sly ansaitsi sen vielä mahtavuudellaan *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B)!


Jason "Transporter" Statham;
Kuin myös leffan terävintä kärkeä =), mahti näyttelijä khyllä *SYDÄN*!!! Mahtava Transporter (2002) mieshän tämä =)! Mitäpä sitä muuta :), perseen räjäyttävä, sori vaan :'(... :p... :D, toiminnan mieshän tämä *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)!


Jet "Once upon a Ti..." Li;
Suosikkinäyttelijöihin kuuluu myös tämäkin tähtönen =), mahtipontisia liikkeitä tää khyllä vetelee *SYDÄN*, sanoisiko jopa..., no ei nyt sanota :/, senkin ilkimys :|, yhyyy :'(, joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D! Joo Once Upon a Time in China (1991):sta lähtikin tän ura liikkeelle ja, no hemmetin hyvin se on jatkunutkin =), toivottavasti myös tämän myötä jatkunee *SYDÄN*...


Dolph "Ivan Drago" Lundgren;
Ikimuistettava Rockyn vastus nimeltään (Captain) Ivan Drago (1985) *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, voiko tosta roolista päästä ikinä irti :x?!? Noh, nyt on hyvä tilaisuus =), unohtamatta tietenkään Täydellistä sotilasta (1992) :), saa nähä mitä senkin jatko-osasta tulee jos on mitään tullakseen :x, paska ainakin haisee tänne asti :|?!? He-hei :p, nyt alko taas perse toimia =), eli voi taas käytellä mahtavia "perse" -sanontoja *SYDÄN*!!! Tai sitten ei :/... :x, no kerran se meni kuntoon niin eiköhän pidetä se sitten kunnossa :), ou yeah :D!


Terry "Chrisin isä" Crews;
Chrisin isähän (2005) se siinä =), hemmetin hyvä/hupaisa näyttelijä khyllä *SYDÄN*!!! Liian vähissä elokuvissa tää on khyllä ollut :/, ja ne vähäisetkin ollu vaan pieniä rooleja :(, mutta, no ehkä tästä lähtee noususuhdanne :), ainakin hyvin HYVIN toivottavaa se olisi =), TOD *SYDÄN* Jaa-a, kai se on PAkKO yhden asian suhteen persettä raiskattava :/... :x, no ULTRA PASKASSA norbit mikä lie ulosteessa tää meni sitten vierailemaan pilaten mainettaan :|, mutta, no itsemurhalta tää pelasti esiintyessä ja repiessä persettä kappaleiksi =), joten, no kaippa sen voi antaa anteeksi :), mutta, no vältä nyt hyvä-vittu-mies jatkossa tommosia ULOSTE RIPULI PÖKÄLEITÄ ;), TOD :| :| :|?!?


Mickey "Wrestler" Rourke;
Suht koht hyvässä vaikkakin lopun pannukakuksi lässähtävässä The Wrestlerissä (2008) meni tämä sitten tekemään comebackinsa :), ja noh, no ilman lopun ripuli ulostetta se oli khyllä hieno liike =), tulevaisuutta ajatellen sitä parempikin koska saatiin hyvä näyttelijä tuottamaan perseestään kultaa *SYDÄN*, jota se toivottavasti tän lisäksi tuottaakin :saint:, nähtäväksi jää... Mitä taas tän menneisyteen :x, no ei hajuakaan niistä :/, not of my cup of tea niin sanotusti :)... :(, joopS :p... :D!


Stone Cold "WWE" Steve Austin;
Pelletrikoo painista tuttu kasvojan tämä on ja, noh, no perseen räjäyttävää toimintaahan se siellä viljeli kaljoillaan yms shiteillä *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Leffaura taas, no eipä oikeastaan löydy kun The Condemned (2007) joka ei kiinnosta lähes paskan vertaakaan :/... :|... :'(, niin... No mutta paini on ainakin hallussa jota näytti trailerin mukaan tästä löytyvän =), niin eiköhän siellä sitten LOiSTeta *SYDÄN*, parempi ainakin olisi :|, tai..., itQ :'(, joopS :p... :D!

PS. Joo eiköhän Stone Coldin kunniaksi laite blogaus ajaksi "3:16" =) =) =)!!! Jos yhdytte niin gimme a hell yeah B) B) B)!!! Ai ei vai :x, no ihan sama :|... :'(, laitan sen kuitenkin :saint:, vaikka kello lähestyy jo aamua blogauksen ollessa työnalla jo monta tuntia *confused*, mutta................


Eric "Maroni" Roberts;
Selkeääkin selkeämpi tunnistettava "pahis" Yön ritarista (2008) :), toivottavasti samalla hyvällä näyttelytyöllä jatketaan tässäkin =), Batmanissa kun ainakin LOiSTettiin hyvinkin kirkkaasti *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)!


Randy "Scorpion King 2" Couture;
Perus paskasääntö näköjään toimii aina :(, jos on jotain hyvää niin on jotain paskaakin :'(, Randyn edustaessa sitä ruskeaa tässä elokuvassa :|, tsiiiiiiiiiiiiiiiiiiish... Tai noh, kaippa se tässä onnistuu liitämään tutkan alla ollen perusjuntti joka ei tee yhtään mitään, ellei lasketa sitä että se ärsyttää aina kun se näkyy ruudulla :|, mutta onneksi on Slyt kumppaneineen pistämässä tän unholaan *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Mihin "viha" perustuu :x, no otsikossakin olevaan Scorpion "PEACE OF DIARRHEA SHIT" King 2 (2008):een :|, ei TSII-SYS mitä RIPULI ULOSTETTA |O?!? Suosittelen siis välttämään sitä kaikin keinoin ;), ellette halua että perseenne räjähtää tuhannen kappaleiksi :|, joka ei johdu siitä että toi olis paskuudellaan hauska, vaan ihan vaan siitä että toi on täys SUSI PASKA :|, joopS...


Joo eli yksi mätä omena pääsi livahtamaan jostain ihmeen rakosesta :x... :|, mutta, no tuskimpa se pääsee pilaamaan elokuvaa =), TUSKIMPA *SYDÄN*, mutta tiedä sitten :x... :o, nääääääääääääh :|, yrittäkööt vaan mutta en ole antamassa sitä iloa tolle :saint:, no the HELL I AINT :| :| :|!!! Mitä taas kuvaan, no aika varmasti tulee tapahtumaan seuraava...


...liike :/... :|... :'(, hupS, sinne katosi Arska pieruna taivaaseen :'(, TSII-SUS FUCKING CHRIST :| :| :|?!? No mutta tota kun on odotettu/pelätty lähes alusta asti :(, niin... Mutta khyllä tässä on vielä pienet toivot Arskan suhteen =), mutta, no parempi pitää ne pieninä ennen kun asiat varmistuu :), jos on varmistuakseen :/... :|... :'(! Mutta voisiko...


...joku toinen mahti action stara tulla Arskan tilalle =), jaa-a :p... No Arskan korvaajaksi ei ole kenestäkään :|, mutta, no pientä helpotusta voisi tähän paskahätään (:D) tuoda joku =), esim...


...joo nyt ei toimi ajatus yhtikäs vertaakaan :'(, nuQmatti kutsuu *SYDÄN*, katotaan jos unissaan keksis jonku korvikkeen :saint:, mielessä ollen khyllä yksi hyvin paha pelko :'(... :x?!? No monta tuntia oon nyt tästä leffasta hokenu ja suoraan pehkuihin niistä meen ja yleensähän se menee uniin mitä viimeksi on ajatellut, joten..., noh, aamulla sitten herätään mällin ja paskan keskeltä :(, ei voi mitään :/, yhyyyyy :'(, joopS :p, EHEHHEEEeeeeeee :D! Expendables, The Expendables, keep that on ur mind (varsinkin mitein se kirjotetaan :D) *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B) B) B)!!!111