tiistai 4. syyskuuta 2007

Nyt sopii mennä nukkumaan

Tai siis tokan C.S.I. jakson jälkeen. Mutta sen jälkeen sit kelpaa mennä nukkumaan näkemään unta päivän typystä. Nyt ei sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...

Kuvan poika näkee varmaan kans unta tost typystä ja kuvittelee nallen olevan se typy ja... -Joops :p.

Tiistain typy!

Kylläpäs aika rientää kun on taas mun vuoro :x... vuoro panna B), joten mikäs rientäessä =), sillä typyä pannessa aika suorastaan lentää :D! Samoin lentävät vaatteet pois päivän typyltä mun käsittelyssä B)... :D! Ja varmaan myös Tontsan yltä :o?! No jottei you know lennä liian aikasin pilaten housuja :x... EHEHEHEHEEE :D!

Oli sit aikanen herätys tai ei...


Niin. Oli sit aikanen herätys tai ei, niin tänään katson C.S.I.:t tänään, joiden takia menee sit hieman myöhään, mutta sama se. Huomenna saatan missata C.S.I.:n jos en viel saa siirrettyä telkkua uuteen kämppään, joten nyt korvataan ennakkoon tuplana.
...

Typyn jälkeen hyvänyönblogaus. Saa paremmat unet.

SOFfia ei olekaan aikoihin pelattu


Tontsa kun mainostaa pelanneensa SOFfia taas, niin minun on todettava, etten ole nyt aikoihin pelannut sitä enkä taida edes kyetä, sillä peli ei ole koneella missään. Toisaalta en pelannut sitä kauheasti silloin kun se vielä oli koneellani, niin ei niin väliä. Uudessa kämpässä kämppis tuskin ilahtuu, jos räiskin jotain SOFfia alituiseen.

(Prison Break)

Pakokoodi. Popen ja Bellickin ura on uhattuna, kun FBI Mahonen johdolla ottaa karkureiden jäljittämisen tehtäväkseen. Michael ja Lincoln jatkavat matkaansa kaksin, ja päättävät pelastaa Arizonan aikuisvankilaan siirrettävän LJ:n. Heikkohermoinen Tweener yrittää päästä Utahiin, ja samaan osavaltioon suuntaa myös T-Bag.
...

Jänskältä kuulostaa. Innolla odottelen/-tellaan.

Taalasmaan Ulla tänään :p...:D


Ehhe-heee :D. -Tänään sit ollaan Salkkarien Ulla Taalasmaa :p...:D. -Joop. Mikäs se Tontsa on tänään Kaunareista, niin pääsee piirtämään sitäkin? -Pitäiskö tänään ku tulee 2x C.S.I. vuoroin joku C.S.I. hahmo? -Ööh. Säästetään huomiseks. Huomen sit en oo Salkkari hahmo vaan C.S.I..
...

EDIT. Paitsi että huomenna olen taas uudella kämpällä öitä ja joudun kestämään ilman telkkua, ellen sit saa siirrettyä sitä huomen ku meen sinne.

Bladessa tänään!


Joo taaspa tulee tämä LOiST... *köh* (:D) aika keskinkertainen köyhä sukka sarja :|... :'(... :p... :D, mutta 12.jaksoa kun "vaan" pitää kiituuttaa niin khyllähän ne nyt helposti menee :), kait :/, no saa nähä :saint:, joopS :p... :D! Joo mutta tämmöstä on luvassa tänään :), spoilaa khyllä ihmeen paljon toi seloste :x, mutta kuka semmosiin jaksaa keskittyä tämmösessä halpis shitissä :|... :'(... :p... :D, kuhan näkee sitä toimintaa =), joka oli khyllä aika hemmetin keskinkertaista viimeksi :/... No mutta siihen spoilaus "josta kukaan ei välitä" selostukseen :p... :D:

Liittoutuminen, osa 2/2.
Bladen suunnitelma vampyyrien paikantamiseksi seurantalaitteilla epäonnistuu. Kristan yhteenotolla vampyyrien johtajan Van Sciverin kanssa on kohtalokkaat seuraukset. Järkyttävät tapahtumat saavat Bladen ja hänen apulaisensa Shenin kyseenalaistamaan Kristan uskollisuuden.

Bladeko taas, tai siis ekaa kertaa :p... :D, nauhalle -kuva!


Eli aika keskinkertaista shittiä siis :/, enpä paljoa suosittele nauhottamisia :/, puhumattakaan katsomisesta :|... :'(, päättäkää ite ;)... :saint:... :p... :D!