maanantai 10. heinäkuuta 2023

Päivän toinen leffa

Pistänpä uusintakatseluun tämän mustan komedian -Very Bad Things - vuodelta 1999. Muista leffasta paljoakaan joten pitemmittä puheitta ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän "kaupunki" luontokuva

Joo, tämäpä kuva ei ole luonnosta - mutta...

No khyllä tämä silti "luonto" kuvasta menee, koska...

No onhan toi itse "kukka" osa luontoa 😇😋😁


Mulla oli joskus aikasemminkin tämmöinen/tämän kaltainen, mutta se kuoli ennen aikojaan =/ itQ :'( Tästä olisi tarkoitus pitää huolta :saint: Joka sunnuntai olen tätä vähän kastellut, eiköhän se ole ihan sopiva määrä :) Jos tämä kait(?) jossain aavikossakin elää, niin... Kuhan nyt en vaan liikaa kasta tota?! =X Khyllä tossa on jo aika monta "melkein kuollutta" lehteä, mutta uutta pukkaa kokoajan lisää - joten... On toi ihan kiva, en halua luopua siitä! =) Toki, jos se kuolee kokonaan - eikä uutta enään kasva, niin... Mutta, no sitten ostan vaan uuden... Mutta, siihen en halua lähteä - jo sen takia että toi maksaa (ei nyt hirveästi), mutta mielummin 'taistelen' ton kanssa loppuun (munko? :P :D) asti B)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä/tässäpä se on avattuna 😇🍕😋 Varsin herkullisen näköistä, ja sitä se myös olikin 😍😎 Pizza oli nimeltään; Al Capone (kinkku, salami, tuore herkkusieni ja paprika).

Tässä ollaan TV:n äärellä, hyvän syömisen kanssa pyöri hyvä ohjelma - joka oli (jos tosta kuvasta ei tunnista...) Leijonan luola.


Hyvät setit siis, ei siinä mitään :saint: Huomenna voisi jotain kevyttä/kevyempää, ellen sitten innostu kokkaamaan jotain - mutta se on huomisen asia (ellen tänään mene kauppaan, ja...), jepS! :P

Ruoka ostosten esittely

Siinäpä se lepää, pizza nimittäin... 😇🍕😋 Tällä kertaa en itse sitä vääntänyt, vaan laiskana vaan hain valmiin pizzan - sentään en tilannut kotiin. Toki, mulla on niin lyhyt matka - jos olisi monien kilometrien tarpominen, niin khyllä mä(kin) tilaisin... Juomakin näkyy kuvassa, joka on; Mad-Croc Juiced Energy Green Apple (caffeine + taurine + vitamins) Vihreä omena (500ml).


Khyllä luulisi olevan hyvä setti... Ja, noh... kerran olen jo ton aikoja sitten syönyt - niin voin todistaa, että erinomaista oli! =)

Päivän leffa

Pistetäänpä uusintakatseluun tämä viimeksi teattereissa näkemäni vampyyrileffa - Queen of the Damned. Sitten vaan elokuvan pariin. 

Päivän juoma

Juomana toimi perus Coca-Cola. Ei tarvii varmaan muuta lisätä.
Ja tietty oli otettava taas tollanen hörppykuva. Pitäis kyllä ryhtyä joksikin mainoskasvoks tai jotain. 

Päivän ruoat

Tänään tuli poikkeuksellisesti syötyä aamupala kun en sitä normaalisti kotona koskaan syö..., mutta nyt oli työkeikka ja söin "toimistolla" aamupala leivän ja join kupin kahvia. Sitä en nyt kuitenkaan merkkaa tähän päivän juomaksi koska on tulossa vielä erillinen päivän juoma blogaus myöhemmin.
Työkeikan jälkeen palasin takas "toimistolle" missä sain lounaaksi pyttipannua.
Pyttipannu ei kuitenkaan vielä riittänyt joten poikkesinpa sitten vielä kotimatkan varrella Kalasataman Pizza & Burger ravintolassa missä söin kolmannen burgerin listalta. Nyt oli vuorossa Iso-Police ateria niminen annos.
Oli sitten otettava tollanen ketsupinkaatokuva.
Siinä vielä koko ateria. Oli kyllä taas kerran varsin maukas ateria. Tähän asti ei ole tuottanut pettymystä yksikään syömistäni aterioista. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Serenity..., Secret in Their Eyes ja Doctor Strange tuttu Chiwetel Eijiofor täyttää tänään 46-vuotta. Elokuvista Body of Lies ja Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge tuttu Golshifteh Farahani täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Elokuvista The Dukes of Hazzard ja The Love Guru tuttu Jessica Simpson täyttää tänään 43-vuotta. Elokuvista Shaun of the Dead..., Guardiens of the Galaxy ja Spy tuttu Peter Serafinowicz täyttää tänään 51-vuotta. Harry Potter elokuvista tuttu Fiona Shaw täyttää tänään 65-vuotta. American Pie elokuvista tuttu Thomas Ian Nicholas täyttää tänään 43-vuotta. Elokuvista The Three Stooges..., Chef ja Hot Pursuit tuttu Sofía Vergara täyttää tänään 51-vuotta. Sitten vielä elokuvista Transformers: The Last Knight..., Sicario 2: Soldado ja Dora and the Lost City of Gold tuttu Isabela Merced täyttää tänään 22-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille. 

Birthday Blogging In the Morning (hyvänyön blogaus)

Jees tosiaan - perinteiset synttäriblogaukset säästän kyllä aamuun vaikka innostuinkin blogaanaan sen edellisen KKSA-kuvan. Nyt nimittäin vetäydyn jo koisimaan tästä. Se on - hyvää yötä ja MO!

Päivän KKSA-kuva

Vähän synkemmänpuoleista huumoria tälläkertaa uudessa KKSA-kuvassani..., mutta siinä ryhmässä synkkä huumori on kyllä uponnut ihmisiin.