sunnuntai 13. elokuuta 2023

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruoaksi oli tarjolla jäätelöä tuttuun tapaan ja pari keksiäkin näkyisi siinä pilkottavan. Ja minulla siinä vielä PAKOlliset liköörilasilliset - liköörinä toimi Sambuca.

Päivän ruoka

Pitkästä aikaa oli taas saunailtaa porukoilla ja saunaruoaksi oli valikoima eri grillimakkaroita.
Sitten oli myös Coleslawta mikä oli itsetehtyä eikä kaupallisia mitä ite suosin. 
Ja siinä vielä kaikkea yllämainittua lautasella tarjottuna. Pienet..., mutta kelpo setit.

Maanantain Child's Play 3 peruttu

Unohtui että huomenna illalla onkin menoa niin huomiselle jättämäni Child's Play 3 siirtyykin nyt sitten tiistaille. Eipä siinä mitään  - oli tämäkin hyödyllinen tieto varmaan kaikille..., mutta tulipahan sanottua.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Muun muassa elokuvista K-9..., Toiset 48 tuntia ja My Bloody Valentine 3D tuttu Kevin Tighe täyttää tänään 79-vuotta. Elokuvien The Bourne Supremacy..., United 93..., Green Zone ja Captain Phillips ohjaaja Paul Greengrass täyttää tänään 68-vuotta. Elokuvista The Adjustment Bureau..., Ant-Man ja Spotlight tuttu John Slattery täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvista Captain America: The Winter Soldier..., Logan Lucky ja Last Ful Measure tuttu Sebastian Stan täyttää tänään 41-vuotta. Sitten vielä elokuvista Beethoven's 2nd..., The Tuxedo ja Be Cool tuttu Debi Mazar täyttää tänään 59-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.