keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Suomi vs. Slovakia alkaa kohtapuolin =)...

Joo enpä muuten jaksais blogata :|, tai tehdä kuvaa :p, mutta "reaali aikaisia" (no vähän ollaan jäljessä ja tänään ollaan sitten lisää :/... :'(... :p... :D) lätkävideoita kun teen ja niihin teen tommoset lippukuvat B), niin..., joopS :p... :D! Joo liputhan on samasta paikasta kun viimeksi :saint:... :p... :D, mutta ne on vahventanu tota vammasta teksti mainostaan khyllä :/... :|... |O... :'(, mutta..., no perinteistä ei luovuta *SYDÄN*... :'(, joopS :p... :D! No mutta :p...

Suomi vs. Slovakia :saint:... :p... :D -kuva!


...Suomea vaan kannustamaan Slovakiaa vastaan =), paitsi ei semmosta khyllä tartte :|... :x, no mun UPEAMPAA UPEAMMALLA (:p... :D) lippukuvalla Suomi sai semmoset energiat että *SYDÄN*..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Keskiviikon typy!

Enkelin siivetkö typyllä on selässään :saint:... :D... :P?

No ei :'(... :D, vaan tietysti joku muotinäytöspuuhka :P. Kerrankin on muuten epäkäytännöllisten muotiluomusten sijaan käteviä arkivaatteita esittelevä muotinäytös =)! Ai miten niin :x? No kaikki typyn vaatekappaleet saa nopeasti ja kätevästi riisuttua naruista vetäsemällä =)... B)... :D! Alaosa lanteilla olevasta rusetista, yläosa selän takansa olevasta solmusta ja höyhenpuuhka rinnuksilla olevasta narusta :D!

Päivän makee kuva!

Siinäpä hieno piirros T-Rex:stä lintuja jahtaamassa tai jotain :P . Jotta tekstiä kertyisi enemmän :saint:, paljastetaan mitä etsiessä kuva löytyi :P. No tietysti My RollerCoaster Tycoon 2 Ghost Town (Part 2/3) -videon Coasterosaurus Rex -vuoristorataa varten sopivia kuvia etsiessä B)... :P.