maanantai 9. lokakuuta 2023

Päivän kuva (by Hulk)

Tämmönen tuli vastaan Facebookissa. Ihan hauska - menee melkein päivän puujalka blogauksesta..., mutta tosiaan vain melkein.

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoan aika ja pistetäänpä ensimaisteluun nämä ostamani Omar Choco Bitesit *maistaa yhden* - ihan hyvänmakuinen oli.

Päivän "Xavier 1/7" kuva

Näitä on kertynyt muutama talteen, joten...


...ei kai muuta, kun pidemmittä puheitta viikon ajan joka päivä - blogaan "hänen" kuvan :) Sama kun Star Warssissa, joita olen tainnut jo kahteen otteeeseen julkaista :saint:

Päivän ruoka (by Tontsa)

Päätin sitten kebabien kanssa lämmittää/paistaa myös vihannekset, yleensä olen syönyt/laittanut ne kylminä tortillaan. Mutta nyt söin yksin, niin niitä oli niin vähän - joten...

Tässäpä on eka valmis, tai siihen menee vielä paprikamajoneesia. Tosiaan "eka", kolme näitä söin 😊😋 En nähnyt järkeä ottaa muista kahdesta kuvaa, kun ne oli lähes/ellei kokonaan samaa (samat täytteet, mutta eri verran tietenkin...)!

Tässäpä ollaan TV:n äärellä, khyllä kelpas 😍😋😎


Mitäs huomenna söisi? Noh, olisiko samaa? No olisi, ja khyllä kelpaa =) Vähän ehkä puulta maistuu, kun on samaa peräkkäisinä päivinä - mutta tämä on niin herQa, että... :saint: Mun piti seuran kanssa tätä syödä, tai niin olin itse suunnitellut - mutta seuraavaan kertaan voi kestää niin pitkään, että en malttanut enään (kun tämä oli ollut mielessä jo pari päivää...)! On ihmiset sitten malttamattomia =O =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEEeeeee :D

Päivän leffa

Viimeistä Manaaja leffaa kehiin eli Manaaja III. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään.

Päivän ruoka

Poikkesin kauppareissun jälkeen Hakaniemen Hesburgerissa syömässä alkupalan minä toimi Mega-hampurilainen. Sitä ei kyllä koskaan saa syötyä sottaamatta. Siinä olisikin ruokahaaste: syö Hesburgerin Mega-hampurilainen sotkematta. 
Kotona tein sitten carbonara pastat
 

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

Nyt olen laiskalla päällä 😕 - tuplasti 😔😓😋😁 En esittele näitä sen tarkemmin, koska... No en laita näitä toiseen blogiin(kaan), koska en jaksa laskea näitä ruokapäiväkirjaan(kaan) 😈 Liian iso työ olisi, koska en kaikkia käytä kokonaan, niin pitäisi laskea ihan, noh, hemmetisti 😡😰😋😂 Eli nyt jää esittelyt välistä, mutta...


...voin mä 'nopeasti'; mozzarella juustoraaste, kebablastu, paprikamajoneesi, taco sauce, minitomaatti, kurkku ja tortillat joiden päälle kaikkia meni :) Juomana oli pari limpparia; Coca-Cola Original Taste Delicious & Refreshing (0,33L 0,41625e) ja Pirkka Amppari (0,33L 1,25e). Mutta kuinka paljon meni, sitä en tosiaan jaksanut laskea - joku raja sentään, joku tunti menis kun ähmeröis laskujen kanssa. Ja hyöty? Aika olematon...

Uusi Visa-kortti tuli

Postissa tuli tänään uusi Visa-kortti - kiiltävä uusi kortti kuvassa yllä👆...

...-ja siinä vanha kortti menossa saksilla poikki ja roskakoriin. Erikoista että sain kuitenkin vielä tänään tehtyä viimeiset ostokset tuolla vanhalla kortilla ettei se ruvennut mitään hälyttämään että vanhentunut kortti.

Ruoka saamisten/-ostosten esittely

Siinä on tosiaan eilen vanhemmiltani saatuja ruokatarvikkeita ja tänään ostamiani lisukkeita. Poraudutaan eka niihin vanhemmilta saatuihin tarvikkeisiin.

Siinä ylinpänä on Xtra pekoni paketti - Rummo Lenta Lavoragione pastaa - 8. kananmunan kenno ja itse raastettua parmesaanijuustoa. 

Alla on sitten tänään Hakaniemen S-Marketista ostamani Valio hyvä Suomalainen arki ruokakerma - ruokajuomiksi lähti nuo Olarin Panimon Zesty Case ja Barley Grind oluet. Jälkiruoaksi lähti tuo Fazer Omar Choco Bites pussi. 

Ei varmaan hankala arvata mikä ruoka luvassa.

Päivän luontokuva(t)

Nyt tuli peloton varis vastaan Sörnäisten metroaseman sisäänkäynnillä. Siinä se seisoi kaiteella ja ei piitannut p#skanvertaa että otin siitä kuvia ihan lähietäisyydeltä.
Piti ottaa oikein useampi kuva siitä kun se niin kiltisti siinä oli paikoillaan.
Eräs toinenkin mies siinä sitten innostui myös ottamaan kuvan variksesta.
Lintu ei häiriintynyt edes vieressä riitelevistä miehistä (siitä missä tilassa ne oli ei ole olennaista). Aikamoinen pokka siis linnulla että ei lähtenyt lentämään vaikka kaksi ihmistä otti siitä kuvia ja toiset kaksi möykkäs sen ympärillä.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Sarjoista Seinfeld ja X-Files tuttu John O'Hurley täyttää tänään 69-vuotta. Elokuvista Brides Maids..., Thor: The Dark World..., St. Vincent ja Mary Poppins Returns tuttu Chris O'Dowd täyttää tänään 44-vuotta. Elokuvista Spider-Man: Homecoming..., Spider-Man: Far From Home ja Spider-Man: No Way Home tuttu Jacob Batalon täyttää tänään 27-vuotta. Elokuvista Grandma's Boy..., Benchwarmers..., Just Go with It ja Jack & Jill tuttu Nick Swardson täyttää tänään 47-vuotta.  Elokuvista Superman Return ja Scott Pilgrim vs the World tuttu Brandon Routh täyttää tänään 44-vuotta. Sarjasta Monk ja elokuvista MIB - Men in Black..., The Siege ja 13 Ghosts tuttu Tony Shalhoub täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvista American Beauty ja Source Code tuttu Scott Bakula täyttää tänään 69-vuotta. Sitten vielä elokuvien Blade 2..., Hellboy..., Pan's Labyrinth ja Pacific Rim ohjaaja Guillermo del Toro täyttää tänään 59-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.