perjantai 22. lokakuuta 2010

Miehen puolikkaat / The Simpsons

 Illan Miehen puolikkaat jakson nimi on -Kekkerit -ja olisko ihan naamiaiskekkerit kerran Jake on pukeutunut merirosvoksi. -Sitten illan Simpsoneihin -mitäs niissä olisi tänään luvassa...?

Bartin kaksi äitiä. Bart joutuu jälleen ojasta allikkoon, kun pienokaistaan ikävöivä apina kidnappaa hänet.
...
Nähty on..., mutta eipä muista paljoakaan -joten ihan hyvä nähdä uudestaan. -Odotan illan ohjelmia suurella innolla.

Leffatarjonta TV:stä: Blade Runner: The Final Cut, Vaarallinen tehtävä ja Dynamiitti-Napoleon

Tänään tulee kelpo leffoja taas telkkarista..., mm. Harrison Fordin tähdittämä sci-fi klassikko final cuttina..., Tom Cruisen ensimmäinen agenttiseikkailu Ethan Hunttina -ja hauska komedia koululaisista. -Aloitetaanpa esittelyt tästä sci-fi klassikosta -selostukset olkaa hyvät...
...
Blade Runner: The Final Cut


Philip K. Dickin romaaniin perustuva, yksi kaikkien aikojen kuuluisimpia tieteiselokuvia, jossa poliisin erikoisjoukot, blade runnerit, jahtaavat tulevaisuuden Los Angelesissa avaruudesta pakoon päässeitä jäljennösihmisiä, replikantteja. - Elokuvasta nähdään ns. Final Cut -versio. Ohjaaja: Ridley Scott, USA 1982 - 2007. (113')Pääosissa: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos, M. Emmet Walsh, Daryl Hannah, William Sanderson, Brion James, Joe Turkel, Joanna Cassidy. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Tämä mainio sci-fi klassikko pitäisi löytyä DVD-kokoelmistani..., mutta ei. -En ole vain saanut aikaseksi hankkia. -VHS.kokoelmista löytyisi..., mutta niistä ei ole nyt pitkään aikaan ollut mitään iloa -joten... -No mutta -surkuttelut sikseen ja seuraavaan leffaan -joka on...
...
Vaarallinen tehtävä


Tom Cruise esittää pääosaa toimintaseikkailussa, joka käynnistää huippusuositun elokuvatrilogian. Mestariagentti Ethan Hunt (Tom Cruise) saa ratkaistavakseen vaativan ja huippuvaarallisen tehtävän, joka kuljettaa hänet Prahaan. Hengästyttävän toiminnan keskipisteessä petturiksi epäillyn miehen on myös puhdistettava oma maineensa. Elokuvan jatko-osat nähdään Nelosella 29.10. ja 31.10.2010. Pääosissa: Tom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle Beart, Henry Czerny, Jean Reno, Kristin Scott Thomas, Vanessa Redgrave. Ohjaus: Brian De Palma. (105')
...
Tämä toimintapläjäys sentään löytyy DVD-kokoelmista -kuin myös VHS -ja voisikin tässä lähi päivinä katsoa tämän -ja kaksi jatko-osaansa uudestaan. Aikaa kuitenkin kaikkien näkemisestä on jo vierähtänyt jonkin verran. -Mutta ajallaan sitten. -Ei muuta kuin viimeisen leffan pariin -joka on...
...
Dynamiitti-Napoleon


Kolmella MTV Movie Award -palkinnolla (mm. paras elokuva) huomioitu, äkkiväärällä huumorilla maustettu hulvaton komedia Dynamiitti-Napoleonista, jolla on hyvä sydän, erikoinen tyyli, vähän ystäviä ja lemmikkinä laama. Napoleonin nihkeä elämä muuttuu, kun hän tutustuu vaihto-oppilas Pedroon. Kaksikko ryhtyy leipomaan Pedrosta oppilaskunnan johtajavaalien voittajaa, ja kampanjan edetessä Napoleon löytää deitin tuleviin tanssiaisiin. Ohjaaja Jared Hess muistetaan myös Jack Black -komediasta Nacho Libre. Pääosissa: Jon Heder, Jon Gries, Efren Ramirez, Tina Majorino, Aaron Ruell, Diedrich Bader. Ohjaus: Jared Hess. (85')
...
Tämä ihan hupaisa komedia ei löydy omasta DVD-kokoelmasta..., mutta pikkusiskolta pitäisi löytyä -sillä ostin sen hänelle synttärilahjaksi joku vuosi. -Eli jos uudestaan haluu nähdä -niin siskolta vaan lainaan. -Sitten vielä lopuksi; -kelpo leffatarjonta tänään -kyllä täytyy sanoa.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Tournée

Lavatanssijoihin keskittyvä elokuva voisi ehkä tissien puolesta houkutellakkin..., mutta no -enpä nyt pelkkien tissien takia menisi katsomaan muuten aika pitkästyttävältä vaikuttavaa elokuvaa. -Joten eiköhän se ole -"ei kiitos" -vaan tälle elokuvalle.

Perjantain ensi-ilta Nro 2

Paranormal Activity 2

Tätä voisi melkein jopa harkita..., mutta eka haluisin nähdä ykkösleffan. -Kait sen voisi joku päivä poimia DVD-kokoelmiin ja samaisena päivänä -eka siis katsoa kotona se ykkösleffa -ja sitten mennä teattereihin tätä jatko-osaa. -Kuulostaapi aivan suunnitelmalta jonka voisi toteuttaa.

Perjantain ensi-illat Nro 1

The Social Network

Vaikka olenkin innokas Facebookin käyttäjä pysyn kyllä kaukana siihen liittyvästä elokuvasta. -Trailerin perusteella silleen näkyi olevan ihan kiinnostavia hetkiä..., mutta ei silleen että olisi nostattanut intoa mennä katsomaan elokuvaa teattereihin. -Riitti että näki nämä kiinnostavat kohdat trailerisssa.