lauantai 29. lokakuuta 2022

Extra ruoka (by Hulk)

Aikaisempi päivän ruoka - neljä kananmunaa - ei oikein tyydyttänyt joten oli kehiteltävä jotain muuta. Keitinpä sitten mustekalan mustepastaa ja kikherneitä ja pistinpä vielä päälle thaikku chilikastiketta. Pienen maistamisen jälkeen on todettava ettei ollut pahaa..., muttei mitään herkkuakaan. Kyllä se alas menee.

BB; Heidin ilmeet, voittaja-ainesta

Onpas Heidillä ihmeelliset ilmeet?! 😱😳😋😁 Toinen (keskimmäinen) oli kun Heidi valehäädettiin, ja noi kaksi muuta (vasen & oikea) oli, kun... Noh, nyt en khyllä muista?! 😨😞😋😃 En nyt ole ollenkaan varma, mutta se (Heidin ilmeet) taisi tulla silloin kun selvisi, että Saara Aalto tulee taloon.


En nyt ole varma, mutta... Onko sillä väliä?! No jatkossa ehkä kirjoittaa ylös, kun tästä on jo pari päivää, niin ei kunnolla muista :ashamed: :'( :P :D Mutta kuten otsikossa sanoin; niin voittaja-ainesta khyllä on! =) Ei näitten ilmeitten takia - ei tietenkään =D, mutta ihan hupaisa tyyppi :)

Päivän "mikä?" elokuva

Vieläkään (otsikko & kuva) en ole paljastanut elokuvaa?! 😱 No on se aika selvä kuvan perusteella - ainakin jos on vähänkin perillä leffoista. Mutta, khyllä mä sen paljastan, en jätä salaisuudeksi... 😇😓😋😁

Alien: Covenant (2017)

No siinähän se jätti paljastus tulikin... 😲😂 Sitten itse leffaan; ei vittu mitä paskaa!! 😡 Jo leffateatterissa petyin tähän pahasti, mutta ei ihme?! No vastassa, tai "vastassa", oli Prometheus (2012). Siitä on vaikea lähteä parantamaan. Ei että se olisi mestariteos, mutta... Khyllä se ekalla kerralla leffateatterissa oli aikamoinen kokemus! 😊 Mutta nyt sen on jo nähnyt niin monta kertaa, että se alkaa olemaan vähän huono. Eli se ei ole kestänyt niin sanotusti aikaa, kuten jotku leffat. 😞 Mutta covenantin paska, ei tsiiiish mitä sontaa! No oli tässä hetkensä, ihan hienot maisemat ja tyylikkäät tehosteet. Mutta siihen se vähän sitten jääkin... Juoni on ihan surkea ja typeryyksiä riittää (mutta niitä en jaksa alkaa listaamaan)! Näyttely nyt on ihan ok, mutta ei mitään huippua. Ja hahmoihin ei ehdi tutustumaan, niihin ei paljoa keskitytä. Sitten ne uudet (mitkä lie kehittyneet?) alienit, ihan vammasia. Onneksi tässä on niitä isojakin mitkä on tuttuja ekasta leffasta, mutta ne pikku-äpärät, ihan vitun ärsyttäviä.


Enkä nyt tarkoita niitä mitkä tulee rinnasta ulos (niitä, tai sekin, oli ekassa leffassa), vaan niitä pieniä chihuahua paskiaisia, jotka vaan pomppii edestakas kun mitkäkin ADHD puput! En tykännyt niistä yhtään, EN TOD!! Mutta sellainen leffa, ihan suosiolla voi jättää välistä. Vaikka olisi kuinka Alien fani, mielummin kattoo niitä vanhoja (ja toi Prometheus on tosiaan myös ihan hyvä), kun tätä sontaa!! :mad:

Päivän "keskihinta" juoma

Innostuin ostamaan sitten vähän kallimpaa juomaa, kun vaahtosin (😁) näistä energiajuomista! Tämä on tosiaan aika "keskihintaista" (kuten otsikossa sanoin), Red Bull taitaa olla se kallein! Mega Force on n. euron, tämä eli Mad-Croc on n. 2 euroa ja redbull on n. 3 euroa. Ja maku? No mun mielestä kaikki on yhtä ja samaa paskaa! 😡 Tai siis ihan hyviä nämä on, jos/kun juo silloin tällöin viikon parin välein. Mutta jos joka päivä näitä joisi, niin tulisi khyllä yli (ainakin mulla)! Siksi en ymmärrä tota hintaeroa?! No onhan kaikissa halvat ja kalliit (sekä keskihintaiset), mutta niissä on eroa (esim. printterit nyt tulee ekana mieleen, khyllä kannatti sijoittaa siihen eikä yrittää pärjätä halpiksella...)!


Meneekö sitten vaan logojen ja mainosten takia kaupaksi?! Tai sitten jengi maistaa eron? En tiedä... Mutta sen tiedän, että mä pysyn megiksessä :saint: B) "Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa..." TOD!!

Päivän ruoka ja mikä leffa?

Joo, siellähän se pizza lepää... 😇😋😁 Edellisessä blogauksessa sen esittelin. Mutta kai tähän pitäisi jotain tekstiä saada tosta?! 😱😂 No se on Grandiosa Pepperoni -niminen pakastepizza. Ja, noh, on se yksi parhaita! 😍 Vaikka hinta ei ole mikään kovin suuri, niin on tää silti tosi hyvä! 😊 Tätä varmaan syön eniten. En tietenkään peräkkäin, väliin syön jotain muuta pizzaa. Mutta niitä "väli" pizzoja vaihtelen useammin kun tätä. Sitten tosiaan (kuten otsikossa), niin mikä leffa? No se selviää päivän juoman jälkeen, ellei joku jo tosta kuvasta tunnista?! 😱😲😋😀


No TV:stä Subilta se on lähiaikoina tullut, sen tosta tietää (paitsi että se on juuri tullut, täähän on voinut tulla jo vuosia sitten :P :D)! Ei muuta kun arvuuttelemaan :saint: :P :D

Päivän ruuan & juoman esittely

Tommoset setit tosiaan 😇 Mutta niistä enemmän omissa blogauksissaan, tämä...


...oli vain esittely! Jolle tosiaan melkein oma labeli tehdä, mutta... Antaa olla! :'( :P :D

Päivän juoma

Vaihteeksi jotain ihan muuta kuin limpparia tai siideriä nimittäin kuppi kuumaa teetä ja nautittuna upeasta New York mukistani❤️🗽. Sitten takas leffan ääreen.

Päivän ruoka

Tämmöstä tänään - hieman köyhästelyruokaa..., mutta on tämäkin parempi kuin ei mitään. Siinä on minulla neljä keitettyä kananmunaa🥚🥚🥚🥚 majoneesidipissä. Piti päästä molemmista aineksista eroon jääkaapista joten se hoitui näppärästi näinikään. 

Päivän leffa(t)

Nyt on jenkkiversiot kaikki katsottua ja aika siirtyä katsomaan alkuperäisiä japanilaisia versioita aloittaen katselun The Ring elokuvista joita on myöskin kolme kuten jenkkiversioitakin. Mitäs tässä muuta - ei muuta kuin ekaa leffaa pyörimään.

Music & Lyrics

Great Balls of Fire 

You shake my nerves and you rattle my brain 
Too much love drives a man insane 
You broke my will, but what a thrill 
Goodness, gracious, great balls of fire 

I laughed at love 'cause I thought it was funny 
You came along and moved me honey 
I've changed my mind, your love is fine 
Goodness, gracious, great balls of fire 

Kiss me baby, woo feels good 
Hold me baby, wellllll 
I want to love you like a lover should Your fine, so kind 
I want to tell the world that your mine mine mine mine 

I chew my nails and I twiddle my thumbs 
I'm real nervous, but it sure is fun 
Come on baby, drive my crazy 
Goodness, gracious, great balls of fire!!
...


R.I.P. Jerry Lee Lewis

Amerikkalainen muusikko Jerry Lee Lewis on kuollut. Hänen tunnetuin kappale on The Great Balls of Fire jonka blogaan heti seuraavaksi Music & Lyrics blogauksessa. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Jerry Lee Lewis 🌺.

Happy Birthday following actors

Taas oli vaikka kuinka paljon syntymäpäiväsankareita Imdb:n -"born today" -sivulla..., mutta sama kuin eilen että valitsin ne tunnetuimmat. Aloitetaan onnittelut taas ylhäältä ja sielä näkyisi ylävasemmalla olevan mm. Tim Burtonin Beetlejuice ja Saksikäsi Edward elokuvista tuttu Winona Ryder joka täyttää tänään 51-vuotta. Seuraavana on elokuvassa Legend of Zorro pahiksena nähty Rufus Sewell joka täyttää tänää 55-vuotta. Sitten on mm. Spielbergin Jaws ja Kolmannen asteen yhteys elokuvissa nähty Richard Dreyfuss joka täyttää tänää 75-vuotta. Seuraavana on näyttelijä Ben Foster joka on tuttu mm. Warcraft pelileffasta. Hän täyttää tänään 42-vuotta. Ja viimeisenä on Bad Boys 2 elokuvassa nähty Gabrielle Union joka täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Ei muuta kuin onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja sama englanniksi Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳.