torstai 2. elokuuta 2007

Kissan tavoin nukkumaan

No nyt sitten vain nukkumaan ja toivotaan, että huomenna tosiaan FireFox skulaisi taas vähän paremmin. Yht'äkkiä vaan tulee tollanen kusahdus -en ymmärrä. No mutta ei pilata yöunia miettimällä sitä enää, vaan mennään tästä nukkumaan. Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Mozilla FireFox kusee


Valittaa jotain tollasta ku yrittää avata FireFoxin. Jouduin tämän blogauksen tekemään Explorerilla. Jumalauta, yht'äkkiä vaan sekoo. Vielä päivällä toimi mainiosti, mutta nyt sitte kusahti. Mistäköhän vois johtua moinen? -No toivottavasti huomenna taas toimii. Olis syytä. Millään Explorerilla en rupee blogailemaan.

Torstain typy!



Typy kävi näköjään niin kuumana, että ilmapatjakin poksahti :o!? Eikä meinaa ollut ainoa joka poksahti ;)... :ashamed:... :D... varsinkaan sen jälkeen kun patjan täyteen pumpattuani typy pumppasi kiitokseksi jotain muuta ;)... =)... B)... :D!

Se toinen "damn I'm good" oivallus

Katsoin tänään äidin eilen nauhoittaman CSI jakson, jossa tutkittiin palaneesta autosta löytynyttä hiiltynyttä vainajaa. -Lainaus Telkku.comista: "CSI:n tukijat järkyttyvät pahoin palaneen ruumiin henkilöllisyyden varmistuttua." ja sitten vielä jaksossa todettiin, että vainaja oli nainen. -No se "damn I'm good" oivallus tuli heti sen jälkeen kun vainaja oli todettu naiseksi. Veikkasin heti veikkasin heti Vanessa Ferliton esittämää ex CSI tutkijaa. No sitten ne teki siinä sellasen kallontunnistusjutskan ja kukas paljastuikaan uhriksi? -Aivan. Ennalta veikkaamani ex CSI Aiden Burns, eli näyttelijä Vanessa Ferliton hahmohan se sieltä paljastui. -Damn I'm good. Good indeed.

Meitsihän vastas "C", eli PS3 -Damn I'm good B)


Vastasin tuohon Joreksun aikaisemmin tänään pistämään galluppiin -lähetin kyllä yksäriä hänelle, mutta enpä saanut vastausta. Mutta blogissan hän sitten ilmoitti C:n, eli minun vastaukseni, olevan oikea. -Damn I'm good B). -No joku toinenkin oli veikannut oikein, mutta joop. Meitsi on kuitenkin se toinen oikeessa olija B).
...

Tuosta tulikin mieleen yksi toinen "damn I'm good" oivallus. -No, erillinen blogaus.

Tässähän alkaa jo huolestua

Tässähän alkaa kohta olla syytä huoleen. Vieläkään ei mitään merkkiä yksistä. Jos ei ennen Roskasakkia ja varsinkaan sen aikana/jälkeen ala poikia näkyä, pitää varmaan tehdä valmis tila päivän typylle. Alkaa mennä jo ikävän tiukoille. Onhan tässä vielä aikaa, mutta ei rajattomasti, ku ei millään tiedä mihin asti niillä sielä vielä menee.

Aika rientää


Meinaan, millonkohan ne tulee sieltä jostain -kertokoot ite sit tarkemmin. Olis vielä niinku päivän typy pistämättä ja nythän olis Matskun vuoro. Silleen ei ole vieelä hätää, mutta kun ei tiedä millon ne palailee, nii sit saattaa tullakin jo hätä jos ei niitä kohtapuoliin ala näkyä/kuulua. -Mutta Tontsa kyllä varoitti, että saattaa venähtää missä nyt ovatkaan. Tai siis kyllähän mä tiedän missä ne on, mutta tosiaan, saavat sit ite kertoa.

Koko blogihistoria käyty läpi


En lukenut, mutta selasin koko blogimme läpi aina ekasta blogipäivästä tähän päivään saakka, ja kyllä hemmetti on selaamista. Tuli melkein etusormi kipeäksi kun pyörittelin hiiren keskellä olevaa pyörivää selainpainiketta. Onhan meillä kuitenkin takana aika pitkiä blogituspäiviä, joista upea Lintsitarina on edelleenkin se pisin. Mahdammekohan enää koskaan yltää niin pitkään blogituspäivään? Samalla katsoin, miten blogimme taso on muuttunut. Alku aikoina oli vielä sellasia yhden lauseen blogauksia ja muutamia pidempiä tekstipätkiä. Sitten jossain vaiheessa alkoi ilmestyä pelkkiä ison tekstimäärän blogauksia -paitsi tarinoissa sitten oli taas muutama vaivainen sana kuvaamassa tilannetta.

Eikä sovi unohtaa...

...Häiritsevää tekijää. Taas hieman sanoisinko v*ttuileva ilme juontaja Jimmy Carrilla. Sellanen "muistakkin myös Häiritsevä tekijä, missä minä esiinnyn juontajana" -ilme. Oikein osoittaa pärstäänsä -"MINÄ". -Kai sitten on katsottava. Mitän illan ohjelmassa tänään?
...
Tällä kertaa mukana neljä Big Brotherista tuttua kilpailijaa. Luvassa mm. sähköiskuja, pulloilla päähän lyömistä ja värikuula-ammuntaa. Rahapalkinto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Mitäs Roskasakissa tänään?


Onni tuo ja onni vie. Ricky järjestää grillijuhlat saadakseen perheensä takaisin. Rayn peliriippuvuus alkaa karata käsistä.
...
Voisi taas katsoa. Viimeksihän jäi katsomatta venähtäneiden blogailujen ansiosta.