lauantai 28. elokuuta 2010

Päivän "Mafia II Playboy" typy 3/5

Koska päivän "Mafia II" playboy typykkä odottelee alastomana puhelimen ääressä, on hän varmaankin sellainen call girl. Siis ei mitään tylsää puhelinrivoilua |O... :p, vaan hänelle voi soittaa kun haluaa sitä aitoa oikeaa ;)... =)... :p... :D!

Päivän video varaus

Että pitikin heti blogattuani päivän videon törmätä Facebookissa tollaseen videoon. -Sielä oli Ray William Johnson linkittänyt tuon fanisivuillaan -ja tulipa sitten katsottua se -ja totta kai piti olla päivän video materiaalia. -No -varaan sitten huomisenkin päivän videon itselleni. Ihan hupaisa video luvassa -sen voin sanoa.

Päivän makee kuva + video

Piranha 3D

Siinä leffa joka ainakin minut (Hulk) houkuttaa teattereihin. -En tosin pistä 3D odotuksiani liian korkealle niin en pety niin pahasti jos ne sattuis kusahtamaan..., mutta uskoisin tälläkertaa olevan ihan kivat. -Lauma piraijoita ui päin ruutua -PAkKO olla hieno 3D:nä. -Ja lisäksi leffa sisältää ihan mukavasti hyviä näyttelijöitä..., kuten esim. Ving Rhrames, Rickhard Dreyfuss, Christopher Lloyd ja Elisabeth Shue. -Ja paljon PALJON -iso tissisiä typyjä. -Julisteessa jo pientä esimäkua. -Ja mitä tuli mainituksi alkuperäisten Piraija-leffojen hankkimisesta -niin takuulla -voisin ainakin kuvitella -ja ainakin toivon että tulee -boksi missä molemmat alkuperäiset + tämä uusi. -Tai sitten hankin ne erikseen jos niikseen..., mutta joka tapauksessa hankin leffat kokoelmiini -se on saletti.

-Tämän uuden leffan juliste saa toimia päivän makeena kuvana -ja alhaalla olisi vielä päivän videona leffan traileri..., olkaa hyvät.
...

Illan leffat TV:stä: -Mercury Rising -ja Piraija 2

Illan leffatarjonta on taas hyvä. -Kilmoselta tulee klo 21:00 Bruce Williksen tähdittämä toimintatrilleri -Salasana: Mercury -jonka selostukset näkyykin jo kuvassa..., mutta tekstin saamiseksi liitän ne myös tähän alas...
...
Salasana: Mercury

FBI-tutkija Art Jeffries päätyy suojelemaan autistista poikaa, joka purkaa huippusalaisen koodin ja joutuu tappolistalle. Ohjaaja: Harold Becker. Pääosissa: Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes, Chi McBride, Kim Dickens, Robert Stanton, Bodhi Elfman, Carrie Preston. USA, 1998, 108'. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. - Elokuva esitetään Kymmenen uutisten ja Päivän sään molemmin puolin klo 21.05 - 22.00 ja klo 22.15.

...
Tämä mainio Willis-leffa löytyy DVD-kokoelmista -ja on myös VHS-kokoelmissa jossain varastohuoneessa pölyttymässä. -Joten ei ole tarvetta katsoa sitä telkkarista uudestaan. -DVD:ltä sitten. -VHS saa jäädä pölyttymään.

-Entäpä sitten illan toinen leffa..., mikäs se on...? -Ja miksikäs se on tuossa kuvassa rajattuna punaisella...? -No selvitetäänpä se saman tien. -Elikkä -leffan nimi on -Piraija 2 -Lentävät tappajat -ja miksi se on rajattu punaisella -no merkkasin sen sen takia että on tulossa erillinen blogaus liittyen piranja-leffoihin -ja se tuli mieleen tuosta illan leffana olevasta elokuvasta. -Mutta itse leffaan -jonka selostus on myöskin jo nähtävissä oheisessa kuvassa..., mutta tulee kans tähän alas -kuten tuli edellisenkin leffan selostus. -Elikkä...
...
Piraija 2 -Lentävät tappajat

Avatar-ohjaaja James Cameronin särmikäs ja intensiivinen kauhutrilleri sijoittuu Karibian upeisiin maisemiin, joissa sukeltajan mystinen kuolema järkyttää Club Elysium -lomaparatiisin harmoniaa. Tapausta tutkiva sukellusopettaja Anne (Tricia O'Neill) jäljittää syylliset meren pinnan alle, mutta kukaan ei tahdo uskoa hänen järkyttäviä löydöksiään todeksi. Pääosissa: Tricia O'Neil, Lance Henriksen, Steve Marachuk, Ancil Gloudon, Ricky G. Paull, Ted Richert. Ohjaus: James Cameron. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (90')
...
Tätä en ole nähnytkään -saati leffan ykkösosaakaan..., mutta eiköhän ne kokoelmiin eksy -varsinkin siinä vaiheessa kun... -No siihen päästään sitten seuraavassa blogauksessa.