tiistai 3. tammikuuta 2023

Extra makee kuva + poster

No nyt näyttää kerrassaan fantastisen upealta🤩...😎... -paitsi että taitaa olla feikki😐..., mutta ehdottomasti olisin tämän elokuvan kannalla jos olisi oikeasti suunnitteilla. TOD haluisin nähdä kaikki kolme leffa Hulkkia samassa🤗. 

Extra EXTRA juoma

Sitten testaukseen Ginger Latte. Ei muuta kuin avaamaan pussi...
...-ja kaatamaan sen sisältö mukiin.
Ja sitten vielä kuumaa vettä perään. Ja kurkku kiittää kuumasta inkiväärijuomasta.

Päivän jälkiruoka

Pollyja olen tainnut aikaisemminkin mainostaa täällä joten nyt ei sitten mitään sanottavaa niistä. Eiku takas leffan pariin. 

Päivän leffa

Ghostbusters maratoni jatkuu elokuvalla Ghostbusters: Afterlife. Toivottavasti tämä ei rupea temppuilemaan - kuitenkin vain kerran aikaisemmin katsottu ja ekalla kerralla ei ilmennyt mitään ongelmia levyn kanssa.

Extra juoma + taidekuva

Ja nyt päästään siihen extra juomaan mikä on G zone niminen energiajuoma. Jouduin PicsArt sovelluksessa hieman sumentamaan kuvaa kun lattialla oli avonainen roskapussi. Nyt näyttää hieman tyylikkäämmältä kuva.
Siinä vielä tollanen taidekuvskulma juomasta.

Päivän ruoka

Melkein sama ruoka kuin eilen paitsi Mozzarellatikkujen sijaan on tälläkertaa Cheddar Jalopenos. Siinä setti valmiina menossa uuniin. 
Silläväkin kun tuhdinpi mättö on uunissa niin siirrytäänpä siitä Chicken & Corn keiton pariin.
Kaadetaan eka jauhoseos mukiin...
...-ja sitten vain kuumaa vettä ja sitten sekoittaa ennen nauttimista.
Ja siinä vielä herkkumätöt lautasella valmiina syötäväksi. 

Päivän juoma(t)

Ruokajuoman esittelen sitten extra juomana sillä tuli nautittua kaupunkireissulla jo seuraavanlaiset juomat. Ekana tuli juotua tollanen kiinalainen juoma - luultavasti joku teejuoma -minkä löysin toisesta Hakaniemen kiinakaupasta - en siitä mistä löysin tekemäni ruokaostokset. Ihan hieno pullo.
Siinä vielä pullon toinen kylki. Säästin pullon juomisen jälkeen - sen verran hieno kuitenkin.
Tulipa myös poikettua Kaisaniemen metroaseman Espresso Housessa missä otin Vanilla Latten. Sitten kohti päivän ruoka ja extra juoma blogauksia.

Ruoka ostosten esittely

Kuten olin suunnitellut niin tänään tosiaan kävin Hakaniemen Kiinalaisessa ruokakaupassa etsimässä esittelemääni maissikeittojauhetta. No eipä löytynyt tismalleen samaa tuotetta..., mutta saman henkinen tuote kuitenkin löytyi. Siinä niitä nyt sitten lepää kuusin kappalein Knorr Chicken & Corn keittojauhepusseja. Lisäksi samaisesta kiinakaupasta lähti mukaan tuo Ginger Latte ja G zone energiajuoma. 

Päivän makee(t) kuva(t)

Tuli poikettua Helsingin Vuosaaressa missä kävin ihailemassa sinne rakennettuja uusia tornitaloja.
Otin kuvia eri kuvakulmista. 
Tässä kuva kauppakeskus Columbuksen pääoven edestä.
Tässä kuva Vuosaaren metroaseman suunnalta.
Ja tässä vielä tämmöisestä kuvakulmasta. Tämä on mielestäni kuvista paras ja varmaan vaihdan tämän jossain vaiheessa uudeksi Facebook taustakuvaksi. Pidän sen nykyisen kuitenkin vielä tämän viikon loppuun asti kuten lupailin omassa Hulkin blogissani.

Päivän KKSA-kuva + vuoden ensimmäinen pilanimi

Pyörähdin Kaisaniemen kierrätyskeskuksessa ja törmäsin siellä tollaseen leffaan - en suinkaan ostanut - ei ihan mun mieleinen leffa..., mutta sain siitä idean muokata tämän päivän KKSA-kuvan ja vuoden ensimmäisen päivän pilanimi blogauksen. Ja sehän on...

...
Nukkumatti: Seikkailua unimaassa...............Nukkumatti: Sekoilua unimaassa

Päivän "pistänpä sittenkin" video

Löytyipä sittenkin YouTubesta videopätkä missä soi se tietty musiikkiraita taustalla mistä mainitsin edellisessä blogauksessa. Tosiaan näitä tulee katsottua pääosin Facebookin kautta. Hauska pariskunta joka keppostelee toisilleen ruokapöydässä ja vaimo aina onnistuu saamaan viimeisen naurun. Olisi kiva tietää mikä tuo videolla soiva kappale on sitä voisi nimittäin kuunnella tuntikaupalla - jotenkin vaan niin piristävä. Siinä näkyy taas oheisessa kuvassa se tuote mitä mainostin aikaisemmin. Tänään voisin tosiaan käydä sitä metsästämässä. Mutta alla👇 video olkaa hyvät...

...

Ruokahankinta idea YouTube videosta

Facebookissa olen näitä katsonut..., mutta on nää myös YouTubessa katsottavissa. Nyt en laita kyseistä videota kuitenkaan päivän videoksi kun YouTubesta ei sattunut löytymään videota missä on tietynlainen musiikki taustalla mikä puolestaan Facebookissa katsomissani videoissa soi. Joo..., mutta eiköhän mennä itse otsikon osoittamaan asiaan eli siihen ruokahankinta ideaan minkä sain näistä videoista. Kyseinen tuote näkyy oheisessa kuvassa yllä👆. Jaa - mikäkö se on🤔 no zoomataanpas hitusen...
...-noin - siinä se koreilee pikkukuvassa vasemmalla👈. Ja kuvan voi tietysti klikata isoksi niin saa luettua purkin kyljessä lukevan englannin kielisen tekstin. Tuote on kuulemma joku kiinalainen maissikeittojauhe mitä sekoitetaan kuumaan veteen ja se on siinä. Pistän pääni pantiksi että Hakaniemen Kiinalaisessa ruokakaupassa on tätä kyseistä tuotetta saatavilla. Sieltä kun löytyy laidasta laitaan vaikka mitä aasianherkkua niin miksi ei löytyisi juuri tätä. Voisi melkein jo huomenna - tai siis tänään päivällä mennä katsomaan niistä kiinakaupoista josko tota löytyisi. Voin vaikka näyttää oheista kuvaa myyjälle ja kysyä löytyykö sitä niiltä.
 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Yksin kotona 3 elokuvan lapsitähti Alex D. Linz täyttää tänään 34-vuotta. Tappava ase ja Braveheart tähti Mel Gibson täyttää tänään 67-vuotta. Ja viimeisenä mm. elokuvista Midsommar..., Black Widow ja Don't Worry Darling tuttu Florence Pugh täyttää tänään 27-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.