sunnuntai 10. joulukuuta 2023

2. adventti

2. adventti 

Päivän kolmas leffa

Viimeistä leffaa -Shaft in Africa kehiin. Huomenna sitten jakan Samuel L. Jacksonin tähfittämillä Shaft elokuvilla. Näistä alkuperäisistä kakkonen oli ainakin parempi kuin eka - enemmän toimintaa. Saas nähdä mitä tasoa tämä kolmas leffa on. Ei siis muuta kuin ottamaan selvää ja pistetään leffaa pyörimään. 

Joulukalenteri, luukku 10.

Sytytä

kynttilä.

Anna rauhan

leimahtaa

vihan sijasta.

Päivän "ruoka"

Taas on ruoka "lainausmerkeissä", koska..?! 😵 No mulla ei ole tietoja siitä, enkä jaksa kaivaa niitä - ja on vaan tämä yksi piskuinen kuva 😨😖😕😓😋😁


Eikä tekstiä tule nimeksikään, ei kai tähän loppuun voi kun sanoa - että; erinomainen ruoka oli! =) :P Ehkä vähän "kevyt", mutta khyllä toi puolikas pizza oli ihan hyvä ja täyttävä :) Onhan toi pannupizzaa, koko pizzaa en olisi millään jaksanut =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEeeeeee :D

Päivän poster + trailer

Arvelisin ainakin Matskua kiinnostavan tämä sarja kun ainakin paljon oheiskrääsää löytyy häneltä kyseisestä pelistä. Niin siis - mistä oikein puhun - no ensi vuonna ilmestyvästä Fallout sarjasta. Alla👇 nähtävän trailerin perusteella vaikutti kyllä hyvältä. Ei kait sitten muuta kuin traileria kehiin.

...

Päivän toinen leffa

Seuraavaa leffaa kehiin - nyt vuorossa Shaft's Big Score! Tässäkin on kyllä tyylikäs tuo alkuvalikko kuva. Sitten vaan leffaa pyörimään. 

Päivän leffa

Aika pistää ensikatseluun alkuperäiset Shaft elokuvat. Nyt on kyllä upea alkuvalikko kuva tällä ykkösleffalla. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään.

Päivän kuva

Tämä tuli Facebookissa vastaan ja kuvan viesti oli: -"Life can't get you down if your mind is on Dinosaurs" -ja voin dinoystävänä niin yhtyä tähän viestiin. Kyllä näin on🦖🦕❤️🤗.

Päivän (sarja)kuva

Facebookissa tuli tämmönen vastaan: -101 Dalmatialaista hieman synkemmällä twistillä. Ihan hupaisa. Ei tosin ehkä koiraystävien mielestä.

Happy Birthday Fionulla Flanagan & Kenneth Branagh

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Elokuvista The Others ja Four Brothers tuttu Fionulla Flanagn täyttää tänään 82-vuotta. Sitten elokuvista Mary Shelleyn Frankenstein..., Wild Wild West ja Venetsian aaveet tuttu Kenneth Branagh täyttää tänään 63-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 molemmille synttärisankareille. 

Typyjoulukalenterin 10. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 10. luukku.
Siinä on typystä vauhdikas suksikuva. Ehkä tuvan puolella voidaan ottaa yhtä vauhdikas s*ksikuva😜...😄...🤪...