lauantai 9. helmikuuta 2008

Leffan jälkeen nukkumaan

Spider-Man ykkönen tuli tuossa juuri katsottua -nyt sitten kakkosta heti perään. -Sen jälkeen menen sitten suoraan nukkumaan, eli en ole pistämässä hyvänyön blogausta. -Jompikumpi teistä saa nyt kunnian pistää -jos jaksaa, hyvänyön blogauksen. -Minä jatkan nyt leffaa.
...

"Leffan jälkeen nukkumaan" nukkuva Spider-Man (ZzZ)-kuva

Hotellin hinta nousi TAAS :x!

Tällä kertaa 28 eurolla per yö eli 142 euroon per yö per nenä :x! Voi #&%£$!* #&%£$!* :|! Ens kerralla kyllä TOD varataan kaikki mahdollinen jo vähintään 9kk ennen matkaa... mieluiten jo vuotta ennen jollon ainakin lennot tulee myyntiin.

No mutta sitten pääasiaan, että kelpaako toi vielä tohon hintaan :/? Hotels.comista (jonka listoilla on yli 30000 hotellia) ei ainakaan löydy edes suunnilleen yhtä hyvää vaihtoehtoa halvemmalla, paitsi tietysti muualta kuin Manhattanilta, mutta sieltä jopa monen kymmenen kilsan matkustamiseen se erotus varmasti meniskin. Eli mä ainakin oon hinnan noususta huolimatta vielä ton varaamisen kannalla, varsinkin ku vaihtoehdot hupenee ja hinnat nousee vauhdilla :x!

Mun rinnakkaisen Visa-kortin hakemus toimitettiin pankkiin jo maanantaina, mutta en oo vielä sitä saanut. Silti varaaminen onnistuis jo nyt heti :), kuhan faija soittaa mulle takas ja antaa korttinsa numeron, tarkistusnumeron ja voimassaolopäivän, sillä me saatiin pankilta selville että ne tulee olemaan samat mun rinnakkaiskortissa.

Katso ja oksenna :|...:/...:x...:o *puke*

You Tubesta tuli katsottua seuraavanlainen video. Siis hyi :|...:/...:x...:o *puke* -YÖK!! -Alhaalla video, katsokaa ja laatatkaa. -Olkaa hyvät, tässä teille...
...

Darth Vader Just Got Owned!

Otsikon huudahdus on uusimman omatekoisen videoni alaotsikko. Sen koko otsikko on Star Wars Battlefront: Darth Vader Just Got Owned! ja aiheena on yllättäen Star Wars: Battlefront -peli, jonka ostin pari viikkoa sitten. Video on melko lailla spontaani ja suunnittelematon, sillä se syntyi kun testasin ensimmäistä kertaa nauhoittamista Gamecam -ohjelmalla. En pelannut erityisen vakavasti, kunnes yhtäkkiä jouduin vähän koomiseen kaksintaisteluun itsensä Darth Vaderin kanssa (tekoälyn ohjastaman sellaisen :P).). Lisäilin videoon hauskoja tekstejä (huumorintajua videota katsellessa on siis oltava :D), musiikit sekä alkutekstin Star Wars -leffoista, ja testailin Sony Vegas -editointiohjelman tarjoamia erilaisia hienoja efektejä logoni kanssa (blogikuva), jotta video ei olisi pelkkä nauhoitus, jonka kuka tahansa Gamecamin, Frapsin tai vastaavan ohjelman käytön taitava urpå voisi julkaista :D! Eli ei mitään niin erikoista tai suunniteltua, mutta vaivaa on nähty sitäkin enemmän, joten toivottavasti pidätte =)!

Lauantain typy!


Jahas, nyt ei taida olla mikään ihan helppo typy vuorossa jos tommoset vartioi sitä :o... :|... :'(, no ei muuta kun selvittämään B) (tohon alas :p...)!


No se siitä vaikeasta hommasta kun typy rauhotti koirat (tai ainakin koiran :p...) pois tieltä ihan ite omalla sexikkyydellään (:p... :D) *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta en mä khyllä ihan vielä ton typyn "matkaan" (:p... :D) lähtis :/, khyllä nyt jotain vaaditaan :saint:... :'(... :p... :D!


No nyt alko jo näyttää paremmalta =), mutta enemmän vaaditaan vieläkin :|... :'(... :p... :D!


Nonih, toi riitti =), mä oon täysin valmis lähtemään typyn "matkaan" *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Tai vielä enemmänkin vois/sais khyllä näkyä =), mutta sitten aletaan khyllä jo menemään vähän rajan yli :/, ainakin mun "nettimaun rajan" (:p... :D) sellaisen :'(. joopS :p, EHEHEEEeeee :D!