sunnuntai 30. elokuuta 2009

Hyvänyön blogaus + Päivän taidekuva

Kuten Jack Shirazin taidekuvissa AKA Today's Art -siten kans täällä MatoApinassa, eli samat tekstit -tätä osuutta lukuunottamatta.

Aika sanoa hyvät yöt tältä päivältä taidekuvan muodossa. -Tollanen piirretty puolikuu löytyi tos yks päivä, nii otin sit talteen. -Eipä kai sit muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

Päivän makee kuva

Muutenkin aika makee japanilaisen kauhuleffan juliste on vielä makeempi kun siristää silmiä tai katsoo julistetta kaukaa. -Syntyy pääkallon kuva kun tekee niin. -Samaa ideaa käytettiin myös elokuvan -Shrooms julisteessa (linkki... -Jostain syystä ei onnistunut linkittäminen tuohon "julisteessa"-tekstiin)..
...

EDIT. Katsoin juuri IMDB:stä elokuvan tiedot ja se onkin indonesialainen elokuva eikä japanilainen.

Päivän kuva

Selailin googlessa hakusanalla "movie posters" ja sielä osui kohdalle tollanen hauska yhdistelmä lego aiheisia leffajulisteita. -Lisääkin oli, mutta otin nyt talteen vain tämän yhden. -Kuvassa oikealla -alempi juliste sopisi myös päivän pilanimeksi. -Will Smithin scifipätkä -I am Legend muunnettuna I am Lego (:D...:p).. -Periaatteessa menis myös päivän makeesta kuvasta noi, mutta sille on jo tiedossa kuva, joten... -Joops.