tiistai 11. maaliskuuta 2008

Tiistain typy!


Mikäs ihmeen ilme typyllä oikein on :x, ei kai se vaan ole kyllätynyt jyystämiseen (:p... :D) :'(, ei muuta selvittämään B)...


No pa5kat (:p... :D) se mitään kyllästynyt ole =), kuhan vaan kattoo ettei sen mies tule kotiin :saint:... :'(... :x, no eipä tosta kovin pitkäkestoista iloa saa :'(... :p... :D, mutta, no ainakin pääsee tosta nopeasti eroon jos niikseen on B), mitein asiat varmaan onkin parin pamautuksen (:p... :D) jälkeen :'(, joopS :p, EHEHHEEeee :D!


Ei herranjumala (:p... :D) jos ton mies tulee kesken toiminnan :|, koko hommastahan menee maku ikuisuudeksi :'(, eli pariksi päiväksi :saint:, joka on khyllä päivä pari liikaa :|... :'(, joopS :p, EHEHEHEEEeeee :D!

Kuvakisan äänestys on alkanut =)...


Eli äänestämään vaan :saint:...

Äänestys on alkanut =)... -kuva!


...vaikka siellä ei mun eikä meidän kuvaakaan olekkaan :(, mutta emmehän me edes itteämme voi äänestää :'(, mutta..., joopS :p... :D!

Päivän video ja typyasiaa!


Joo kuvassahan kiiltää tämän päivän tänään tehdyt videot =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli niiden katsomisen kautta vaan lukemaan typyasia linkkien alta :saint:, joopS :p... :D!

Päivän video ja typyasiaa -kuva!

The L Word - Best Parts of Lexington and Concord Part 1 video B)... :p... :D -linkki



The L Word - Best Parts of Lexington and Concord Part 2 video B)... :p... :D -linkki



Joo ja typyasia :saint:... :p... :D, joo tänään voin jyystää parin päivän sisään toisen typyn :), mutta, no en enään tän jälkeen :|... :'(... :p... :D, eli ylihuomenna jos Hulkki ei pääse jyystämään :'(, niin sitten Matsku saa jyystää toisen peräkanaan :)... :(, mutta jos Matsku ei jaksa :'(, niin sitten jää typy välistä :(, joopS :p... :D... :'(! Joo eli...


...toivotaan että Hulk pääsee jyystämään ens vuorollaan :), mutta aika sama se on B)... :x, no mun videoita siitä ihailemaan mars MARS *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)!