maanantai 20. joulukuuta 2010

Typyjoulukalenterin 20. luukku

Kerran Matsku valitsi kohdan B) ja muokkasi päiväyksen oikein -voisin minä taasen sitten blogaista sen luukun 20. -Kerran olin se joka huomasi virheen. -Mutta mitäs itse 20 luukkuun. -Onpa kivan näköiset ruusut. -Taidanpa kumartaa nuuskaisemaan jos niissä olisi joku tuoksu *luukku auki*...

Hitot ruusuista ja feikki tuoksuista. -Minähän tungen naamani typyn palleroitten väliin ja hölskyttelen niitä poskiani vasten.

Miehen puolikkaat

Mitäs kivaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Munatotia kaikille!. Bertan maaginen munatoti, Kandin hilpeät joululaulut sekä odottamaton käänne naisrintamalla tekevät Charlien ex tempore -joulujuhlista todella kiehtovat. Jakekin saa aivan uudenlaisen joulukokemuksen. Amerikkalainen komediasarja. 
...
Hauskalta kuulostaapi :)...

11 days left

Ja näihin blogauksiin ei tarvii jatkossa laittaa muuta kuin sen: -X days left isoimmalla kirjainkoolla, paksunnetuin kirjaimin -ja punaisella värillä jne.
11 days left

Uusi päivä, uudet kujeet (New Year countdown kansio)

Klo 06:45 ja herään blogaamaan uusi päivä, uudet kujeet blogausta (???) -No kerran piti saada hyvä blogi-idea niin pitäähän se samantien sitten rysäyttää. -Eli sain ajatuksen laskea taas päiviä -ja tälläkertaa lasken päiviä uuteen vuoteen. -Kuten kuvasta näkee -new year countdown kansio on jo tehty ja siinä näkyykin jo valittuna tämän päiväinen luku. -Ja taas muuten sopivasti 11 päivää jäljellä -kuten oli silloin kun laskin päiviä kiitospäivään. -Expendables countdownissa puuttui vain kaksi päivää niin siinäkin olisi ollut 11..., mutta päätin aloittaa vasta 9 päivän päästä silloin. -Mutta tästä päivästä siis taakse päin lasken siis päiviä uuteen vuoteen -ja seuraavaksi siis luvassa tuo kuvassa valittu 11 days left.

Hyvänyön blogaus

Poiminpa tuossa yksi päivä talteen MatoApinan vanhaa Tiltin blogia selatessa tollasen nukkuva koira kuvan jota sielä Tiltin blogissa tuli useaan otteeseen käytettyä hyvänyön blogauksissa. -Nytpä käytän ensi kertaa täällä bloggerin blogissa kyseistä kuvaa ja toivotan kaikille tuttuun tyyliini -hyvää yötä ja MO!

Closer than last year, but still so far

Kuva esittää 2000. blogauksen tavoittelua -miten kaukana siitä ollaan. -Käsi kurottaa kohti korkealla taivaalla leijailevaa 2000 merkkiä -vaan ei yletä. -Pitäisi jotain 30 blogausta jaksaa joka päivä vääntää jotta päästäisiin tavoitteeseen. -Ja siihen ei kyllä TOD ole jaksamista. -Mutta kuten otsikossakin eglanniksi totesin -lähempänä kuin viime vuonna..., mutta silti niin kaukana. -No pääasia sentään että tehtiin selvä parannus viime vuodesta. -Ens vuosi -saa nähdä jaksaako lähteä tavoittelemaan uudestaan 2000 blogausta. -Voipi olla että tulee jopa huonompi vuosi kuin 2009. -On nimittäin mielessä pieni muutos blogin suhteen. -Varmaan blogaisen siitä vielä erikseen joku kerta.

Mitenkäs luukku 24...?

Mitäs -ottaakos Matsku tänä vuonna kunnian blogata typyjoulukalenterin 24. luukun...? -Typyjoulukalenterin aloitusvuonna 2007 Tontsa blogaisi ekan kerran -sitten minä (Hulk) blogasin sekä vuoden 2008 että vuoden 2009 luukut.

Joulukalenterin 20. luukku avattu

Joulukalenterin 20. luukku avattu

Tämän päiväinen typy eilisen puolella

Pienoinen virhe typyjoulukalenterissa. -Tälle päivälle tarkoitettu typy blogattiin eilisen puolella. -Korjausvaihtoehtoja on kaksi: -A) Julkaisuasetuksista vaihtaa päivämäärän oikein -tai B) -muokkaa kuvan luukkuun numeron 19 -ja saman myös otsikkoon ja tekstissä.

Päivän "leffatraileri" video(t) ja makee kuva!

Battle: Los Angeles... siinäpä TOD kiinnostavalta vaikuttava tuleva leffa =)! Varsinkin kun samatapainen Skyline osoittautui (yleisen mielipiteen ja kriitikoiden arvosteluiden perusteella) flopiksi (itse en vielä ole leffaa nähnyt). Los Angelesin taisteluun osallistuvat ainakin Michelle Rodriguez, Aaron Eckhart ja Bridget Moynahan. Juliste toimii päivän makeena kuvana ja tässä päivän videoina leffan kaksi traileria, olkaa hyvä.