tiistai 4. syyskuuta 2007

Bladessa tänään!


Joo taaspa tulee tämä LOiST... *köh* (:D) aika keskinkertainen köyhä sukka sarja :|... :'(... :p... :D, mutta 12.jaksoa kun "vaan" pitää kiituuttaa niin khyllähän ne nyt helposti menee :), kait :/, no saa nähä :saint:, joopS :p... :D! Joo mutta tämmöstä on luvassa tänään :), spoilaa khyllä ihmeen paljon toi seloste :x, mutta kuka semmosiin jaksaa keskittyä tämmösessä halpis shitissä :|... :'(... :p... :D, kuhan näkee sitä toimintaa =), joka oli khyllä aika hemmetin keskinkertaista viimeksi :/... No mutta siihen spoilaus "josta kukaan ei välitä" selostukseen :p... :D:

Liittoutuminen, osa 2/2.
Bladen suunnitelma vampyyrien paikantamiseksi seurantalaitteilla epäonnistuu. Kristan yhteenotolla vampyyrien johtajan Van Sciverin kanssa on kohtalokkaat seuraukset. Järkyttävät tapahtumat saavat Bladen ja hänen apulaisensa Shenin kyseenalaistamaan Kristan uskollisuuden.

Bladeko taas, tai siis ekaa kertaa :p... :D, nauhalle -kuva!


Eli aika keskinkertaista shittiä siis :/, enpä paljoa suosittele nauhottamisia :/, puhumattakaan katsomisesta :|... :'(, päättäkää ite ;)... :saint:... :p... :D!

Ei kommentteja: