perjantai 30. maaliskuuta 2012

Perjantain ensi-illat Nro 6

Wrath of the Titans

Ja tässä oli se toinen fantasialeffa mistä mainitsin ekassa ensi-ilta esittely blogauksessa. -Jatko-osa vuonna 2010 ilmestyneelle Titaanien taistelu spektaakkelille. -Tämähän TOD kiinnostaa nähdä -ja itseasiassa onkin niin että tänään sitä ollaankin tota menossa kattomaan. -Kyllä odotan innolla. -Näyttää jopa vauhdikkaammalta kuin edeltäjänsä.

Perjantain ensi-illat Nro 5

Dr. Seuss' The Lorax

Tämän kohdalla sama kuin Pirates! -leffalla. -Suoraan vaan DVD:lle. -Ehkä seuraava animaatioleffa mitä jaksais taas teattereihin asti -olis toi kolmas Madagascar leffa. -Mutta tää kelpaa hyvin animaatioleffa kokoelmiin lisäks.

Perjantain ensi-illat Nro 4

 Rouva Presidentti

Perjantain ensi-illat Nro 3

Nainen, jonka nimi on Nathalie

Säästän tän leffan vielä -"ei kiitos" -ja 100% -kuvilta -sillä olisi tulossa vielä yksi leffa joka TODella ansaitsee kuvat enemmän kuin tämä -vaikka tällekin joudun toteamaan sen -"ei kiitos"..., mutta pienen tekstinivaskan saattelemana. -Tai nythän tähän tuli jo liikaakin tekstiä..., mutta pistetään nyt vielä se -"ei kiitos" -tälle -eli -"ei kiitos".

Perjantain ensi-illat Nro 2

Pirates!

Tänki vois ehkä mieluummin säästää suoraan DVD:lle. -Kelpaa kuitenkin animaatio kokoelmiin. -Jos tulis vaikka sellasessa boksissa missä muita saman tekijän leffoja -kuten esim. Kananlento ja mitäs niitä muitä...?

Perjantain ensi-illat Nro 1

Mirror, Mirror

Tämän fantasiaseikkailun voisi säästää suoraan DVD:lle -ei niin suuresti houkuttele että PAkKO heti nähdä. -Toisin kuin eräs toinen fantasialeffa joka sai tänään ensi-iltansa. -Mutta siitä sitten lisää sen esittelyissä.