maanantai 8. heinäkuuta 2013

ERITTÄIN hyvää palvelua tänään Makuunissa

Kävin eka Kaisaniemen Makuunista tiedustelemassa TLS (The Last Stand) julisteen perään ja sain kyllä mitä parasta palvelua ikinä. Tyttö setvi julisteita ja kun ei löytänyt ylimääräistä julistetta niin pyysi jättämään numeroni jotta voi soittaa löydettyään julisteen. -Toinen mitä hän ehdotti -oli että hän pistää minulle sivuun yhden The Last Stand julisteen mikä on Makuunin näyteikkunassa näytillä -sitten kun julisteet vaihdetaan uusiin. -Vaikka nyt sainkin sitten Filmtownista sen julisteen -niin käyn kyllä ihmeessä hakemassa vielä sieltä Makuunista sen julisteen. -Jos nyt siis ylipäänsä soittavat sieltä.

Päivän makee(t) kuva(t)

 Tuli poikettua tänään Sörnäisten Filmtownissa tiedustelemassa ylimääräisiä The Last Stand julisteita ja kyllähän niillä oli antaa. -Siinä se nyt koreilee seinälläni.
 Zoomataanpas hieman taaksemmas. -Asetin sen aikaisemmin makeissa kuvissa esittelemäni Bullet to the Head julisteen viereen.
Zoomataanpa vielä taaksemmas. -Kyllä nyt olohuoneeni näyttää paljon viihtyisämmältä kun seiniä koristaa upeat julisteet. -The Last Stand julisteen etsinnästä muuten erillinen blogaus. -Sen verran erikoinen tarina taustalla että ansaitsee tulla blogatuksi.