maanantai 27. maaliskuuta 2023

1000. blogaus

Ja näin saavutettiin 1000. blogaus - ou FUCK YEAH 😎...🤩...🤗... -vaikkakin joutui hyödyntämään väliviiva blogausta päästäkseen siihen..., mutta nyt se on saavutettu ja vieläpä ennätysvarhaisessa ajassa😇. Nyt varmaan sitten seuraavan kerran tällainen blogaus kun saavutetaan 2000. blogaus - mitään 1100 blogauksia jaksa väännellä. 

VÄLIVIIVA


 

"Multa ei tulli... tulla blog(auksia)"

Hulk jo kyseli, haluanko ottaa kunnian ja blogata 1000. blogauksen (kova tahti meillä) 😎 No, kuten otsikosta selviää - jos selviää 😖😓😋😁, niin mä en blogaa tänään mitään (tämän lisäksi...)! Perus "päivän ruoka" -blogaustakaan ei multa tule, kun söin jämiä 😕😓😋😂 Mutta ei ihan mitä tahansa jämiä, vaan eilisen karjalanpaistin jämät 😍 Ja khyllä, khyllä oli edelleenkin tosia hyvää 😊😋 Sitä oli enään vaan aika vähän 😕 Mutta, no herkuilla hoituu lopun nälän poisto 😈 Eikä sitä joka päivä ihan täyteen tarvitse tulla, seuraavana päivänä sitten korvaa sen 😇


Eli huomenna pitäisi vai taas herkutella ja loihtia jotain hyvää, hmmm..... Ei nyt ainakaan ole mielessä mitään kovin herkkua, ehkä joku pakastepizza yms... Noh, kattoo jos innostuu ja menee vaikka kaupan kautta ja ostaa jonku herkkuaterian =) (joko valmiina, tai itse valmistaa...)! Noh, se selviää huomenna - nyt nautitaan vielä loppu ilta/yö :)

Näetkö tuhmia?

Suloinen ajatus tatuoinnilla..., mutta toteutus ei ole yhtä suloinen😜...😄...

Getting Closer


 Ollaan jo niin lähellä 1000 blogausta ja tällä blogauksella päästään askeleen lähemmäksi. Mutta minulta (Hulk) ei nyt ole tulossa muuta enää niin haluaakos Tontsa ottaa kunnian blogata sen 1000. blogauksen?

Päivän toinen leffa

Kuudes Scream tekee tuloaan ja sitä ennen voisi katsoa kaikki edelliset tuoreeseen muistiin - ei toki kaikkia tänään yhdeltä istumalta vaan tänään vaan ykkönen ja huomenna ehkä molemmat kakkonen ja kolmonen ja sitten ylihuomenna nelonen ja viitonen. Sitten vaan leffan pariin. 

Päivän juoma

No juomanahan toimi ihan perus Coca-Cola..., mutta ei vielä taida olla kuvaa Taco Bell mukista joten siinä se nyt sitten olisi. 

Päivän ruoka

Kummitädin kanssa tuli käytyä Taco Bellissa syömässä leffan jälkeen ja tuli otettua tollanen Crunchwrap Supreme Meal. Aika pieni ateria..., mutta en nyt viitsinyt mitään liian isoja annoksia tilata kummitädin piikkiin. Kelpasi vallan mainiosti tämäkin. 

Päivän leffa + poster

Kummitäti lupasi tarjota synttärileffan joten mennään sitten tänään katsomaan kotimaista kauhupätkää - Koputus. Sanoi tarjoavansa myös ruoan leffan jälkeen.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvista Glitter ja Precious tuttu Mariah Carey täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvista Poseidon..., Planet Terror ja Nine tuttu Fergie täyttää tänään 48-vuotta. Mortal Kombat elokuvissa nähty Talisa Soto täyttää tänään 56-vuotta. Elokuvista The Texas Chainsaw Massacre, Part 2..., Days of Thunder ja Renfield tuttu Caroline Williams täyttää tänään 66-vuotta. Indiana Jones ja Viimeinen ristiretki elokuvassa nähty Julian Glover täyttää tänään 88-vuotta. Austin Powers elokuvista tuttu Michael York täyttää tänään 81-vuotta. Sarjasta Game of Thrones tuttu Rosabell Laurenti Sellers täyttää tänään 27-vuotta. Sarjasta Lost ja elokuvista Running Scared ja Purge: Election Year tuttu Elizabeth Mitchell täyttää tänään 53-vuotta. Sarjasta Firefly ja siihen perustuvasta elokuvasta Serenity tuttu Nathan Fillion täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista Last Holiday..., A Wrinkle in Time ja The Little Mermaid tuttu Halle Bailey täyttää tänään 23-vuotta. Ja viimeisenä vielä elokuvien Reservoir Dogs..., Pulp Fiction ja Kill Bill ohjaaja Quentin Tarantino täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.