maanantai 4. huhtikuuta 2011

Päivän leffamusa

Päivän leffamusana kuullaan tänään Elmer Bernsteinin nerokas tunnusmelodia Ghostbusters leffaan. -Tältä albumilta löytyy sentään muutakin kuin laulettuja kappaleita. -Tässä teille...
...

Music & Lyrics


"Iron Head"

What is the purpose
Demonoid phenomenon
Regulate the flux and reflux
So get it on
Loose upon the world
Destruct a juggernaut

Suddenly the rats are high
Bleed the masses and watch'em cry
Slumber like Houdini's dog
Die alone out in the fog

Iron Head
Iron Head
Iron Head
Iron Head
Crucify You

Iron Head- Regenerate
Iron Head- Exterminate
Iron Head - Liberate and crucify you.

What is my name
Demonoid phenomenon
Laugh into your face and
Break and I move along
Vent apon the brink
Appear another demi-god

Suddenly forever knows
What it takes and where it goes
Paint it black inside your head
I defy what you have said
...

Hulk -"valittaa" + eräs toinen pikku huomio

Sen lisäksi että Tontsa blogaisi eilen ylimääräisen leffamusa blogauksen -blogaisi hän totta kai myös sellaisen minkä olin -"varannut" -hieman itselleni. -Nimittäin Jurassic Parkin -joka näkyy tallennettuna soundtrack kansiooni. -Rajattu punaisella laatikolla -siinä niin. -Toki voin blogata jonkun muun kappaleen kyseiseltä soundtrackiltä..., mutta tänään nyt ainakaan sillä eilen jo saatiinkuulla Jurassic Parkkia -ja ihailla leffan logoa. -No mutta -se siitä -"valittamisesta". -Ja sitten on vielä toi eräs pikku huomio -joka tuli tässä valittaessa mielleen. -Pistän sen tähän samaan blogaukseen -katkaisen vain jutun väliviivalla.
Kerran tuossa koreilee Scorpion King leffan soundtrack isona niin voisi blogaista siitä..., mutta Music and Lyrics blogauksena -sillä albumilla ei pahemmin itse leffan tunnusmelodioita kuulla vaan lopputeksteihin ängettyjä huippuartistien kappaleita. Noihin päivän leffamusa blogauksiin olin hieman ajatellut tunnetuimpia leffatunnareita -kuten eilen Transformers -ja Jurassic Park. -Elikkä nyt tulee periaatteessa kaksi leffamusa blogausta. -Toinen vaan Music and Lyrics blogauksena. -Ja mennäänpäs järjestyksessä -eli kuvassa heti Scorpion Kingin jälkeen näkyy tulevan Ghostbusters soundtrack -mistä minulla onkin mielessä yksi sopiva kipale.

Hulk the Honest

Vaikka Tontsa eilen uhosikin että rules are meant to be broken -niin ite päätän kyllä olla herra Honest ja olla rikkomatta sääntöjä. -Tässä tapauksessa -en raiskaa tiettyjä blogauksia yhdelle päivälle vaan blogaan päivittäin yhden -kuten MatoApinassa on pitkään ollut tapana. -Eli seuraavaksi blogaisen päivän leffamusa -blogauksen ja sen olisi syytä sitten jäädä päivän ainoaksi sellaiseksi. -Sitä ennen tosin pieni valituksen sana erillisen blogauksen muodossa.