perjantai 23. helmikuuta 2007

Huom! 7 blogausta alemmaksi kommentoimaan South Parkkia


Miten ei ole eilinen South Park herättänyt keskustelua :o? -Sehän oli ihan törkeen hauska. Nyt heti kommenttia South Park keskusteluun. Turhaanko sen sinne pistin :/...:x...:'(...:D? -Meitsi oikein jätti teille parhaimmat palat kerrottaviksi.

Tarina asiaa


Muistattekos mistä tuo kuva on otettu B)? -No sehän on sieltä Digiexposta. Milloinkas tuo lisätään MatoApinan tarinalistaan? Niin, ja sit oli vielä se SexHibition tarina myös rästissä. Oliko vielä joku muu? -Ahi niin juu. Toogabiletarinahan oli myös vaiheessa. Meilläpä on paljon tarinoita rästissä.

Päivän typy

Tämä typy löytyi hakusanalla Dreamgirls ku piti etsiä leffaa varten kuva. -Mutta onhan toikin aika Dreamgirl. Khyl mulle vaan kelpais.

...


>>>>Kuva sensuroimattomana ja kokonaisena<<<<

Päivän kappaleen sanoitukset

Hard As A Rock

A rollin' rock, electric shock
She gives a lickin' that doesn't stop
She line 'em up, push you 'round
Smokin' rings going round and round

Her hot potatoes
Will elevate you
Her bad behavior
Will leave you standing proud
Hard as a rock

1-Hard as a rock
Harder than a rock
Hard as a rock
Harder than a rock

The lightnin' rod, strike it hot
Gonna hit you like the Rushmore rock
No nicotine, and no pipe dreams
So low and dirty it's darn right mean

Hell'elevator
I'll see you later
No I ain't gonna take it
I'm bustin' out
Hard as a rock
(rpt 1)


...



No täs ois yks neuvo

Tässä sulle heti yksi neuvo. Tai oikeastaan kaksi: Rrofiili ja yksityisviesti.

...

Niin ja tevetuloa Tiltiin blogittajaksi.

Päivän miesmuistutus

Meitsi ottaa tänään täyden vastuun päivän miesmuistutuksesta. Lisäksi, että pistän sen päivittäiseen taoaan blogiin -nyt myös poseeraan siinä. -Ei ole tosin eka kerta.

Päivän automuistutus


Luodin nopea auto hurjastelee Tontsalle päivän automuistutuksen. Enemmän toi näyttää khyl joltain uudenlaiselta rullaluistinmallilta. -Sellanen jonka vois kiinittää tavalliseen kenkään. Jos olis keksitty. Vai onko jo keksitty?

Eilisen South Parkin käsittelyä


Oli taas ihan hervoton jakso eilen. -Säästän parhaimman jonku muun kerrottanaksi ;)...:whistle:...:D. -Joop, mutta hauska jakso oli. "They took our jobs" se miten ne lausu sen oli aika hauska. -Ja mitäs vielä? -ÖÖÖöööö :/...:D. -No olihan ne ihan hauskoja ne tulevaisuuden ihmiset. -Olikohan muuta :|...:/...:D.

Tontsan lahjaa hankkimaan

Menen sit heti blogattuani päivän tärkeimmät blogaukset kaupunkiin tänään, ostan Tontsan lahjan -kuvan leffan, ja sit meen leffaan josta sit blogaan lisää erikseen.

...

Joo. Snakesin ostan Tontsalle. -Olin khyl harkinnu ostaa itsellenikin samaa. Kuuluhan se periaatteessa kokoelmiin Anaconda leffojen seuraksi.