tiistai 16. toukokuuta 2023

2011 blogausmäärä saavutettu

Ennen kuin pistän kolmatta leffaa pyörimään tahdon huomioida että nyt ollaan sitten saavutettu blogausten määrässä vuoden 2011 blogsusmäärä eli 1481 blogausta. Nyt kun tämäkin huipputärkeä ja varmasti todella TODella kiinnostava tiedonpätkä tuli jaettua niin nyt voidaan pistää sitä leffaa pyörimään.

Päivän kolmas leffa

Vielä yhtä leffaa kehiin ja nyt olisi vuorossa hillitön komedia - Bringing Down the House - pääosissa Steve Martin ja Queen Latifah. Eiku leffan pariin.

Päivän toinen leffa

Päivän toisena leffana toimii viimeksi teattereissa näkemäni romanttinen komedia - Hope Springs ~ Lemmenlomalla - pääosissa mainiot Tommy Lee Jones ja Meryl Streep. Sivuroolissa nähdään Steve Carell. Sitten ei kait muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän leffa

Aika pistää ensikatseluun tämä Jodie Fosterin ja Kelly MCGillisin tähdittämä draamaelokuva - The Accused - Suytetty. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän (sarja)kuva

Facebookissa törmäsin tähän hauskaan sarjakuvaan. Jotta kertyisi tekstiä niin siteerataanpa puhekuplat tohon alas👇.

-"The cannons be ready Captain"

-"ARE..."

-"What be our orders now?"

-"ARE..."

-"Why's he always so grumpy?"

-"I'm sure he has his reasons but he never says what they be"

-"ARRRRRRE!!!"

-"Must be a pirate thing..."

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Poetic Justice ja The Nutty Professor 2: The Klumps tuttu Janet Jackson täyttää tänään 57-vuotta. Sarjasta Beverly Hills, 90210 ja elokuvasta Scary Movie 2 tuttu Tori Spelling täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvista 21..., Cloud Atlas ja Geostorm tuttu Jim Sturgess täyttää tänään 45-vuotta. Sarjasta The Walking Dead tuttu Khary Payton täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista Turner & Hooch..., Geostorm ja News of the World tuttu Mare Winningham täyttää tänään 64-vuotta. Elokuvista Upseeri ja herrasmies..., Terms of Endearment ja The Lovers tuttu Debra Winger täyttää tänään 68-vuotta. Elokuvista Desperado..., Con Air ja Machete tuttu Danny Trejo täyttää tänään 79-vuotta. Sarjoista Buffy the Vampire Slayer ja Angel -ja elokuvasta Valentine tuttu David Boreanaz täyttää tänään 54-vuotta. Sarjasta Game of Thrones ja elokuvasta The Maze Runner tuttu Thomas Brodie-Sangster täyttää tänään 33-vuotta. Elokuvista Mars Attacks!..., Dante's Peak ja Mamma Mia! tuttu Bond näyttelijä Pierce Brosnan täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvista Transformers..., Jennifer's Body ja Teenage Mutant Ninja Turtles tuttu Megan Fox täyttää tänään 37-vuotta. Sitten vielä elokuvista The Frighteners..., EverAfter ja Coyote Ugly tuttu Melanie Lynsuey täyttää tänään 46-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.