tiistai 18. syyskuuta 2007

Tiistain typy!

Joku skeptikko täällä ei niinku luota siihen että jos en ehdi niin ilmoitan siitä jotenkin ;)... |O! Mutta mitäs bondagea toi on kun kaikissa strategisissa kohteissa on jotain nahkaremmejä :x... :D! Mitkään maailman bondaget ei kyllä mua estä panemasta typyä vuorollani ;)... Paitsi tietenkin jos se bondage kohdistuu muhun jonkun hottistypyn toimesta =)... :x... B)... :p... :D!

Bladessa tänään!


Joo taas jatkuu tää *köh* (:p... :D) sarja =), FUCK YE..., ÖÖÖööö, joopS :p... :D! Joo eipä mitään kovin kiinnostavaa katottavaa khyllä ole :/, mutta eipä tartte silmä kovana seurata :saint:, tämmöstä "kivaa" hömppä shittiä (:D) vaan :), joopS :p... :D! Joo tämmöistä tänään luvassa :):

Laskeutuminen.
Fritzin kohtalon takia Bladen on etsittävä toinen tiedonlähde. Van Sciver tuntuu luontevimmalta vaihtoehdolta, mutta mistä hänet löytää? Toisaalla Krista yrittää huomiota herättämättä löytää Aurora-seerumia itselleen ja Bladelle.


Kuulostaa, ÖÖÖööö :p...

Tuttuakin tutumpi (:p... :D) Blade kuva -kuva!


...aika shitiltä :|, mutta "kivalta" :saint:, joopS :p, EHHEHEEEeee :D!

Rush Hour 3 kolmisteen Tennispalatsi 3:ssa klo 3:ko/kö (:D)?

Siis varasinko kolme paikkaa Rush Hour 3:n näytökseen Tennispalatsi 3:ssa klo 3:lta yöllä :o!? No en, vaan ihan paljastamattomaan aikaan iltapäivällä B)... :D! Keskeltä takarivia B), I might add... Mutta ongelmahan on että käytössä on vaan kaks vapaa/sarjalippua :/. Eikä Hulk edes taida nähdä tätä blogausta ennen huomista :/.

Houston, we have a problem :/. Somebody's gonna have to pay 11 euros :$... Or come up with another solution.

Jeesus että on tylsää |O!!


Neljään asti koulua |O -Boring!! Kotona sit lepoa ja leffaa. Nyt pitää viel kestää jotain mikrobiologiaa |O. -Pelkkää kirjoittamista siis. Keittiötunnit on kivempia ku saa tehdä jotain -ja parasta, myös syödä sit kans. -Juup. Eipä tässä muuta.
...

Boring (|O) -kuva

Täältä raportoin koulusta


Mitäs, ööh. Tunti jatkuu kohta, mutta kuuluttelen täältä, että..., venaas -ööh :|...:/. No eipä nyt ole mitään kuulutettavaa, kunhan oli PAkKo päästä koneelle ku kerran on mahis. Nyt sitten häippään takas tunnille. -MO!