lauantai 29. lokakuuta 2022

Päivän "mikä?" elokuva

Vieläkään (otsikko & kuva) en ole paljastanut elokuvaa?! 😱 No on se aika selvä kuvan perusteella - ainakin jos on vähänkin perillä leffoista. Mutta, khyllä mä sen paljastan, en jätä salaisuudeksi... 😇😓😋😁

Alien: Covenant (2017)

No siinähän se jätti paljastus tulikin... 😲😂 Sitten itse leffaan; ei vittu mitä paskaa!! 😡 Jo leffateatterissa petyin tähän pahasti, mutta ei ihme?! No vastassa, tai "vastassa", oli Prometheus (2012). Siitä on vaikea lähteä parantamaan. Ei että se olisi mestariteos, mutta... Khyllä se ekalla kerralla leffateatterissa oli aikamoinen kokemus! 😊 Mutta nyt sen on jo nähnyt niin monta kertaa, että se alkaa olemaan vähän huono. Eli se ei ole kestänyt niin sanotusti aikaa, kuten jotku leffat. 😞 Mutta covenantin paska, ei tsiiiish mitä sontaa! No oli tässä hetkensä, ihan hienot maisemat ja tyylikkäät tehosteet. Mutta siihen se vähän sitten jääkin... Juoni on ihan surkea ja typeryyksiä riittää (mutta niitä en jaksa alkaa listaamaan)! Näyttely nyt on ihan ok, mutta ei mitään huippua. Ja hahmoihin ei ehdi tutustumaan, niihin ei paljoa keskitytä. Sitten ne uudet (mitkä lie kehittyneet?) alienit, ihan vammasia. Onneksi tässä on niitä isojakin mitkä on tuttuja ekasta leffasta, mutta ne pikku-äpärät, ihan vitun ärsyttäviä.


Enkä nyt tarkoita niitä mitkä tulee rinnasta ulos (niitä, tai sekin, oli ekassa leffassa), vaan niitä pieniä chihuahua paskiaisia, jotka vaan pomppii edestakas kun mitkäkin ADHD puput! En tykännyt niistä yhtään, EN TOD!! Mutta sellainen leffa, ihan suosiolla voi jättää välistä. Vaikka olisi kuinka Alien fani, mielummin kattoo niitä vanhoja (ja toi Prometheus on tosiaan myös ihan hyvä), kun tätä sontaa!! :mad:

Ei kommentteja: