tiistai 11. marraskuuta 2008

Päivän typy

Voisin käydä timanttivarkaissa ja hampailla yksitellen varovasti noukkia nuo timantit typyn nännien päältä kunnes sitten seuraava mihin hampaani pehmeästi uppoaa on typyn nänni. -Grr..

(Late Night With Conan O' Brien)

Amerikkalainen talk show. Isäntänä Conan O'Brien. Housebändinä The Max Weinberg Seven.Vieraina Elvis Costello, Madeleine Albright sekä musiikkivieraana Lordi. Esitetty USA:ssa 6.11. 2008.
...
Eipä ole Conania aikoihin tullut katsottua, mutta nyt on aihetta sillä musiikkivieraana on Rovaniemen lahja maailmalle, eli Lordi. -Eiköhän sen verran pystytä valvomaan vaikka huomenna onkin aikanen herätys?

Kaksi pääsylippua Heurekaan

Sain äidiltä postitse kaksi pääsylippua Heurekaan, jotka ovat voimassa 31.12.08 asti, eli käyttöaikaa ainakin on. -Oheisen esitteen mukaan sielä on ainakin joku Formula simulaattoritsydeemi. Se oli vaihtuvissa näyttelyissä. Päänäyttelyssä tutkitään uteliasta ihmistä, hänen ympäristöään kieltään jne.. -esitteessä lukee kaikki. -Mitenkäs, kiinnostaisko Heurekareissu? -Ainoa vain, että jos kolmisteen halutaan mennä, niin kumpikas on se joka maksaa omansa?