sunnuntai 20. elokuuta 2023

Extra KKSA-kuva

Innostuin nyt sitten toden teolla näistä png-kuvista että muokkasinpa sitten tollasen kuvan mihin kokosin Akseli Gallen-Kallelan eri maalauksista leikattuja hahmoja. Akseli varmaan pyörii haudassaan kun hänen maalauksiaan tällä tavoin muunnellaan😁.

Päivän juoma

Normaalisti otan vanhempien luona jälkiruoka liköörin..., mutta nyt minulla on kotona omat liköörit niin hörpin niitä nyt sitten - kohtuudella tietenkin. Tässä on lasillinen tekemääni mustikkalikööriä. 

Päivän ruoka (by Tontsa)

Pitkästä aikaa katson Seinfeldia 😍 Mutta, eikö tämä ollut ruoka blogaus?! 😵 No khyllä siinä ohella voi höpistä jostain muusta aiheesta, kukaan ei kiellä 😎😓😋😁 Mutta joo, ruoka tosiaan - oli hyvää 😊😋 Jauhelihaa oli ehkä hitusen liian vähän, mutta... No ainakaan ei tullut 'yli' täyteen, aika sopiva ateria oli 😇 Huomenna sitten syön lasagneton loput, ellei tule suunnitelmiin muutosta...


Eli joo, ihan onnistunut iltama - niin ruuan kun muun(kin) suhteen :)

Uusi label: Päivän PNG-Kuva + luontokuva

Nyt kun oivalsin tämän että kuvasta saa tehtyä png-kuvan niin miten olisi uuden labelin paikka. Ainakin ite voisin viljellä näitä enemmänkin. Labelin voi sitten yhdistää muihin teemoihin kuten päivän ruokaan. Tässä muuten png-kuva ottamastani kukka valokuvasta.

 Ja siinä png-kuva voikukasta. Tämähän menee päivän luontokuvasta.

Ruoka ostosten esittely

Jahas, jämä ruualla mennään - vaikka multa jäi muita jämiä... 😵 Eilen tosiaan tein Lasagnettoa, josta jäi jonku verran yli - mutta en tykkää peräkkäisinä päivinä syödä samaa, niin tein sitten tämmöisen jämäruuan 😇 Ja tämä oli ihan suunniteltua, jätin tarkoituksella (paistamatonta) jauhelihaa yli - sekä Dolmion kastiketta. Mutta eiköhän esitellä noi, vaikka suurimman osan esittelin jo eilen; Dolmio Sås till Bolognese Original (400g 2,69e), Orkla Oolannin Kuorelliset lohkoperunat (600g 2,95e) ja Kotimaista Sika-nauta jauheliha rasvaa 23% (400g 2,75e), sekä juomaksi loput Hartwall Limonadi Vadelma (1,5L 3,99e).


Ihan hyvä setti pitäisi tulla, ja tulikin =) :P

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoka sai sanan transparent käsittelyn ja näyttäähän sekin aika kivalta. Jälkiruokana toimi Magnum Almond jäätelöpuikko.
Siinä vielä itse puikko myöskin transparenttina. 

Päivän ruoka

Tänään tuli Herttoniemen R-Kioskilta ostettua tollanen hodari tupla makkaralla mistä tuli aika hemmetin makeen näköinen kun leikkasin taustan pois.
Kotona otin äidin tekemästä lasagnesta kuvan ja siitäkin tuli hieno kun poistin taustan.
Siinä lasagne tarjottuna lautasella ja siitäkin on leikattu tausta pois. Paljon kivemman näköinen pelkkä lautanen.

 Siinä vielä salaattkulho mikä sai saman käsittelyn ja näyttäähän sekin aika kivalta transparenttina. En tiedä Tontsasta..., mutta ite ainakin blogaan päivän ruoka blogaukset tähän tyyliin.

Näetkö tuhmia?

Jaa-a, mitäpä tähän lisäämään...


Kuva puhuu puolestaan :) Enkä nyt ala mitään 'dad-penis' vitsejä viljelemään :x itQ :'( joopS :P EHEHHEHEEEEeeeee :D

Päivän (testi) KKSA-kuva

Juu - nyt ei ollut mitään teemaa Facebookin KKSA-ryhmässä mitä varten olisin muokannut tämän kuvan vaikkakin kyseistä kuvaa on kyllä käytetty pilakuvissa aikaisemminkin. Mutta nyt oli vain tarkoitus testata että mikä osa leikkaantuu pitämällä kuvaa pohjassa ja se leikkasi juuri sopivasti Kullervon äiteineen tollaseksi tarraksi minkä voi nyt sitten liittää mihin tahansa kuvaan. Googlasin kuvan tollasesta sotkuisesta juhlatilasta ja -"Kullervon äiti" -tarra istuu siihen kuin nakutettu.

Päivän makeista kuvista vielä makeempia

Kokeilin sitä leikkaustapaa myös perjantaisiin päivän makeisiin kuviin ja aika nättihän siitä tuli. Pelkkä upea auto png-kuvana.



 Tontsasta otettu kuva näyttää myös aika makeelta - harmi kun se vaan leikkas noi muutkin autot taustalla. Mutta nyt voi teettää tästä vaikka kuvan t-paitaan tai mukiin. Tai tehdä vaikka tarroja.

Uusi tyyli päivän ruoka blogauksiin

Ainakin minä (Hulk) voisin ottaa tämän uuden tyylin käyttöön päivän ruoka blogauksissa. Oivalsin nimittäin viime yönä ominaisuuden mitä en ollut aikaisemmin hoksannut että voit leikata ottamastasi valokuvasta täydellisen png kuvan pitämällä kuvaa pohjassa. 
Tässä esimerkki milä esim. pizza näyttäisi ilman mitään taustaa vaan pelkkä lautanen pizzoineen. Ihan kivan näköinen. Voisin samaa ideaa käyttää myös päivän juoma ja päivän jälkiruoka blogauksissa.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvasta Enchanted..., Night at the Museum: Battle of the Smithsonian..., Arrival ja Justice League tuttu Amy Adams täyttää tänään 49-vuotta. Elokuvista Narnian tarinat: Prinssi Kaspian ja Seventh Son tuttu Ben Barnes täyttää tänään 42-vuotta. Elokuvista Jeepers Creepers 2..., One Missed Call ja X-Men: First Class tuttu Ray Wise täyttää tänään 76-vuotta. Sarjasta Buffy the Vampire Slayer ja elokuvista Ps. I Love You ja Dragonball: Evolution tuttu James Marsters täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvien Kolme kuningasta..., The Fighter ja American Hustle ohjaaja David O. Russell täyttää tänään 65-vuotta. Elokuvista Indiana Jones ja Tuomion temppeli ja Everything Everywhere All at Once tuttu Ke Huy Quan täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista Face/Off..., Bourne Ultimatum ja Death Race tuttu Joan Allen täyttää tänään 67-vuotta. Elokuvista Paha pukki..., Angelon kosto ja D-War tuttu Billy Cardell täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvista The Amazing Spider-Man ja Hackwas Ridge tuttu Andrew Garfield täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Sitten vielä elokuvista Stardust - Tähtisumua ja Dinner for Schmucks tuttu David Walliams täyttää tänään 52-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.